världen är bra underling.

idag var jag ute och tog en långpromenad i det soliga vädret, när jag är ute och vandrar så är det så mycket tankar som snurrar runt inne i mitt huvud, och det är vid dessa tillfällen, när jag är ute och promenerar som jag har tid till att rensa huvudet. jag började tänka tillbaka under det senaste halvåret, hur mycket som jag har upplevt, hur många misstag jag begått, hur besviken och sårad man känt sig, men samtidigt hur mycket gott det har gett med sig. känns helt ofattbart att jag bara är 18 år, och varit med om så mycket, så mycket som jag inte varit beredd på, saker som jag inte trodde visste fanns. men är det såhär livet är, från en början så trodde jag bara att det var ett rent misstag, att jag hade otur med vem jag råkade få känslor för, han var ju trotsallt ett svin. men när man gång efter gång får gå igenom samma situation gång efter gång. då var det tid till att stanna upp och egentligen tänka efter. ibland så måste man hitta ett lugn och styrka i sig själv, och lyssna på sig själv. våga erkänna och inse vad som egentligen är det rätta. jag känner verkligen att år 2011 har givit mig så himla mycket, jag har fått tagit emot skit, fått gråtit mig tills sömn, men trots att man känt att man legat på botten, så har jag ändå inset att allt detta är inte värt det. känns så himla underbart att kunna säga att man är stolt över sig själv, och att kunna se att allt detta hemska har trotsallt fört med sig någonting gott. hade jag aldrig fått uppleva "livet" så hade jag aldrig varit den jag är idag. jag vet precis hur och när det börjar gå fel, då är det bara backa som hjälper, för det är inte värt att hoppas på någonting som endå bara ger mig ett lidande. att bara kunna sopa undan skit och känslor ibland är så himla skönt, för 1 år sedan, hade jag aldrig haft den styrkan till att göra det. när man tänker tillbaka på allt man varit med sig så tycker jag världen är bra underlig ibland, men för engångs skull känner jag att jag kontrollerar den. finns inte en chans att någon kommer kunna kliva på mig.


älskade söndag..

vaknade upp och gick ut och tog en promenad med hunden i ca 45 min, sedan har jag legat på soffan och kollat tv serier, varit nere på gymmet och löpt, kikat tråkig innebandy och sedan avslutat dagen med en advokadosallad, helt slut och skall snart gå och lägga mig till en grym film. inte så intressant söndag alls, men det är väll såhär dem ska vara antar jag. det enda jag tänker på just nu är vår vår vår, så man kan ta mysiga joggingrundor på morgonen. tack och hej för mig.

miss you

taggad

jag har ett mål fram tills sommaren, nu ska jag göra gärnet och gå in för det 100%


Hallo.

älskar vintern då man står på en bräda uppe i fjällen med mycket snö, men just nu hatar jag vintern, då man befinner sig i ett kallt klimat utan vinter. beställde hem ett par palladium skor imorgon som jag skall använda i vår, som jag bestämde mig för att chacka istället för ett par nya klassiska converse. så just nu sitter jag bara och väntar på min pälsjacka från modekungen och mina palladium skor. bara så ni vet liksom. blir en lugn fredag idag, skönt. match imorgon satte. men ska nog ta en springtur på löparbandet först. pussis


RSS 2.0