ON MY WAY TO ÅHUS!

sitter nu i bilden med familjen tollbring till åhus! jag och carre har precis kollat en rätt grym film case 39 heter den! skall väll snart stanna och kissa och sådant som behövs för att må bra! åkte precis förbi åby typ, tror jag... :s nejmen tjaråååååååååååå,


nämen :o


fetaste hejarklacken -09


DET VAR ETT TAG SEN!

jajuste. precis, de var som sagt ett tag sedan jag bloggade, besöksantalet har sjunkit rejält HAHA.
ahja jag har precis varit i göteborg med mitt älskade lag och lirat partille cup, gick väll sådär, kom till 8dels final, men rätt nöjd ändå då två av våra 9meters slutat, det var liksom mer än 50 lag med i turneringen. det har varit en grym vecka, även liseberg hann vi ju självklart med! varit hemma denna vecka och softat röv, badat mycket, tränat, umgåtts med vänner och från torsdags - fredag har jag varit ute på singö med dennis och hans familj och åkt båt, solat och haft det mysigt. idag suger ju vädret röv.... men friday kommer nog snart, sen vid tre skall ja troligvis ner till beachen och lira med johan, fredde, chippen, hans bror, hans svåger och han polare!
troligvis efter åhus skall jag på konsert till saltsjöyran med fina människor!

lär inte blogga någe mera nu innan åhus, eftersom det är osäkert när jag åker, mamma, pappa och marren åkte idag, jag själv åker med tollbring antingen inatt eller imorgon natt, så osäkert på den fronten, längtar som fan gör jag också...... jag slänger upp en bild på mitt underbara lag som togs under partille!

heldag ute på havet!

åkte tidigt imorse med elina och hennes familj ut till havs, rå mysigt. känner fan att brännan börjar komma!

här ligger vi inte på latsidan inte...


en helt vanlig fredag hemma hos moi.



born to win.

har varit inne i norrtälje idag med salina och cassandra en snabbis. cassie skulle fixa pass, men det blev lite strul..
jag köpte ett par sportbyxor som jag skall ha med mig till åhus, tjill! sen köpte vi även åhus linnena! HAHAHA så sköna, skrikgula med en smileys på! rå balla!!!!!! ahja, ikväll kommer det lite brudar hit och vi skall äta gott och ha en trevlig kväll. fårse. om vi glider, vidare senare eller inte.


stum, skum, förvirrad och frustrerad.

sånt som kan hända exakt alla, sånt misstag som är så himla lätt att göra.
jag känner ditt medlidande så in i norden, bara ryser av att själv känna
tanken att hamna i den sitsen.jag känner mig helt stum, skum och förvirrad
och frustrerad. jag ber och hoppas nu för din skull att detta ska gå vägen!
för du är en så fin människa som är värd att vara lycklig!


UPPTAGEN BRUD!

igår åkte jag bussen in till norrtälje där jag, frida, mickis och jocke först gick runt i stan och shoppa lite granna, sen drog vi ner till parken och satt och avnjöt en god lunch i strålande sol!
sedan åkte jag och mickis hem till henne, fixade lite stuffs, och sedan åkte till rimbo där vi tillbringade kvällen nere vid vattnet med även frida, ted och emilie, myyyyyysigt!

idag har jag tagit en fika i norrtälje med mickis och snackade en massa, sedan har jag varit på sjukhuset nästan hela eftermiddagen...............har nu kastat i mig mat så jag ska hinna ner till träningen.
så vi höres, pysssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.
hoppas även att våran idé fullbordas, hemligt än så länge. men längtar wiie!
 
och vad vill dudå?????!??!!?!?! nej. skoja bara, ju.

RSS 2.0