när du strippar och klär av dig så är det samma grej.

nu är det helg och imorgon är det valborg. kyss 



fint med lov boy

det fick bli nattsällis inatt igen. igår var jag inne i stan med två fina tjejer och blev 1000kr fattigare oups. satte oss sedan nere vid kungsträdgården och "luncha" haha. dagen levererade. imorse drog jag ut och sprang några km, gick hem till min älskade mormor, vi satt i solen och pratade om allt mellan himmel och jord, man kan verkligen prata om allt möjligt med den tanten, hennes mun och nyfikenhet dör aldrig ur. sedan sprang jag vidare hem en sväng, sjönk ner i solstolen för en stund och planerade kvällen. blir troligvis in till norrtälje med fina tjejer och antingen sätta oss vid parken och mysa och äta om vädret tillåter, annars har vi plan B, C & D om den första skulle dunsta. nej nu har jag lite ärenden samt att snart kommer en mupp hit, så jag måste kila om jag skall hinna med allt.


det gäller att spela med, annars faller man dit.



Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart


So boy forget about the world cause it's gon' be me and you tonight

HELGEN HAR VARIT HELGRYM.
i fredags vare festligheter hemma hos min vän sandra. och igår så fortsatte vi festandet hemma hos sofia där det bjöd på trevligt folk.

ååååh det bästa av allt är nog att jag sluppit en sån där äcklig bakfylla. gött.


sitter hos friday och pluggggar engelska...........fyfy

för att försöka vara lite smart och använda dötiden (medan frida är och rider) så har jag tagit mig lite TID åt pluggande.. eftersom mamma säger att jag inte får ha en enda engelska rest innan vi åker till skiathos så borde jag nog sätta igång nu. har redan lämnat in en summary nyss, och nu sitter jag och jobbar på en annan rapport. funfun, det kan man ju tycka men icke. senare idag skall vi ut och jobba på justerö och sedan ikväll har jag inga planer ännu, blir träning iallafall. sen kanske träffa någon söt filur. tjuuuue bro :)

FINFINA VÄDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

när solen tittar fram och värmen stiger så gör jag allt för att INTE vistas inomhus och framför datorn... usch, vem orkar med det? nej så igår efter att jag fått ännu ett par converse av mami lovelovelove. (7paret nu kanske???) så drog jag, freddie och raggie ett löparpass, ett långt jävla pass. runt hela fucking rimbo trodde jag skulle döööö.... plus de körde vi intervaller. 30 min blev det exakt också. gillar dem pojkarna. idag efter plugget drog jag ner med sofie och gymma, najs det med, sen blev det en skön promenad tillsammans hemåt. känns som jag även gör allt för att undvika pluggandet och alla måsten just nu, och tränar tränar tränar istället. nej imorgon är det sista skoldagen sen blire LOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV. fett med najs. untz untz untz.

en soft värmande bild för drygt ett år sedan. ge mig lite sommar.. fast åker ju snart till greek ;) wey.


mysiga lördagsdag i storstaden, love.

igår gick jag upp väldigt tidigt, drog och jobbade och satan vilket skönt väder det var, och tur som jag har så stod jag ute och grillade ye. åkte sedan in med alicia till stan och traskade runt på stockholmsgator, köpte hem ett bar råsnygga shorts, som jag ska piffa upp lite mer sen. sen tittade vi på filmen I'm number four den var riktigt bra faktiskt, och snygg skådis. kom hem runt 11 då kvällen fortsatte med friday & lite people. idag gick jag och alicia och snackade om våra framtidsplaner påvägen ner till station för hon skulle åka och jobba. själv har man pluggat lite olycksfalls prov och gjort klart Ivals redovisningen. skall nog ut och sätta mig i solen med johan, emelie, gille, bebisen, alice och sola nu! sedan ska jag få övningsköra :). och ikväll blir det en springtur eller ner till gymmet!


vilket stekar väder, woop woop.

två lektioner i skolan, suttit ute och stekt i solen vid görla, åh snart blir det grillkväll och krök vid asplund med fina människor.

vilket stekargäng


trött kropp & huvudvärk. men ändå så värt.

det var riktigt kul igår, att få shaka aset av sig och träffa massa fina människor. sedan blev det donkenhäng innan bussen gick (05.35)hemåt, eller snarare norrtälje. hahha dum som jag är, så tror jag att jag skulle orka pallra mig till plugget efter en timmes sömn, trött kropp och en jäkla huvudvärk. så jag begav mig hemåt efter dryga 20 min. dagen leverar på mycket sol och det gillar starkt. blev en veranda häng, med musik i öronen ett tag. och nu sitter jag och funderar på när jag ska ut och ta en springtur....för man blir allt sugen när vädret är så fint. men är fortfarande så seggggggggg.men nä nu skall jag ut och ta en löprunda. sen ikväll blire bigbrother för min del. yihaa.


where you gonna go.

min träningsfria dag på flera veckor känns det som, det känns jobbigt.. men behövde plugga ikapp mig lite kände jag. så nu har jag både gjort klart en engelska uppgift och ett föredrag om kloning. samt pluggat lite på provet på torsdag, som jag är tvek på om jag verkligen ska göra, vet inte om jag kommer må så speciellt bra efter skivan imorgon. he. mamma, pappa och marren är hemma nu. känns skönt. har även hunnit myst lite med min lille söthund. men nu ropar marren att jag ska komma ner, lite presenter från paris kanske??????? fick även ett par jeans av pappa från USA. ni blir det ner och mysa med familjen dela på hämtpizza med mami. puss
bilder från när jag var i Paris.


det känns så skönt, så skönt att ha släppt taget.

hunnit varit ner och gymmat med bror + löpning dit och hem. tog en runda ner vid sjön på hemvägen, och det märks att det börjar bli vår. mys. har även hunnit storstädat huset nu typ eftersom mamma och pappa kommer hem imorgon, äntligen! längtar faktiskt. min middag idag fick bli keso och nyponsoppa. och snart kommer sandra och håller mig sällskap inatt. men skall försöka plugga lite kemi innan dess.

kom hem snartråååååå. ps: alltid snyggaste morran i mina ögon.


FINT med bakisdag.

kvällen bjöd på mycket skrattande och trevligheter, grymt. söndagar som jag verkligen avskyr i vanliga fall var helt okej idag alltså. vakna upp med ett gäng hemma hos mig, och satte igång och städa, sen började folket droppa av en efter en. kvar blev jag med mina bitches. drog ner till träffen och drog en hamburgare. drog en dusch nyss och skall snart ner till dem jobbiga äckliga tjejerna där nere som skriker för att jag har dålig musiksmak... klockan 9 blir det stockholm-båstad wiihooo! och sedan självfallet bigbrother. inatt övernattar allihop hos mig, girlnight.
JUSTE MIN MOBIL ÄR BORTA SÅ ALLA VET, ÅH KOMMER OMÖJLIGT KLARA MIG UTAN DEN. MEN TROLIGTVIS FÅR JAG LÅNA EN MOBIL AV EN GENERÖS GIRL IMORGON.

beskriver min söndag med denna bild.


bra början, eller?????

sitter just nu och väntar på att elina skall komma med bilen, så vi brudar kan dra till märsta och lookat some handball. sen ikväll blire att slå klackarna i taket. fint de. första dagen som ensam hemma, det känns jävligt najs än så länge förutom att jag inte har någon jävla laddare så min mobil dör... nej men det här ska styras fint. tjue boys.


kör en sån där jävla punktlista då

  • pappa har dragit till chicago i USA, kommer hem på tisdag. hörde att han åkt sån där på två hjul, som han på solsidan åker på, tufft ju.
  • jag har fått sovsällskap 6 nätter i rad nu, första natten ensam blir inatt.. hur ska detta gåå?????
  • jag har tränat varje dag + lite till.
  • jag har haft ännu mer sex med min sallebror
  • fått jettttteskööööön massage.
    ätit SALLAD typ varje jävla dag känns det som. åh fruktsallad och popcorn på kvällen.
    åssssssssssså har jag börjat titta på bigbrother alldeles för mysket.
  • på lördag sticker mamma och min lillebror till paris, vilket betyder att jag bor helt ensam tills på tisdag, yeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy då har jag en massa planer woop woop ;)
  • på lördag blir det även theréses 18års middag hemma hos mig med ett skönt gäng och sedan gängar vi vidare.
  • jag har börjat få resfeber....


resten får ni inte veta, för det är hemligt =) tjjjjingeling. jag har det JÄVLIGT bra iallafall för de som undrar, eller det fattas en sak, en sak som återstår att reda ut. det fixar jag imorgon. åh nu skall jag dra för att träna ännu mer. beach 11 vettu. puss





pööööööööööööööööööööööööka


man kan inget annat än må bra med denna tuttfia.


She don’t wanna love she just wanna touch, got all the moves that make you get it up.

igår blev det en galen kväll, med mycket dansande. waka waka. krogdebut. grymt boyy. idag mår man väll som alltid efter ett FINT gårdags öööööööööös. vaknade upp i norrtälje, drog ner till stan och träffade mami, en bikini (till grekland!!!) och en träningströja. ikväll blir det en slappkväll med fint sällis.


RSS 2.0