MJ - heal the world

usch skita trött och mätt nu! var ju och kollade bio idah juuu med elina och det blev michael jackson filmen och den var skit bra, man blev skit taggad på att börja dansa haha och försökte lära mig mågra steg! HeHEheh GICK SKITA BRA! aja, efter det så tog vi snabbt tåget mot märsta (sluuuuuuutstationen)  och när vi kom fram till vikinga hallen så träffade vi sandra och therese, very nice!  sedan tog vi typ 11.00 bussen hem och kom hem runt 12 typ, kanske lite senare. aja så nu har jag kommit hem ocj åt precis några mackor och flingor för var skit hungrig! och sitter just nu och lyssnar på michael jackson låtar och skall snart hoppa ner i sängen och drömma mig bort, men först måste sminket bort.. tar 8.00 bussen mot märsta imorgon igen -.- men har bestämt att jag ska köpa en jordgubbspaj på donken så hoppas jag är sugen då bara! haha - skall fan bojjkotta stället! blev lite missförstånd när elina snacka att vissa ville bojjkotta michael jackson filmen typ så trodde jag vissa ville första biografen (a)
blir så sur på männiksor som hatar michael, vafa ofta han våldtar andra barn när han älskade barn och hade egna barn (?) vem som helst fattar väll att pappan till den där sonen som gjorde anmälan för jätte länge sedan skulle bli skit rik om michael skulle våldtagit pojken och självklart om det är en utan världens största stjärnor. aja shit the same jag skiter i vad det än står i tidningarna, de säger om han så älskar jag han som artist. han är en legend ur musikhistorien, he was the king of pop! så stor och så grym. han var verkligen engagerad i allt, han körde på känslan..

 

sthlm city

måste bara säga att igår var en riktigt lyckad kväll, älskar alla er brudar till 10000000. tack för en lyckad kväll sötnosar! hHehEHehe frida var dock inte nykter länge igår! ;) och kom ihåg allt vi sa igår och gjorde stannar mellan oss! haha och doris tyckte inte det var speciellt kul att bli kallad för en katt, hon är ju en människa hallå (?) haha så hon gjorde helt rätt med att slå det hårdaste hon kunde ;) jag backade upp henne om det skulle behövts! jag och elin kom dit vid 18.20 kanske (?) haha för chauffören körde lite fel, haha nejnej det var faktiskt min snäll broder som skjusade oss och vi hade bara itne först that's it! sen åt vi tacos fyfan vad hungrig man var då! haha diggade fylleätandet sen senare på natten haha! hehe elin trodde du det var julafton igår också? såg nog att du gick runt och letade efter julgranen och julklapparna! haha.. sen resten av kvällen paaaartajja vi loss! vi som skulle till rimbo alltså jag, pella och alicia tog halv 9 bussen och då var man fint trött! så när jag kom hem gick jag först och tog en dusch sedan gick jag och la mig med morgonrock och vaknade 12 för det behövdes verkligen eftersom jag skall med elina idg in till stan ich kolla bio. vi skall nog kolla "minne av michael jackson" som går kl 18.00 typ eller något och den filmen går endast i 2 veckor så ah man kanske skall passa på! annars blire någon annan, men vi skall iaf ta 14.15 bussen från stationen så är där inne drygt 15.20 kanske s¨å skall nog in på H&M och köpa ett par strumpbyxor om jag har pengar. fårse för jag kommer inte våga säga till mamma eftersom jag redan fått 200 kr av henne liksom. aja sedan ska vi tydligen vidare till märsta och kolla sverige match typ vid 21.00 om det finns bussar hem sen annars tänker inte jag åka dit. men vi får hoppas på det! :) aja bliggar nog antingen ikväll/inatt när jag kommit hem eller imorgon bitti innan jag drar igen!
ps: bilder från gårdagen kommer nog upp på facebook senare skulle jag tro! =)

au revoir / S


bäääästa fridaa

jag måste bra säga att jag tycker ooooooooom fiiiaaaaaa, hn är en trevlign prciksom  är full som ettsvin jusrt nu;) pusss!

- tonigt gonna be a good night!


absoluuuuuuuuuut den snyggaste bilden vi hittade HAHA nooooot!
resten av alla bilder såg elin drogad ut..
nu drar vi, ciaaoooo bello!

i gotta feeling,

jahapp godmorgon på er då, sovit sött (?) jag har sovit som en prinsessa så att alla vet..... ;) haha fick lite roliga sms imorse haha som fick mig ett gott skratt! haha min lillebror slocknade i min säng igår som sagt haha och jag tog in en madrass och putta ner den skiten. haha nejje inte putta kanske, men hjälpte han ner till madrassen he-he. idag har jag inte hunnig gjort så mycket eftersom klockan bara är 12 typ. LOVEIT! och har börjat insé att snart är lovet slut... damn. men nej nu skall vi inte deppa ihop och kutta oss utan ta vara på den sista tiden vi har! haha. just nu sitter jag och väntar på elin sötnos som snart är i rimbo tror jag (?) så skall ut och möta henne sen när hon kommer till västertorp sen får vi se vad vi hittar på. jag måste äta frukost/lunch sen iallafall för har inte hunnit för har duschat osv. ojj nu fick jag ett sms av elin att hon var vid stationen så skall kanske göra mig iordning för att dra ut och möta henne. men iallafall senare skall vi fixa oss och dra oss vidare till frida!
haare bra för det skall jag! ;*


detta sötnosar skall bli mina!

tjuuue breeee / S

ärliga svar


sweetdreams

eftersom jag jämt har så himla svårt att somna på nätterna så ah blire att man sitter och är uttråkad rätt mycket så jag lägger in följande höstlovs planer;
torsdag - elin kommer hit tidigt och sedan skall vi träffa älsklingsbrudsen från klassen hos fridaaaa zzz
fredag - tare ganska lungt tror jag, myskväll troligtvis!
lördag - åka in till märsta tillsammans med sandra, elina & theresé och kolla matcher mm.
söndag - fårse, kolla elitmatch i norrtälje ochladda upp mig inför en tuffskol vecka, plugga kanske behövs också..


ibland känns det så konstigt hur man bara kan gå vidare och inte se bakom
 sig vad man gått förbigick trots allt tre år tillsammans med klass 9B ändå
 så är de som helt bortblåsta i mit minne,kanske för man har så himla mycket
 annat man måste tänka på och så himla många nya underbara människor man
 lärt känna på just den här lilla gymnasie tiden som förändrat mitt liv så oehört
mycket. mycket märkligt hur man bara kan glömma bort människor bara sådär..

now I'm that bitch!

nooooooooooow I'm back.
blev som sagt en shoppingrunda i stan idag med sandrooooooow my new homie! nejnej med minsandra såklart! ;) jag hittade litesmått och gott! vi åkte runt 12.00 och var färdiga klockan 18.00 typ haha fett sega vafan gjorde vi där inne så länge kan man undra (?) träffade även jessica sandras kusin en stund för hon väntade på sin mamma där inne. vet inte vad det är för fel med mig men jag har knappt ätit någonting på hela dagen. har inte varit hungrig alls, men jag är rädd för att jag kommer bli sjuk nu snart.. har haft jätte ont i halsen hela dagen och snuvig :/ men hoppas verkligen inte det förvärras! skall ner och koka en kopp te med honung som lindrar halsen och typ sandra snackade om att äta vitpeppar så fårse om jag gör det också sen då! för jag känner mi faktiskt lite hungrig nu, för när tänkte på vitpeppar tänkte jag på fläskfilé, potatis, brunsås och rödvinbärsgelé haha och vitpeppar på det! men dt kan jag ju bara drömma om.. men aja sånt är livet. jag försökte även plugga lite engelska men fattade ingenting som vi skulle göra, så jag sket it -.- men imorgon när elin kommer hit så skall hon nog ta med sig sin engelska bok så ska vi försöka lite iallafall! sen senare på kvällen blire  älsklingstjejerna i klassen! fan jag var sugen ett tag på att gå ner och hyra film med sandra men fan orken fanns inte där att gå ner och hyra och sedan hade jag inga pengar =) haha smart! fårse vad som händer nu men skall nog ta bort sminket, fixa lite och gå ner och se vad mamma och pappa kollar på för något på tvn. förstesten blev lite missnöjd idag för hittade en skit snygg skjorta på jc men ah den var alldeles för liten sedan för fanns bara XS och typ L. men skit snygg bvar den men fick bli en annan.
btw min lillebror ville slagga inne hos mig inatt hihih, kanske blir en barnfilm då innan läggdags, mysigt värre!

mina köp:
en fest topp/tunika från ginatricot 249 kr
en jeansskjorta från ginatricot 249 kr
en väska från wedins accent (syns nedanför) 399 kr
ett par leggings från vero moda 159 kr
ett par sköna vantar från stadium 99 kr
ett lila spetslinne från H&M 99 kr



jag älskar dig sandra stark, bättre tjej får man leta efter. du är min!

 



de kommer kliva på dig igen!

tjuuuuue nixen! har lite tråkigt så det får bli ett tråkigt litet inlägg igen då..
jag drog somsagt till elina efter träningen sen och hon klippte mitt hår lite, det blev faktistk bra, inte för att det alls synd någon skillnad men det känns friskare. sen fick hon även tunna ur det också, eftersom det är så himlans tjockt! :o haha fick också reda på EFTERÅT att jag var hennes första "kund" haha kul elina att jag fick veta det efter, men det var väl för att jag aldrig skulle överlämna mitt hår i hennes händer annars haha! men aja sen ringde jag pappsen och bad han hämta mig hos henne för jag orkade inte gå hem, drog till med att det var så mörkt och att jag inte vågade gå hem i mörkret (a) och den kammade jag hem! yeye. stort + till mig va! för jag bara älskar mig själv hela tiden.. aja, nu sitter jag och snackar med en massa sköna och underbara typer på datorn. mr secret kallar mig för blatte och att jag alltid varit det, ahmen tack för den! bara för jag har mörkt hår. men vafan jag gillar inte ens kebab.. (?) ahja. vet inte vad det är med mig men är jävlit glad just nu! vet faktiskt inte varför men livet känns underbart helt enkelt! :) imorgon skall iallafall jag och bästa sandra in till stan igen och shoppa lite! eftersom jag knappt hittade något igår så har jag cash över! fårse om therese ville med också ;) aja snart skall jag iallafall försöka sova. drack precis en kopp te och åt två mackor mums =) så nu är jag mätt och belåten!
vi hörs imorgon så skriver jag vad jag köpte för något om jag hittar något och hur dagen varit!
oj det blev no lite längre inlägg än jag hade tänkt mig! men jag gillart!



tjuuuuuuuuuuuuue breeee / S

we are the people

idag vaknade jag kl 12 ungefär, drygt.. men det blev ju som sagt sent igår. haha och förvånat så var sandra redan vaken och fick ett sms där det stod "säg till när du vaknat, jag är där inne:)" haha. aja det blev inge bad för oss idag, vilket vi hade planerat att vi skulle till fyrishov men liskom orkade inte ställa klockan eftersom det är lov och sedan fanns det ingen ork heller. vi gick istället in till hennes hus och kollade en gryyyyyyyyym film "johan falk- någonting.." haha kommer fan inte ihåg vad den hette eftersom det finns så många. aja sen drog vi ner till ciccis och käkade lunch/middag eftersom jag inte alls är hungrig nu. blev en kycklingsallad för min del och sandra tog taco tallrik, och ja jag ångrade mig nästan direkt haha (a) sen åkte jag hem. har STORSTÄDAT mitt rum och möblerat om lite. hur möblerat nu stavas (?) aja känns skit skön. för när vi satt där på ciccis så fick vi typ värsta julstämningen och längtade direkt till den mysiga julen och snön. och jag fick ett väldigt sug att börja städa så gjorde det så är råååå nöjd! sitter här nu och väntar på sandra sen skall vi ner och träna kl 19.00 typ. sedanefter skall jag typ till elina och hon ska få klippa/toppa mitt hår lite. för jag har bestämt att klippa mig skit lite men ofta för då växter det bra och håret blir friskare! så fårse hur det blir! morgondagen är fullbokad iallafall :)
lär nog blogga lite senare fårse om jag har lust!


ciaaaaaaaaaaaao bello!

coming to terms

idag vaknade jag kl 9.00, och jag och emelie tog 10.15 bussen in till täby centrum. vi tänkte åka in till stan först men det skulle bli så stressigt eftersom vi skulle hem ganska tidigt. jag hittade inte så jätte mycket, men det fick bli en skit snygg tröja från ginatricot och ett par leggings på bikbok. fan ville ha de där leggingsen på MQ men de fanns typ inte kvar.. men funderar på att beställa mina svarta converse ikväll iallafall. sen på onsdag troligtvis skall jag och mamma på bio och då kanske vi kollar lite runt i stan innan då också, jag har ju massa pengar över ;) aja nu har jag suttit här ett tag och mamma ropade precis att det var middag, jag är vråååålhungrig! ikväll hade jag tänkt att dra ner till gymmet och gymma. snackade med sandra om det imorse och förhoppningsvis följer hon med, hoppas det iallafall! :) lyssnar på en grymt bra låt nu iallafall som jag lyssnade på förra vintern och fan va det kommer upp minnen, fattar inte hur man kan minnas en massa bara för att man lyssar på en låt (?)

coming to terms - carolina Liar.

CIAO BELLA!

throw it in the bag

utmanad av www.saliinas.blogg.se 

1. Hur gammal är du om fem år?  21
2. Vem var den sista du träffade? emelie
3. Hur lång är du?  1.67 tror jag
4. Vilken var den senaste film du sett? dumpa honom
5. Vem ringde du senast?  mamma
6. Hur löd ditt senaste SMS och till vem? okej. till felix
7. Vad är dagens planer? sova och vakna tidigt.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på med vem :)
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? drygt 1 timme sen
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/grön.
12. När vaknade du idag? Runt 9.
13. Har du någon gång hittat en katt? va?
14. Vilken är din favoritplats? där jag känner mig trygg.
15. Vilken plats föredrar du minst? i min ensamhet. 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? snälla säg vid någe varmt ställe...
17. Vad skrämde dig som barn? haha typ läskiga gubbar
18. Vem fick dig att skratta senast? therese eller cassie 
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? haha ja vafan!
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär 
21. Sover du med eller utan kläder på dig? beronde på
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 st.
23. Hur många landskap har du bott i? 1 :)
24. Har du någon gång spytt på fyllan? nejjjj :D
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor.
26. Är du social?  ja ganska :)
27. Vilken är din favoritglass? typ calippo ananas
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? leva livet!! :D
29. Tycker du om kinamat? ja skit gott!
30. Tycker du om kaffe? nejnejnej
31. Vad dricker du till frukost? mjölk typ
32. Sover du på någon särskild sida? Sidan :)
33. Kan du spela poker? Nä (a)
34. Tycker du om att mysa? Ja, massor!
35. Är du en beroendemänniska? vet inte riktigt
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? jupp :)
37. Vill du ha barn? Ja, absolut.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och litelite franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope!
40. Föredrar du havet eller en pool? beronde på vilket tillfälle!
41. Vad spenderar du helst pengar på? väldigt olika saker!
42. Äger du dyra smycken? ja
43. Har du någon gång testat narkotika? nej aldrig! :o
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? mandarin :)
45. Vem är den roligaste människan du känner?  oj, det är många!
46. Välj ett ärr på din kropp? på hakan har ja ett fult från när ja fick sy vid 12 års ålder :/ ..
47. Vad har du för ringsignal? håkan hellström typ!
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, från när jag var tärna till mamma&pappas bröllop :)
49. Flirtar du mycket? haha vet inte :)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? på mig själv?
51. Kan du byta olja på bilen? huh?
52. Har du fått fortkörningsböter? ojaaa många gånger! ;)
53. Vilken var den senaste bok du läste? sista resan 
54. Läser du dagstidningen? hyffsat ofta, om det är nått intressant!
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? kan nog bli lite svårt!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 107,5.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vet inte :o
59. När var du i kyrkan senast? Skolavslutning.
60. Vilka personer utmanar du? www.sarajoelsson.blogg.se & www.fridazahlander.blogg.se

give me a moment

kom precis hem från uppsala nyss. jag åkte vid 12 imorse tillsammans med elina, hennes pappa och therese. första matchen var det damerna mot västerås och västerås vann den matchen med rätt mycket tror jag.. den matchen började 15.00 tror jag så vi var ju där ganska mycket innan matchen, men det var för elinas pappa skulle vara med och hjälpa till osv. sen skulle även jag och therese vara golvtorkare! haha det gillar vi ;) fick även se hennes tungpiercing haha fattar inte hur hon vågade men det blev skit ballt på henne! aja sedan vid 17.00 var det herrarnas tur mot skånela DERBY!! haha och ah då var jag torkare igen, haha fan va gött rimbo vann. de var ju lätt överlägsna hela matchen typ men sen dem sista 10 minuterna så kom skånela ikapp och vid 5 min kvar leder skånela med 1 mål men sedan gör rimbo så det blir lika och sedan så får rimbo straff när det är drygt 3 sek kvar och så gör johansson mål! fyfan vad jag och cassie hoppa till då haha! :) ahja sen åkte jag hem med, mamma, pappa, johan, emelie och lillebrursan och käkade på MAX på vägen hem. blev en chicken salad! aja nu har jag bytt om till mjukiskläder och skall nog ner och se tv nu, "ensam mamma söker" tror jag det är med familjen. imrgon skall jag troligtvis in till täby centrum med emelie om planerna blir som jag hade tänkt mig men förhoppningsvis! :D haha. såg att jag även blivit utmanad av salleballe att göra någon sån där lista när man har tråkigt. så ah får väll ta och göra det sedan också! :)




TJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUE / S

hold me

kom precis hem från elina och kändes bra att vara med henne igen, pratade av oss om allt. en av dem få jag litar på! först var vi hemma hos henne ett tag, sedan tog vi en lång promenad och sedan hem till mig och jag skulle hämta lite pengar så gick vi och hyrde film och godis! haha vi hyrde "dumpa honom" filmen var inte så jätte bra eftersom datorn slocknade av helt plösligt. men jag skall kolla den tidigt i morgon bitti, känns som jag behöver lite råd i den filmen eftersom den hette "dumpa honom" aja, sitter nu här och äter vindruvor och lyssnar på en sjukt fin låt som får mig att gråta nästan vet inte varför. aja skriver även med några filurer just nu!
skriver mer imorgon bitti vad som händer, men skall till uppsala och kolla damernas och herrarnas match i fyrishovshallen, DERBY!!
puss godnatt bloggen!



Hold me, just hold me please don't ask me where I come from.
Oh what I cry these tears.
Just hold me, hold me please.


min drog!


river flows in you

jaha nu är det lördag då, känner mig väl lite sådär om jag skall vara helt ärlig.. inga kommentrar från gårdagen, jodå det var väl helt okej! haha men inte lika kul att sitta ute ochg vänta och frysa ihjäl inne i norrtälje! (y) haha eller vad säger du salle? ;) hahaha... men kollade även på hockeyn iår rimbo vs norrtälj och rimbo med salina vid 19.00 vann yeyy! träffade även frida där ju :) sedan var det väl meningen att vi skulle hem till mig och slóva men ah sen blev vi helt plösligt väldigt taggade! aja nu har jag vaknat, duschat, klätt på mig och sitter just nu och dricken en kopp te och har ansiktsmask på ansiktet, I LIKE! aja halv fem skall min brorsa spela handbollsmatch i sporthallen så tror jag skall ner dit och kolla på den. sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra ikväll! ska iallafall ta det lungt har ja bestämt. om det är hemma eller inte har jag inte planerat riktigt. men aja jag lär blogga senare ikväll.

TJAO / S


höstlov

har just nu datooooooooorkunskap och slutar om drygt 20 min då det är höstlov! fyfan det kommer behövas :o :D:D aja efter skolan snart skall jag och salina sola och sedan hem till mig ett tag tror jag, lite senare skall vi kolla hockey match i rimbo. rimbo vs norrtälje alltså derby!! sedan får jag se vad som händer efter den om jag hänger med sötsalle hem eller om jag skall vara hemma och hjälpa till på lillebrorsans fest med emelie! aja fårse.......... just nu sitter våran lärare och snackar om en massa skit som kommer hända på provet. men han sa att han inte kommer sätta någon på underkänt betyg och att han aldrig gjort och att det är helt omöjligt, snacka om chilligt alltså! aja kanske bloggar ikväll kanske annars imorgon ;)



Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara så länge våra hjärtan
klarar av att slå


TJAO / S

wakeup and make a change

nu har jag precis kommit hem från träningen. jag slutade som sagt 13.20 idag och fan va bra det kändes när ja fick mvg på kommunikations provet! :D aja, jag skulle ju som sagt kolla på något snyggt linne. så jag, frida z, elin och sara gick till centrum efter plugget fast elin skulle typ fixa legg kort så henne dumpade vi utanför nordea. sedan gick vi till H&M och kollade på linne till mig och jag hittade faktiskt ett skit snyggt linne! fan inte ofta man hittar något som man planerat att man behöver liksom. sedan dumpade vi även frida på vägen tillbaka till skolan för hon skulle vara kvar i centrum ett tag till och sedan ta bussen hem. jag och sara bestämde oss för att köpa korv för vi var hungriga så när vi var precis mellan pressbyrån och ett korvstånd ute så efter ett litet tag gick vi till pressbyrån vilket jag hade föreslagit och jag vann! haha så det fick bli två french hotdogs! och även så köpte vi fyra bullar för 45 kr som var helt nybakade så liksom man kunde ju inte avstå! (a) haha sen gick vi och kollade handbollen i skolan och det slutade med att jag böt om och var med haha! tog sedan 16.30 bussen hem och sandra hängde med mig, och jag böt om och vi käkade lite innan träningen som började 18.00 och den gick faktiskt bra idag, kändes faktiskt kul och det gick bra för mig. alla verkade liskom mer glada. även om jag inte alltid själv ser så glad ut, jag vet! aja nu snart skall jag ta en skön dusch, sedan sätta på en skön ansiktsmask och bara slappa av och inte sitta vid datorn, nej sätta mig nere och dricka te, kolla på tv och tänka på massa saker som snurrar i mitt huvud just nu, jag visar inte hur jag egenligen mår ibland, vill inte visa mig sårad och ledsen blan folk så kan kännas rätt skönt att få släppa ut alla tunga tankar i ensamheten.. mamma och pappa är i spånga just nu och kollar brorsan som spelar handbolls match så fårse hur den slutar, de lär komma hem snart hoppas jag, skall faktiskt fråga mamma om hon kan massera mig, har en jävla knut vid vaden så skulle behöva lite massage där he-he. aja hare gött!





TJAO / S

in the school!

sådärja då hade man datorkunskap, jag och pella har varit och solat i badhuset och det var skit skönt, duschade också efter. men tycker dock det blir så fult när jag får fräknar i ansiktet av att sola. nu sitter jag, elin och frida och kollar runt lite grann på provet vi ska ha direkt efter lovet och det är fett najs för man skall använda datorn och man får ha precis vilka hjälpmedel som helst som behövs, via internet mm. snart är det lunch för oss och det ser jag framemot väldigt mycket! är vrååååååålhungrig rent ut sagt. efter skolan skall jag och elin till H&M jag ska kolla på ett linne där och sedan tror jag att jag åker hem.
ojsan nu slutade vi visst.

TJAO / S

äntligen på väg!

idag var det helt okej väder fasktiskt och ganska varmt! usch hatar kyla.. skolan var helt okej idag igen! våran engelska lärare är/har varit sjuk hela veckan så har inte haft någon engelska, (HAPPYFACE) imorgon har vi då sovmorgon eftersom vi skulle haft engelska första timmen men jag och pella skall ta 8 bussen in ändå och sola vid badhuset och sedan till skolan, riktigt mys! juste glömde nästan bort att jag skulle berätta att jag hade ju som sagt kommunikations provet idag och hoppas jag får bättre än godkänt annars kommer jag faktiskt bli besviken, jag svarade på allt och känndes som jag hade koll på allt. aja får väl se hur det går! kom precis hem från träningen och det gick väl helt okej, men känns fortfarande inte som jag har någon lust kvar, men aja fårse hur det blir med den saken... nu sitter jag och äter yoghurt med bananbitar i och skall snart hoppa in i duschen, packa väskan tills imorgon och ordna allt så jag slipper det i morgon bitti. tyckte jag även hörde emelie komma hit precis, lät som hennes röst där nere. jag hoppas det för skulle behöva prata med henne om några saker! hare så bra, godnatt sötisar!


saknar sommaren

TJAO / S

-

fan varför fattar du aldrig för?! vad ska jag göra för att bevisa..
skall jag behöva skrika för att du ska förstå..

better on the other side

skolan gick som på rels idag! hahaha hade yoga idag, haha var faktiskt rätt kul men jävligt jobbigt, alltså jag skojar inte! :o helt sjukt.. men sån träning behöver man nog också ibland. efter skolan gick jag, sandra och salina och solade. älskar er, mums på det! och snackade en massa! sedan har jag varit hemma och inte mått så bra, mensvärk osv.. -.- uschusch! drack precis upp mitt te och käkar lite godis som lillbrorsan kom upp med (a) sötunge ibland alltså! men skall försöka hoppa i säng och läsa igenom kap 1 - 2 nu i kommunikations boken som vi har prov i imorgon -.- fy och blä! aja godnatt på er sötisar!


love you
TJAO / S

kvällspromenad med S & E

har precis varit ute och gått med Sandra och Elina, riktigt skönt var det, det behövs nog lite oftare! skönt att bara gå ut och gå och prata om allt, riktigt mysigt också att gå i mörkret. HAHA när fredrik ( brorsan) fick höra att jag skulle ner till konsum och tillbaka så langa han ju självklart bankomat kortet till mig och bad mig köpa chips och cola till han så då fick även jag en liten slant ;) YEY I LIKE! nu hade jag tänkt mig gå ner och ta ett bad och bara slapna av och lyssna på musik och kanske läsa lite ur kommunikations boken men vi fårse hur det blir med den saken. skall även försöka lägga mig lite tidigare ikväll, men vi fårse hur det blir med den saken! ;o
godnatt på er!

I NEED YOU..


TJAO / S


väldigt kort skoldag!

jag stressade som bara satan imorse för att hinna med bussen. Hann inte ens fixa mig klart.. sen när man kommer till skolan så kommer Alicia och säger att både Eva, Göran och Anders är borta. liksom vi hade alla deras lektioner idag, sen de två sista har vi inger men vi fick ha de nyss så nu har jag slutat. men kul att jag fick stressa helt i onödan... men just nu sitter jag med Emma och vi pluggar lite de som behövs. sedan skall vi nog äta lunch och sedan när Sara slutar halv tolv skall jag umgås lite med henne, och sedan när salina typ slutar vid ett så skall vi ner och sola och sedan tar jag bussen hem vid 14.00 ungefär. det ändå sköna med dagen är att vi slutar tidigare idag iallafall annars hade jag slutat 16.20. Ikväll får jag se vad som händer, tare lungt iallafall!. aja skall åter gå till pluggandet ett stund nu.. -.- juste skall även önska Sötemelie lycka till som skall göra körskoleprovet idag eller vad det nu kallas, och förstår att hon är nervös vilket hon även sa i telefonen och det hördes även, men jag tror det kommer gå bra! ;)



TJAO / S

TACK JOLINE!

har precis fått ny header och design av sötnosjoline! riktigt duktig är hon (:
snart skall jag med mamma och eventuellt Sandra till friskis & svettis och styrketräna, eller ah träningspass. känns som jag ändå inte har något viktigare för mig, och skulle vara lite skönt att åka hemifrån lite grann. typ suttit här hela dagen och låtit tiden rinna bort. Hoppas bara Sandra är lika taggad bara som hon lät nyss. Sen imorgon är det ju skola också, fyfan.. -.- drygtdrygt. men känns klart att jag både gjort klart mina engelska läxor och min svenska novell i helgen. matchen i morse är redan som bortblåst. har redan tacklat bort den. imorgon får vi se vad som händer, skall evetuellt sola med salina efter skolan iallafall! :) 


Grymt bra låt som jag lyssnat sönder idag.
 

pusshej / s


sophia blomqvist









pusshej / s

himlen är gjord av sten!

känns väl sådär, eller nej piss dåligt.. förlorade mot skuru med 3-4 mål och fanns ingen vilja eller glädje. mitt frågetecken börjar klarna upp mer och mer, och fårse hur det blir med den saken, men fan vill inte, fan va fina saker vi har genomgått, en del av mitt liv.  finns så mycket jag skulle kunna säga men får inte ut några ord. allt är bara helt svart framför mig. pratade även med pappa lite i bilen påväg hem och det kändes skönt, för mamma och pappa är de som ALLTID finns där i exakt alla lägen. men vet fortfarande inte vad jag vill. aja måste försöka ta tag i mitt liv nu och sluta deppa..
förövrigt kom min farbor och hans flickvän camilla och deras söta lilla bebis! fyfan va söt, haha med tuppkam och grejer! och mamma håller än på med sitt projekt med trappen. nu har hon fått för sig att hon ska olja in den och har precis börjat måla så får tillbringa kvällen nere på nerevåningen, hoppas sandra kommer lite senare fårse!
blir nog bild på sötbebisen sen.

I WILL SMILE FOR YOU.


pusshej
/ s

vad fan ska titeln heta på min novell?

När jag vaknade förstod jag inte först var jag var. Men när min hand snuddade sängbordet förstod jag direkt vart jag hamnat, på sjukhus. De ljusblåa väggarna med de vita listerna fick min att rysa till. Det kändes opersonligt och främmande. Jag låg och försökte minnas varför jag hamnat här men allt kändes bara svart. Jag började höra steg komma närmare och närmare. In kommer en sjuksköterska som presenterar sig som Marie och sätter sig på en stol vid sängkanten och frågar hur det är med mig. Med lugn och mild röst säger hon att jag haft tur som klarat mig, men att jag behöver vila. Men jag märker på hennes osäkra blick att någonting inte stämmer. Snabbt väcks en oro inom mig och jag frågar Maria hur jag hamnat här. Då berättar hon om olyckan och plösligt börjar allting klarna. Jag minns hur det bara var en helt vanlig torsdag kväll och jag och Alex hade varit hos Tobias och spelat NHL. Jag och Alex skulle åka moppen hem och vädret var inte det bästa, regnet slog som piskor mot kroppen när vi åkte och ingen av oss såg särskilt mycket. Det sista jag minns var de starka lamporna som hastigt närmade sig, efter det blev allting bara svart. Det var först då när jag låg i sängen ensam som jag kom att tänka på Alex. Vart tog han vägen? Maria hade gått för ett tag sedan så det var för sent att skrika efter henne, så jag låg i sängen men hjärtat hoppande högt upp i halsgropen och jag bara tänkte på vad som kunde ha hänt honom. När Maria kom tillbaka igen med en sorgsen blick och med osäkra steg emot mig så förstod jag. Jag behövde inte ens fråga. Alex var borta för alltid. Allt kändes så overkligt, jag ville bara försvinna bort i en dröm där jag sen kunde vakna upp och allt skulle vara som vanligt. Tyvärr så fungerar livet inte så. Så små misstag som behövs för att orsaka en så stor olycka. Om vi bara hade väntat tills åtminstone regnet slutat så hade han kanske varit i livet. Jag kommer inte klara av att se både mina och Alex föräldrar i ögonen igen. Det var jag som körde och orsakade krocken. Jag kommer att få leva med det här, kommer aldrig att kunna förlåta mig själv. Jag började höra steg närma sig igen och in kom Mamma och Pappa. Jag kände tårarna började rinna och jag blev så glad i allt elände av att se dem. De stod och pratade med Maria lite längre bort. De stod där ett bra tag. När de kom fram till mig sökte Mamma min blick och pussade mig på kinden och kramade mig hårt. Pappa kom kort där efter och kramade mig och undrade hur jag mådde. Genast kändes det lite tryggare och det var inte så jobbigt att träffa Mamma och Pappa fast att de visste vad som hade hänt. Jag var tvungen att stanna kvar på sjukhuset en vecka tills jag skulle få åka hem. Så kvar i det ljusblåa rummet med vita listerna mötte jag åter igen ensamheten, efter att Mamma och Pappa åkt. För bara mindre än en vecka sedan trodde jag aldrig att det här skulle hända mig. Har endast sätt sånt här på efterlyst och nyheterna, men trodde aldrig att det skulle hända mig, aldrig. Efter en vecka fick jag äntligen åka hem, men det känns som att det är nu jag återvänder till verkligheten igen. När jag låg där på sjukhuset så var det bara som att jag pausade livet och att allt kändes overkligt som om det var en dröm. Men det är nu jag tar det riktiga klivet ut mot det verkliga livet igen. Mamma hämtade mig utanför sjukhuset och vi åkte hem. Det kändes som evigheter sedan jag var hemma, huset såg främmande ut som om jag aldrig sätt det förut fast jag bott där i över 7 år. När jag klev ut ur bilen hörde jag några bekanta röster från andra sidan gatan. När jag vände mig om såg jag Tobias och tre av mina andra polare komma emot mig. Alla fyra kramade om mig och frågade hur jag mådde. Sedan gick vi in till mig och spenderade kvällen hos mig med massor av snack om allt som hänt. Jag vet att om Alex hade levat så hade han velat att jag skulle leva, leva vidare och inte drunkna i sorgen. Så nu ska jag leva livet ut för hans skull. Även om sorgen kommer bli svår att lura.

lördag hos sandra!

kom precis hem till sandra från kina restaurangen där jag åt med min familj och släkt på mammas sida! bjöd dem för att de hjälpte oss med trappen hemma så den är snygg nu! haha men ah är som sagt hos sandra nu och tänkte skriva min novell klart här så den är klar sen, så slipper jag tänka på den! men så svårt bara.. sen får vi se vad som händer! åååååååh har samling kl 09.00 imorgon bitti! -.- möter skuru på hemma plan så vi får hoppas att vi slår dem. aja skall försöka börja ren skriva min novell nu.
älskar sandra mest!

det är inte att du känner detsamma som svider
det är att du inte ens hör av dig och säger vad du känner.



pusshej / s



myskväll med S & E

kom hem för ett tag sedan från elina. kollade idol där med henne och sandra. när jag kom till elina vid kl 19.00 så begav vi oss direkt till konsum och köpte godis, dricka, glass och chips! inte svullon nejnej! (a) sen kom sandra när hon ätit klart! eller ah hon hade ju ätit klart långt innan jag och elina kom tillbaka. sedan kollade vi idol! lite svårt att välja just min favorit eftersom jag inte direkt följt det där så mycket. men Tove är jävligt bra och Erik är också bra jämt! aja sedan satt vi vid elinas rum och kollade massa gamla bilder på både datorn och även en massa andra gamla bilder i rummet, haha mycket skratt! därför jag lagt in massa gamla bilder på facebook för sjukt hur man förändrats på det här korta tiden! hur mycket jävla sjuka och hemska saker man genomgått i det här livet :/ haha fyfan min och elinas sjuka fantasi att hon skall bli lärare i våran hatstad på ett mycket speciellt gymnasium haha.. aja sedan drog jag och sandra hem. nu ligger jag här i min sköna säng med johans dator och lyssnar skön musik! :) imorgon blire kolla handboll, herrarna spelar mot swithiod eller hur de nu stavas vid västertorpshallen!
every step I take,
 every move I make'
 every single day every time I
 breth I missing you











pusshej / s


it's true

suttit hemma och inte gjort så mycket mår iallafall lite bättre idag, gjort klart min engelska läxa iallafall..
pratar med chippen på msn och gjort ett tag, känns så bra, tack för att han finns!
kan säga typ en massa till han.
väntar på sandra nu


så mycket minnen som väcks när jag hör den här bra låten!

jävla fan!

fanfanfan jag mår hemskt! vill inte bli sjuk inte nu...
aja, fick sitta på läktaren idag och kolla på.
vi vann iallafall och det känns jätte bra!
men jag mår piss på insidan på alla sätt och vis.
behöver någon här nu..
aja får bli sängen för min del nu, skippar nog skolan imorgon ;(
fanfanfanfan :'(



vill inte må såhär längre..

pusshej / s

dagens låt!


du sliter sönder mig

jag vill springa så fort så att inte känslorna hinner ikapp..


kärlek är ett brev skickat tusen gånger


onsdag

fan försov mig idag.... jag som skulle gå upp 30 min tidigare för att fixa iordning allt men nejnej jag vaknar 7.40 när bussen går 8.00 -.- men jag klarat :) ehm det blev lite väl mycket i skolan idag. fyfan jag och emma började t.o.m gråta! efter skolan träffade jag sara sötnos en stund och vi pratade lite. sedan tog jag halv 5 bussen hem. sittet här nu och lyssnar musik nu och grät lite nyss när jag fick läsa min väns blogg, oehört fint skrivet, ibland så förstår inte jag hur hon verkligen känner. ska finnas mer för henne nu! aja sitter här och väntar på att sandra ska komma, har inte träffat henne på drygt tre dagar och vi behöver träffas för det smset jag fick i natt så behöver vi prata, annars mår vi seriöst dåligt! aja sedan kommer nog elina och vi skall ner till träningen 18.30 sedan ikväll ska jag FÖRSÖKA lägga mig i tid..



pusshej / s


jag fick låna en ängel för en stund

fyfan glömmer aldrig bort tille tiden, gud vad denna låt väcker minnen..



Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Min ängel..

(Jag fick låna en ängel)
Du spred ditt ljus (i mitt liv)
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stund








dom första snöflingorna har börjat fallit från skyn

idag vaknade jag runt 6.50 då jag tvingade upp mig själv för att duscha. vilket är riktigt skönt för blir pigg då och lite snabbare i takterna. haha emelie skulle även med mig till norrtälje för hon började jobba runt 9 så det blev perfekt. eller nej hon hade uppkörning föresten. kul i detta oväder? för när therese kom och vi skulle bege oss till bussen så var det värtsta ovädret, usch så kallt och blött det var! aja i skolan var det rätt chill dag. polisen var även och pratade om yrket vilket var kul och vi antecknade som bara satan! sedan efter skolan gick jag, therese, salina och andersson och solade vid meddos. efter det så drog dom vidare till donken och efter det hade dom träning, medans jag var kvar i norrtälje och skulle ha utvecklings samtal, usch hatart! aja men stannade som sagt kvar i norrtälje och drog till intersport och skulle kolla på handbolls skor men hittade inga för dom som som jag ville ha fanns inte. men det blev ett par mjukisbyxor, tighta springbyxor skit sköna! det behövdes.. aja men ska niog snacka med cassie att prov spela med hennes gamla handbolls skor som är liknande dom jag vill ha och känna om dom är sköna. aja sen drig jag, mamma och pappa och åt på restuarang vilket vi inte gjort själva på evigheter typ och sedan 19.15 drog vi till roden och gick på utvecklings samtal och det gick bra det med! känns som man duger av några iallafall för den man är.. ibland så behöver man en puss på kinden från sin mamma, sånt berör! aja sedan när vi kom hem så hämtade vi upp elina och hon var hos mig från 20.15-22.00 och jag hann göra klart min samhälls läxa, yeye jag är duktig! fast den skulle vara inne på fredag så hade ingen brådska men så skönt att göra sånt färdigt i god tid! aja vi var här hos mig och snacka och så, sen hämtade hennes syster henne. nu har jag precis druckit upp filen och ska äta mandarinen och sen hoppa i säng.

pusshej / s

elina linda johansson

jag vet inte hur jag ska börja.. det snurrar 1000 saker i min skalle just nu och 999 saker handlar om dig.. du fattar inte hur fan sårad jag blir när du håller på såhär, när du tror såhär om mig! du fattar inte att jag har förändrats, växt upp. snackar inge skit, ingen liten "bitch" som förut nej jag har lärt mig att bete mig och inte snacka skit om mina vänner. ändå så förstår du inte, du tror att jag inte kommer klara av det och bli som förr. men elina den där tiden har redan paserat förbi. jag tänker ALDRIG mer leva sådär, hellre många vänner än några. har slutat dömt människor för något dåligt som jag inte ens känner, nej jag lär känna dom först. har inte så mycket fördommar längre det kretsar inte i mitt huvud. jag försöker verkligen bevisa för dig att det jag säger är sant, men jag vet inte vad jag ska göra för att försvara mig för du tror mig inte för 5 öre. det är rätt meninglöst då. du fattar inte hur mycket du betyder för mig elina. vi har varit vänner i 1o år älskling, du fattar inte hur mycket du betyder... fan klarar fan inte mer vad jag än gör, vilka jag än är med, hur mycket jag än försöker blir allt bara fel.. allt allt allt. fan föröker verkligen ändra på mig och när jag tror att jag gör rätt så får man bara skit hur tror du det känns då känns det bara ännu värre. elina lyssna noga nu, hur många minnen och underbara stunder har inte vi haft tillsamma´ns liksom. vi har äntligen kommer tajtare varann efter ett år. tror du verkligen jag går med på att detta skulle sabba våran vänskap? aldrig, kan sätta mitt liv på det att jag aldrig ska. alla runt om i omgivningen säger detsamma och stöttar mig och skulle verkligen inte offra allt detta som vu byggt upp. fan skulle kunna skriva en hel jävla bok om dig och mig och vårat liv tillsammans och allt våra stunder men det är jag för deppig för just nu. jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig elina, jag vill verkligen att du ska tro mig!
du fattar inte hur ledsen jag blir. JAG HADE ALDRIG KLARAT DEN SVÅRA TIDEN UTAN DIG ELINA, DU FINNS ALLTID DÄR FÖR EN OCH ÄR EN ÄKTA VÄN. LÅT MIG OCKSÅ FÅ BEVISA DET! för jag älskar verkligen dig. 



      
vill inte förlora dig igen


grattis lillebror!

idag gick jag i skolan som vanligt! fick typ två läxor så inte så farligt. haha och elin, frida,frida och emma hade jag väldigt lust att slå ihjäl haha! bara för att jag och alicia går till sara på media på rasten så har man "missat" en massa skit. går inte att lämna dom ungarna alltså! ;) haha men efter skolan gick jag, frida och salina imot station och där dumpade vi av frida som skulle hem. jag och salina gick och sola och pratade en massa det behövdes kan jag ju säga! var evigheter sedan.. aja sen tog vi bussen hem och jag kom hem runt 6 då jag fick fixa iordning mig lite och gjorde lite läxor för snart skulle gästerna komma eftersom min lillebror fyller 8 år idag! och jag fyllde typ för 2 veckor sedan så vi slog ihop kalaset, så jag fick pengar och en jätte go parfym som luktade skit gott! mums. aja nu sitter jag på mitt rum och mår sådär.. vad man än gör blir allt fel, lovade en vän att aldrig bli som förut och det har jag hållt men ändå blir den personen sur på mig. jag har ju inte gjort något fel! har ju bättrats och lärt mig hur jag ska göra och säga ifrån och det har jag ju gjort ändå är den sur på mig.. sedan har jag ett annat problem, fan kan inte sluta tänka på dig.. det går inte, det är du som finns i mina tankar hela tiden, jag blir inte ledsen av att du inte känner detsamma kanske för det jag blir ledsen över är att du inte ens hör av dig, behandlar mig som luft :'( vet seriöst inte vad jag ska göra. men jag är stark och det har jag alltid varit men snart kommer jag brista så känns det verkligen, visst jag är stark men när det blir för mycket känslor inblandande så klarar jag inte av det mera.. aja jag skriver mera imorgon om vad jag ska göra/gjort så vi hörs!



ps: jag älskar sandra mest!

pusshej / s

saknad!

juste jag glömde berätta att jag har saknat min vän sara jätte super duper mycket!
ni vet sara joelsson? alla lär väl veta vem hon är! aja kommer dock bara vara vänner tills torsdag då saknaden kommer bli ännu större!

pusshej / s


vidare till steg 3

nu är man äntligen hemma efter en lång handbollshelg igen och denna helg var vi i örebro typ !
vann alla matcher så det känns skönt, så vidare till steg 3 alltså!
men det gick åt helvete för mig, vet inte vad det var för fel gick bara skit..
man har sån lust att sluta vid ett sånt här tillfälle men jag älskar ju handbollen när det går bra..
aja fårse /: aja efter sista matchen drog vi direkt till norrtälje och kollade damerna som mötte lugi, och blev spoöade med 27-35 eller något. tyckte dom spelade riktigt bra faktiskt och min käre barndomsvän cassandra var/är grym som vanligt :) aja är fixad och klar till sänden nu iallafall så snart skall jag hoppa in i min efterlängtade säng! (a) åååååååh skola imorgon också drygt! -.- när jag tänker efter var det här min första helg utan plugg! men är rätt beredd på massa plugg i veckan! imorgon skall jag sola med salle efter skolan och sedan blire kalas hemma haha min lillebror fyller år imorgon och jag fyllde ju inte år för så länge sen så vi satt ihop våra kalas för jag var på sm i dalarna med junorerna haha. så då får jag lite pengar på kvällen yey, det behövs kan jag lova!! aja mumsar i mig vindruvor nu sen blir det sängen, skall försöka iallafall.

du förstår inte att jag tycker om dig
det känns så konstigt hela tiden
allt känns så tveksamt
för vet att du inte känner detsamma för mig
men mitt hjärta kan jag tyvärr inte styra över..


FRIDAY

igår så var det rätt chilldag i skolan, endast tre lektioner! sedan efter skolan drog jag, pella och doris till coop och köpte hårfärg! och tog bussen hem till pella så färgade hon mitt hår! riktigt bra blev det, tack sötnos :) sen drog jag hem med kvart i 6 bussen eller någonting sådant och sandra hämtade mig vid station tack baby!  var hemma ett tag och tog det lungt och sedan blev det thai mat yey! och emelie och johan var även hemma hos oss så det var lite trevligt! sen lite senare kom therese hit och vi börja gå emot sporthallen. när vi var där så hade dom börjat värmt upp. jag och therese satte oss vid laget. blev mycket skratt när man satt bredvid elina och vi börjar flamsa oss som vanligt när vi vet och har varit med om så mycket! haha. matchen slutade 23-37 till skånela det kanske förklarade allt, de var ett strå vassare! aja kollade även min brors match som var efter och dom mötte uppsala riktigt tråkig match faktiskt.. den slutade runt 51-20 eller något sådant, lite för mycket insläppta mål nästan haha :p aja drog hem sen med mamma, johan, emelie och sandra. skjusade hem sandra till hennes kusin och sedan drog vi andra hem och kollade idol som vi hade spelat in, riktigt myyyyyyysigt! efter det blev det datan lite för mig! he-he.

aja nu ska jag börja fixa iordning mig till SM steg 1 i lindesberg som ligger ungeför vid örebro! aja får se hur det går hoppas på 3 vinster iallafall! men måste börja dra mig nu iallafall.


ojoj vad mycket som slutat och så många nya ansikten som börjat!
taggataggatagga!

pusshej
/ s

nattinatti

precis nyduschad och gick upp till fredriks dator. haha får väl passa på att sitta här nu, lyssnar på skön musik kan det bli bättre!
haha åkte på snålskjuss hem haha efter anderssons moppe haha! riktigt mysigt! ;D haha
aja hoppas verkligen det finns någon färgningstid imorgon på frisören för är inte alls nöjd med mitt hår, annars får någon av mina älsklingar görat hemma så får gå förbi åhlens efter skolan!
jag känner mig lite konstig idag, typ en sån där irriterad dag, irriterad på typ någon men vet inte varför bara är det... hatar såna dagar men det går nog över. imorgon blir det förmodlingen kanske sovmorgon får se hur pella gör! aja sen efter skolan blire fixa håret om det funkar sen på kvällen är det match som gäller!!! haha fan om inte rimob vinner då går jag nog och dränker mig i närmsta möjliga ställe! haha :) hade även en rolig pratstund med elina som ringde precis innan jag hoppat i duschen haha och snackade lite smått och gott!



jag saknar oss..
pusshej / s

älskar torsdagar!

älskar torsdagar för har endast tre lektioner denna dag. dagen kändes helt okej flrutom att jag hade mjukisar och kände mig som en lodis men i morse hade jag lust för det helt enkelt. kom precis hem från skolan och skall snart på träning klockan 18.00 och sen har damerna träning direkt efter och kanske är med där också.  men orkar egentligen inte men känns som ja måste.. aja sedan ska jag hem och bara ligga och läsa bok. mamma ringde precis frisören om hon kan fixa tilll håret imrogon efter skolan annars får ja görade hemma eller nått :s haha aja hörs!

pusshej / s

brunett!

idag så gick skolan på som vanligt! fick tillbaka svenska provet då jag fick g+ vilket var helt okej. planerade även nästa fredag med några vänner. slutade dagen klockan 15.35 då bussen precis hade gått så jag missade den och fick vänta vid station 1 timme senare. riktigt dryga bussar.. sen när jag kom hem så fixade jag mig iordning till träning och åt middag. nu har elina precis kommit med sin fina uppsättning (a) och snart kommer nog även therese och sedan ska vi hojja oss till träningen som börjar 19.00!
ikväll ska nog sandra sova här vi behöver plugga matte tills matteprovet imorgon som kommer gå cp dåligt..

gårdagens resultat:


måndag!

idag gick jag i skolan som vanligt. haha skit tråkigt som vanligt men fick veta att jag fick vg på samhällsprovet och godkänt på människan socialt och kulturellt. skööööönt! sen fick jag veta att jag skulle till frissan klockan 18.30 och färga håret mörkt! aja när jag kom hem så åt jag mat sen skulle elina och sandra med mig till frisören men dom missa tåget! haha men dom sötungarna traskade sig ner ändå till frissan och var underhållande. haha håret blev lite fel tyvär lite misslyckat men sånt är livet.. om det inte blir bättre så ska jag tillbaka till frissan någon annan gång och färga i hårbotten mera! men aja sedan kom mamma och hämtade oss och nu sitter vi tre hemma hos mig och snackar, dom ska snart gå hem till sig och då lär det nog bli sängen för min del. ska försöka iallafall! haha ha en trevlig kväll!

pusshej / s

handbolls helg!

igår mötte vi ju som sagt gustavsberg och förlorade med 29-20.. vi hade 1 avbytare ovch vi orkade inte men ah ingen var speciellt bra den matchen men ah vi försökte.. idag har jag varit på söder och kolla min bror som spelade handbolls match mot Djurgården och rimbo torska. djrugården är tippade 1a i serien så man hade inte dirket höga förväntningar haha! men ah rimbo ledde dom första 20 min men sen gick djrugården om rätt fort. jag åkte in runt 14.00 med sandra, sara, therese och hennes kille in med bussen och sedan tunnelbanan mot skanstull. aja nu sitter jag hemma och är rå hungrig ska nog ner och äta för mamma har gjort varma mackor! yummie! haha (: 










pusshej
/ s

match mot gustavsberg!

har varit vaken i ungefär två timmar nu. haha var inte så lätt att sova när mamma slipar trappen.. aja var väl lika bra att kliva upp då! har samling kl 14.00 mot gustavsberg på bortaplan! aja matchen börjar 16.00, nu får vi allt slå gurra! sen får vi se vad som händer om sandra hör av sig men tror jag skall vara med sara iaf så det är typ bestämt! har hela helgen uppbokad ungefär för imorgon ska jag in till stockholm igen på söder och kolla div1 match. herrarna mot djurgården! haha men jag lär skriva mer ikväll vad som händer osv.

Jag har så mycket som jag vill ge,
Men du vill inte ta emot,
Jag har så mycket som jag vill säga,
Men du vill inte höra,
Jag har så mycket som jag vill visa,
Men du vill inte se,
Jag har så mycket som jag vill göra,
Men du vill inte vara med,
Jag har så mycket att älska,
Men det kan du ej förstå…


shoppingtur med elina!

hejsan bloggen!
idag åkte jag tidigt till skolan för behövde plugga på svenska provet idag. hade inte pluggat ett skit på det eftersom det ar marknad igår! men jag tror jag klarade det, man måste göra omprov om man inte kan men jag lär få godkänt det var hyffsat lätt. sen slutade jag 13.45 idag och drog direkt till stationen och tog bussen mot stockholm men massa cash i plånboken! mötte upp elina vid t-cetralen efter en massa strul.. sedan gick vi runt och kolla på kläder en massa. blev väldigt nöjd med alla köp! mötte även linn efter att hon slutade skolan kl 17.00 och vi drog och åt vid kungshallen sen skulle hon hem. jag och elina fortsatte shoppa gärnet! sedan tog vi 19.15 bussen hem och drog ner till sporthallen direkt för kom på att B damerna hade match så drog dit och kollade ett tag. mamma kom även dit lite senare så fick skjus hem sen hehe. just nu är jag hemma hos elina och får se vad vi hittar på, myspys. sen imorgon har jag match mot gustavsberg, vi måste fan slå dom.. vi kommer knappt ha spelare så vi kommer få lira gärnet ;) aja..
detta blev dagens köp;
klocka            -  ur&penn
tjocktröja       -   stadium
halsduk          -   MQ
2 tshirts          -  H&M
jeans leggings -  GinaTricot
adidas väska   -  stadium




ps: saknar mitt långa bruna hår..

RSS 2.0