I JUST HAD SEX

go skoldag. hetsat med äckelmatten. gav inge resultat. drog till träningen som slutade halv 10. haha älsklings andersson bjöd på en fet jävla vurpa när vi skulle hem haha. klockrent. åh sen fick man smaka lite kuk, förjävla skööönt. åh fortfarande inte fått någe matte gjort. fuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prov imorgon. tjue. JUSTE MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG LÄSER VÄRLDENS MEST KONSTIGA, ÄCKLIGA, SKUMMA BOK NÅGONSIN, MEN MÅSTE ÄNDÅ LÄSA UT DEN JU... SÅ SKA HOPP I SÄNG OCH LÄSA porr/äckel/snusk boken..


GRYM JÄVLA HELG

fan vad denna helg gått snabbt, och fan vad grym den vart! två vunna matcher, sen fått spendera kvalitéts tid med två av mina favotjejer. dock lite så sur att danmark torska finalen mot frankrike.. men what to do, ska nog lyckas få ett bra slut på denna söndag. tjao.


GAMEDAY

yee, idag blire. mycket lir. sen blir det att se herrarna klockan 16.00. sen trevligheter. tjuebre.


You hid there last time, you know we're gonna find you.Sick in the carseat, cause you're not up to going

FUCK. hatar när man suktat och velat ha något länge, åh sen ser man att storleken inte finns. det måste nog vara det värsta jag vet. men jag LER.


fan vad bra du är.

BLÄÄ

usch less jag är just nu. det jobbigaste och drygaste är jobbiga brorsor som ska hålla på och störa så man inte kan plugga samhällskunskap till provet imorgon.. åh snart ska man på träning också. får väll sitta uppe halva natten och plugga för att det ska funka. åh imorgon fyller min äldsta bror år också.. och inte har man hunnit köpt något. åhhhh. fuck this day. fuck mensvärk.


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

jadu vad ska man säga här då.................................................................................jag är ingen direkt drömmare satt, men som ett mål jag har är väll att gifta mig RIKT, skaffa söta kids, bo någonstans i miami och steeka runt.


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

tror nog inte jag är ensam om denna årstid. SUMMER. den lätt skönaste årstiden, värme, man blir solbrund, kan gå lättklätt, åker runt en jäkla massa i sverige, om man lirar handboll dvs. VILL HA SOMMAR NU, redan fullbokad typ.


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


min kusin som jag träffar alldeles för sällan, men hon har lovat att våldgästa mig snart, så får hoppas det!
snart bär det av till träningen. ps, fan vad bra denna sommar kommer bli känner jag, höhööö


borlänge

igår morse gick bussen till borlänge klockan 08.00, softttttt. vi torskade rätt stort, fick en hård smäll på bröstkorgen och äckel ******** dommarn såg självklart inget, sen satt jag mest av tiden på bänken för det gjorde ont att springa... herrarna spelade lika, de ska de vara rätt nöjda med med deras kassa försvarsspel. finns inga dommare som är bra uppåt i landet, så jävla kassa, och då menar jag kassa åt båda hållen..herregud. känns jag kommit in i en liten "hatadomarn" period höhö. bussresan hem var as skön hahah, så jävla kefft roligt vi hade.
hemma runt 22.00 efter ett stopp på donk. sen när elin sa att min bror hade varit med i DN så blev det lite ironiskt, då de skulle skriva om henke, så blev johan med på bilden.

såhär tyckte jag och andersson om dommarna!


En bild på mig + 10 fakta om mig.

  • jag har bott i Rimbo hela mitt liv.
  • jag har en tung piercing, samt en i naveln. funtar på en tatoo snart.
    jag har flyttat tre gånger i mitt liv, samt gått på tre skolor under mellan - och högstadiet.
  • jag är ganska pojkig av mig,men har tre bröder så inte så konstigt. men inget jag skäms över.
  • jag är inte så bitchig som jag ser ut, helt ärlig är jag jävligt töntig, skön och helt egen. KONSTIG!!!
  • jag kan erkänna att jag är jävligt bortskämd också, har levt på mina pärons plånböcker jämt.
  • jag har spelat Fotboll, tennis, friidrott, ridit & handboll, nu är det endast Handboll som jag håller på med.
  • den personen som är mest lik mig, all in. som jag nog kan ha roligast med på vårt alldeles speciella vis, är salleboy. finns ingen människa som är så öppen, egen och SIG SJÄLV som henne. sick.
  • jag åker utomlands en gång om året ungefär. dock åkte jag två gånger år 2010, älskar värmen.
     jag skulle lätt vilja ställa upp i Robinson när jag har åldern inne, för mitt liv om 10 år ska jag bo mitt ute på någon fin Ö, och leva livet, leva som Tarzan ungefär. ta dagarna som de kommer.



DORRAN TYCKTE JAG SKULLE GÖRA EN SÅN HÄRA.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


HALLELULJA

ikväll skall jag på överaskningsfest för min storebror som fyller 20 år idag. ska bli kul. men ska vara nykterist. imorgon går bussen till borlänge kl 08.00, livet är hårt!

såhär odräglig ska jag vara.


DET ÄR BÖGARNAS FEL

åh skönt, äntligen gjort ett jobbigt kemiprov..sen att jag endast pluggat en timme innan provet det är fint! satt precis och tänkte nyss, att jag nästan ångrar mig att jag valde det gymnasium som jag valde.. fan att jag inte valde ett idrottsgymnasium, skulle passa mig så mycket bättre, eftersom jag är en sån. men försent nu. får väll gå kvar på äckliga roden. bögarnas jävla fel..
ska snart iväg och träääääääääääääääääääääääääääna iallafall.


sötaaaaaaaaaaaaa


en gräslig måndag.

ja hur ska man sammafatta den dag då. sov en hel lektion som var två timmar är inte okej iallafall. det enda jag sittit och gjort sen jag kom hem är att suttut och skrivit om hela min svenska uppgift, i fem timmar. nu är jag iallafall klar och tio sidor får fan räcka.. ska man börja skriva laborations rapporten nu när man ändå är igång eller? imorgon drar jag in till skolan för ren chansning. är isko sjuk så har jag bara en lektion imorgon, och det känns rätt onödigt då drar jag hem, men jag och frida drar iallafall in på morgonen och har vi idrott så äre så, annars drar vi till friskis och gymmar, och sedan hem. ååh har fått reda av pappa att JSM är i växsjö snart, fett najs! åh fårse om jag åker med till paris snart också. nej tror jag går och lägger mig nu. hej!!!!!!!!!!

gonna be someone, something, someday.


helg!

 igår firade vi fina elina på hennes 18årsdag. idag har jag börjat skrivit min svenskauppsats. skall snart ner till valvet, och ikväll blir det troligtvis till rådmansö på festligheter.

igår


JAG OCH FRIDAY KROCKA MED EN ÄLG!

nej så gick det inte riktigt till, vi hann stanna heheh. dagen har varit underbart rulig, med mycket gäspningar. tagit en fika med dorran och friday efter skolan. nu skall jag snart fortsätta läsa min roman. sen träning vid 20.00 ikväll.


så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad.

imorse gick jag upp klockan 6 kära vänner, då kan man undra hm varför gå upp så tidigt? vad fasen har hon fått för sig då??? svaret är det att jag åkte in till norrtälje och tränade med friday innan skolan, hur bra är vi inte? ååååååååååååååååååååååååh sen är jag attans glad idag, min ÄLSKLINGS DORRAN ÄR HEMMA!!!!!!!!!!!!!!!! efter en jävla månad, så jag har saknar den bebisen...... yippppppppi! åh nu ska jag kanske ner till hockeyhallen!


mina förhoppningar väcktes för att sen raseras.

borde egentligen plugga, kanske ska försöka göra det nu, har ju trotsallt prov i kemi imorgon..
sen blir det träning. yoo.

haha ball!


jag var vilsen ett bra tag, men nu ser jag klart.

jaha vad har man gjort första skoldagen då? vakna alldeles för trött, mådde äckelpisshatamegaskolahumör idag. men tog igenom den, dock skulle jag pluggat lite kemi idag som jag ska ha prov på. men orka inte, gick ner och drog slaggen en timme ist, sen träning. nu ska jag nog slagga lite till, och hoppas att jag förmodligen är piggare imorgon. hallelulja.

sexy mama. blond har man varit också sådeså. ;)


vart tog lovet vägen?

jag grym gårkväll! mår seriöst dåligt, i depp. skola imorgon, fuck kill me. på min sista lediga dag har jag gått upp alldeles för sent. pumpat gym med freddie & mum, sen har jag spenderat lite kvalitéts tid med elin.


nu kör vi!

hei. kollat handboll idag har jag. sen käkat pizza med andersson och sofie, i skrivande stund sitter jag i sandras rum,,,, åh nu skall vi dra vidare till festligheter. tjuebre.

jag går och drar slaggen.

mycket trevlig kväll ikväll med trevligt sällskap, kom precis hem. pusstja


ye back in the game.

så var man nere vid valvet imorse och kände lite på boll, nu är jag tillbaka känner jag, dock fick jag en massa blåsor på fingrarna, gör något ont, men det visste man ju att man skulle få höhö!
skall kanske ner till gymmet om ett tag och träna lite (y)


13:49

igår var jag och kika herrarnas match, åh dem tog hem två poäng, awesome. idag vaknade jag lite för sent tycker jag, men faktiskt ellens fel eftesom vi var vakna till klockan tre på tisdagsnatten. men vad gör man inte för OTH? ahjaaaaaa. just nu sitter jag och framkallar en massa bilder på internet, som jag sen skall sätta upp en massa bilder på min vägg i mitt rum, typ bilder som får mig att må bra, som får mig att tänka tillbaka på fina situationer, ställen och som framförallt väcker fina minnen. sen skall jag nog ner till hallen och kolla DM klockan 15.30 då min brur lirar, och dissar nog alicy, skulle åkt in till norrtälje och hållt henne sällskap först men vädret var ju inte direkt lockande. ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, men något skall jag nog hitta på.

just nu längtar jag något till sommarn, värmen, friheten.


hur mitt 2010 var.

hm ja jag har suttit och grubblat väldigt länge hur år 2010 var för mig, och jag kan säga att det har varit jävligt blandade känslor. generellt så tycker jag helt ärligt att detta har varit mitt sämsta år inombords, jag har seriöst aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, som jag har fått känna nu, hur svag och sårbar man kan bli. hur mitt humör och skäl har skakat och brustit, hur sviken, lurad, hur mycket falska förhoppningar jag fått. men samtidigt har det hänt en väldigt bra saker också och hur fina stunder jag fått upplevt. jag har t.ex. fått känna på kärlek för första gången,hur fint det är. det har hänt så himla mycket som jag aldrig någonsin skulle hända mig? lilla mig. men samtidigt hur jag vuxit och lärt mig av det, lärt mig av misstag, lärt mig efter allt svek och insett att life's is a bitch. finns inget att göra åt. det bara är så, vissa är svin, andra inte. det som jag tyckt vart bäst med året 2010 var nog att det har kommit så mycket nya och underbara människor in i mitt liv, som har fått mig att må så bra, som har gjort mig så stark. att jag har kommit närmare mina tjejer, vilket jag är jävligt glad över, och sopat undan dem som inte har en betydelse för mig. jag har fått uppleva vänskap, hur jäkla fint det kan vara. jag har rest en heldel, i somras var jag ute och reste en massa, var i göteborg, skåne, uppe i östersund mm. som har varit så himla skönt, annars vet jag ärligt talat inte hur jag skulle mått den sommarn, hur jag bara kunnat fly från allt. har även varit utomlands tre gånger, eller okej två gånger till värmen, och en gång till finland med handbollslaget på cup. jag har börjat inset hur handbollen påverkat mitt liv, hur den får mig att känna mig så stark, glömma bort alla bekymmer, på någon känsla får den mig att känna mig överlägsen. och jag har bestämt mig, att nu är det dax för mig igen att satsa ordentligt. det nya året, har jag bestämt mig för att det skall bli så mycket bättre, skall ta tillvara på mina vänner, fortsätta kämpa med skolan, satsa på handbollen, och bara göra allt som får mig att må bra. även om det är svårt att avgöra, vad egentligen det är som får mig att må bra. kunna se skillnad på vad jag vill, och vad som egentligen är det bästa för mitt eget bästa. minska mina misstag kan jag dock inte lova att jag kan göra, för som sagt en människa som aldrig gjort misstag, är också en människa som aldrig gjort något.  det jag iallafall kan klargöra är livet är inte enkelt, men blir enklare om man hjälps åt. år 2010 kanske var ett sånt där år som var som en bestraffning och lärdom, och den lärdommen kommer alla för eller senare att få känna på, och det kanske är bra, om man försöker se något ljus i det hela. för detta år kanske man kan hantera saker och ting bättre på såsätt.


at ellenpaul

sitter just nu i skrivande stund hemma hos ellen, med hennes jobbiga dator...lassa i oss en massa godis nyss, och sitter och kikar på OTH, så jävla najs. sen framåt kvällskvisten blire chirre och dipp, guld. tjuebre   


at home

har varit underbart, bättre går knappast att slå!
 skall hoppa in i duschen nu, sen blir det till tobbeman och kika film!

rätt fint ha!


RSS 2.0