salina salina salina

var inte i skolan idag, inga kommentar om detta. nu har jag och min sallebabe gjort fruktsallad och skall kika bigbrother. lovely


fina måndag.

tog en powernap på naturkunskapen, för att orka med ivalet ungefär. så gåre när man inte sover på natten. he. tog 5 bussen hem iallafall, drog ner till gymmet, sprang 5 km, sen kom salle och sandra och vi börja kötta. sen träffa vi även mina brorsor som också träääna. vi gymma i 1,5 timme. sen duschade vi och bastade i 1,5 timme. ni vill nog inte veta vad som hände inne i bastun, HAHAH. vi är jävligt speciella så äre bara, jävligt guld det. blev middag vid halv 9 sisådär, sen en fruktsallad på det. nu skall jag nog dra slaggen.


äckliga söndagar

så vare en äcklig söndag igen då. gårkvällen var mycket trevlig och lyckad. börjades hos cassandra, där vi girls hade 18års middag, sedan drog vi vidare. idag ska man ha ångest för en kommande skolvecka, fuck. nu skall jag och salle fixa mina naglar. tjuebre.
 

att du kunde sjunka så lågt är sjukt. jag har världens bästa bror, som är värd det bästa.


mindfucker.

dagen spenderade jag med miss sallyboiiii. guldvärd. så kom man hem från träningen. vet inte vad jag ska laga för mat.. eller när någon kommer hem. hatar att vara hemma själv.ingenting är speciellt lätt. nu ska jag visa att jag är en bra syster. denna dag var blivit värsta deppdagen. usch, ge mig helg så man får glömma bort.


snälla, ge mig helg.

somliga ljus brinner aldrig ut.


gynekologen i askim

gårdagen ska jag sammanfatta mig kortfattad. vaknade upp med finfinasalle, efter en mycket trevlig kväll hemma hos simonboyyyyyyy. tog en promenad med en annan fin vän, röjde hela rummet och flyttade upp till övervåningen igen. drog ett träningspass med mamsen.
idag efter pluggen drog jag direkt til gymmet och sprang, som jag iprincip nästan gjort varje dag i snart två veckor. skööööent. har nyss tittat på alla bilder från sandras kamera från lördags, alla ser man ju helt föräklig ut på... fast ganska roliga, bortsett från att jag blundar på iprincip alla,. ha. sitter just nu och skriver en summary av min ena engelska bok som jag snart läst klart.. mamsen säger att alla engelska rester ska vara klara tills vi drar till grekland, får se hur det går, skall göra mitt bästa. fick en god nyhet angående matten förra veckan också, så sköent. nej nu måste jag fortsätta skriva.... snart börjar ju gynekologen i askim hahaha.
här kommer lite bilder från lördags;


FfFfFfFRfrfRréEeDdAAAAAAAg.

snart skall jag och sandrua till märsta och titta a-flicks sm osv. ååååååååååh träffa chippas, ååååh fellan. imorgon är jag borta hela förmiddagen, eller hela dagen. sen blir det fekke med ett guldgäng. fira att vi är trea i sverige kanske(?) woop woop. kan inte bli annat en en guldhelg. tjue bre.


snart heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg.

prövade att göra om en tshirt, rätt ok. varför är texten såhär stor för??? blir galeeeeeeeeeeeeen.


kan inte få nog!

igår kväll blev jag uppe lite för sent kanske.. sandra och martin hämtade mig här hemma runt 22.45 för att åka till oliver och titta bigbrother mm. sen kollade vi en USEL svenskskräckfilm från 90 talet kanske (?) har aldrig skrattat så mycket åt en skräckis hahaha... fyfan. skolan idag gick väll fint.. doch blir jag äcklad varje gång jag går in i den där skolan.. hatar skolan. fast fick ju umgås med min pattsalle i skolan idag så det var en helt ok dag! efteråt drog jag och gymma 1,5 h vid friskis, jag älskar när det känns att träningen tar. jag kan aldrig få nog, har tränat i drygt 2 veckor konstant nu. och mer kommer de bli... sommaren 2011 säger jag bara!!! har aldrig förstått hur kul det är att gymma och springa förut förens nu. och nu när handbolls säsongen har slutat och vi dragit ner på träningarna, då vi nu bara tränar två gånger i veckan, så får så mycket mer tid att träna på gymmet eller löpa, som jag självklart måste fylla ut. 
underbar känsla att det känns som att man är beroende av att träna.


SM BRONS

fan vad min röv gör ontttttttttttttttttttttttttt..............kan någon komma och massera den???? kan få massera resten av kroppen också.. sån jävla träningsvärk. går som en jävla gammalgubbe haha.. hatar att mitt knä ilar också, men vad gör de, är glad och nöjd som fan av helgens insats. trea bäst i sverige är fan inget att vara missnöjd äver, jävligt grymt!!!!!!!!!!!!!! nu ska jag försöka hålla mig vaken till solsidan.....och lite till, så jag inte somnar snart. tjarå gottfolk. imorgon är jag beredd på en go massage av frida i plugget..' JUSTE SEN BLEV ÄVEN TVÅ BRUDAR I LAGET ALLSTAR!!!!! SANDRA SOM MÅLVAKT OCH CARRE SOM 9 METERS, RÄTT GÖTTT!


JSM SLUTSPEL!!

så är man vidare till semifinal, efter att ha vunnit emot kärra och guif idag, så jävla sköna vinster, åh så vi krossade!!!! imorgon möter vi nacka klockan 10.00 i semi, taggad som fan!!! topp tre i sverige är väll inget att gnälla över?? lite läskigt att jag fick reda på att dem är med på livetv. nej nu skall jag dega sönder, så man är laddad tills imorgon!


träna,träna,träna,träna,

min vecka har sett ut som rubriken lyder, massa handboll, gym +school. känns som jag är den enda mänskliga varelsen som inte ynnat sig en semla idag? men jag var fan mer sugen på en fruktsallad, efter att jag fick se jennys fruktsallad efter träningen den muppen.. fast hon är snäll, får låna handduk osv, när man glömt ta med sig. hehe. veckan kommer fortsätta följande tränatränaträna. tror jag blivit en träningsnarkoman av något slag, imorgon som är min enda träningsfria dagen så skall jag in till norrtälje och gymma innan skolan, sen efter skall jag simma, sen efter det se match och få SM TRÖJAN. men har ju fan JUNIOR SM STEG 5 i helgen... åh jag är så jävla taggad!!!!!!!!!! på fredag börjar min första match 16.30 emot tumba! sen har vi två gruppspelsmatcher på lördag, den första klockan 9.00 emot kärra och den andra 14.15 tror jag.... emot guif! (tänkte bara så att alla vet, så ni slipper fråga mig sen) nej denna blogg kommer nog vara rätt off ett tag nu framöver, så ni slipper ödlsa tid här. imorgon och i övermorgon får jag nattsällskap mys. tjue världen.


det vore ju så jävla skönt!

fyfan vad jag är glad nu... vilket toppengäng det skulle bli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoppashoppashoppas.
lite bilder från fredags;


vi bygger ett land av otur.

idag mår man ju som man förtjänar iallafall.. men jävligt rolig och lyckad gårkväll, fasen mycket dans det fanns i kroppen.. gissa vem som troligvis skall till skiathos i maj då? jo om inte lilla jag. f-y-f-a-n så skönt. jag och lilla mumi. given viloresa med häng nere på beachen every day. har faktiskt aldrig varit i Grekland heller.. tror inte det iallafall?... men sverige bjuder ju på toppenväder nu så ni behöver inte bli allt för avunsjuka. hihihi.



så fick man lite feelings.


BUT tonight I'm fucking you.

har precis varit nere vid gymmet och lökat sönder. känslan efter att man orkar en halvmil är så guld.
idag blire hemma match klockan 19.00 emot HK 71 fick jag veta av erika nyss..
haha bra koll! sedan blire fullfart av mullepolis (min tränare) till friday där vi skall fixa oss, sedan blir det 18års fest.
frida har klagat på att jag varit så tråkig detta lov, så får väll ta igen det ikväll rå hehe.


jag kommer, jag kommer, du vet att jag kommer, baby!

några favoriter just nu.



om du ändå vore här, om man ändå kunde vrida tillbaka tiden.

At this moment, there are 6 billion, 4 hundred, 71 million, 8 hundred, 18 thousand, 6 hundred, 71 people in the world. Some are running scared.. some are coming home. Some tell lies to make it through the day.. others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good.. struggling with evil. 6 billion people in the world, 6 billion souls -- and sometimes.. all you need is 1

oc.

allt som är värt någonting i livet, måste man slita för.

nu skall jag och min andra halva (inte hon på bilden)
titta på Dear John och sedan se på så mycket starkare.
men denna flicka är fin hon med!!

RSS 2.0