GOTT NYTT ÅR!

SÅDÄRJA! då var man färdigfixad för nyår då..........
haha lite stressigt bara men klarar det;) skall snart äta godmatt med min älskade familj, sen kommer tjejerna ner hot och vi drar först till tim och förar lite granna... sen så möter vi upp resten av gänget och firar nyår och keski med massor med trevligt folk! ösa nu som satan!







pusshej, GOTT NYTT ÅR SÖTISAR!

baksmällan

efter jag kirrade duschen runt 20.15 (???) så kom sandra hit, nej vänta nuee.... hon SPRANG! nej men ah hon sa att hon sprang för att det var så kallt, så det var ju bra! lite extra motion sisådär.. ahja jag, sandrua och mami myste till baksmällan som var grymt rolig faktiskt he-hEHE med massa smått och gott, KUNDE INTE MOTSTÅ FRESTELSEN.. ahja sen har jag och sandra mest chillat på mitt rum och kollat lite sängar. nu skall vi dra igång en annan film, kommer inte ihåg vad den henne men ladda hem den nyss på datorn iaf, så tjauuuuuuuuuue.


schteekig sommar med schteekiga människor!


walk away

När du gråtit dig torr, när du slagit dig blå och när du ramlat omkull.
När känslan att ingen förstår dig är mer än du kan ta
Ligg då kvar, för det är okej att vara svag.


yeeeeeeeeeeeeeeeey!

yes klänningen från nelly kom idag, skall strax ner med mami till ica och hämta ut den.
sån tuuuur man kan ha för engångskull ;oooooooooooooo :D:D:D

saknar er guys!

puss

until we bleed.

tjenäääääääää!
igår på kvällen drog jag in till norrtälje till en "vän" haha......... nej men ah och kollade lite film, sen missade jag bussen så slaggade över. tig 12.30 bussen hem idag, har knappt ätit någotnting, men ah åt lite när jag kommer hem. men helt sjukt men har typ gått ner 5 kg den senaste månaden :s vet inte vad det är för fel på mig.. ahja, har laddat hem itunes nyss så jag kan lägga in lite BRAIGA låtar på min ipod. sedan skall jag fråga brodern om han vill hjälpa mitt att ladda hem ett nerladdningsprogram till filmer, så jag har lite filmer.. sedan ikväll blir det nog träning.



jag vet ett berg, dit jag brukade gå. det är så vackert där,
nästan som en tavla då, nästan som en tavla över rätt och fel.
för man ser gårdakvarna men man ser skiten med..

pusssss

walking on a dream

igår blev de sen kväll hos elajna med hon och min efterlängtade sandrua. haha gick hem typ 12? eller ah jag gick ju inte direkt aldrig hem, stötte på en killkompis och ah slagga där ;) he-he skojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja slaggade hos sadrua och kollade en bra film, hon har nog tröttnat på att se twilight med mig, hah så fick bli "i taket lyser stjärnorna" hehehehe........ sedan drog vi slaggen och ah vaknade FULLT klockan 1 idag. haha och berättade om våra mkt konstiga drömmar haha, man kan inte annat än att skatta åt oss! :d haha sen vid 4 tiden gick jag hem efter att sett batman the dark night med sandrua och hennes GULLIGA lillebror -.- haha nejrå han är skön, lite jobbig ibland bara :pPpPpP men jag lackar aldrig :) alltid så trevlig såååe :D efter lite gympapass med han också så promenerade jag hem. tog en dusch, fixa mig och ah skall snart till till norrtälje. fårse när jag åker hem ikväll. men fårse vad som händer imorgon också..




pusspuss

I WHOLE DAY IN S-TOWN

hahahaha det var meningen att jag skulle gått upp 9 imorse och duschat osv. men nej, jag stänger av alarmet i sömnen typ sen så ringer elina iaf som en räddande ängel och väcker mig halv 11 då bussen gick 11.05 så det var bara skynda fort som faen.. ahja vi hann iaf med bussen med en pappa som skulle sladda runt på väg till station. det var jävligt tur för han.. var ju som sagt mellandagsrean så ah det var väll hyffsat mycket folk. jag hittade lite grejs så helt nöjd! sedan drog jag och elajna hem till mig och kollade på handbollen på tvn............... najs!
sitter just nu här och väntar på maten, hungrig som fan eftersom jag inte ätit någonting på hela dagen. men som sagt nått fel på mig, är knappt hungrig längre. ahja efter maten skall jag till elina och hon skall färga mitt hår.
detta jag köpte idag;
- en mörklila tröja från ginatricot
- en kofta från h&m
- ett par jeans leggings från veromoda

pusspårej!

what's the story, what's the glory?

idag vaknade jag HAHA klockan 15.00 hehe... helt crazy! men var så jävla trött, vänt på dygnet totalt illailla.. ahja jag drog med pappa till stan och skulle kolla snowboard JACKA och BRALLOR haha och njaae hittade inget för vill inte ha någon jefla blomig tjej jacka..... men kanske blir en från junkyard isåfall istället. ahja sedan käkade vi på kinan och mm det satt fint i magen! sedan drog jag och träffade en "vän" och umgicks med han hela kvällen och kolllade en skräckis he-he.. fast så läskig var den faktiskt inte ;)  och tog sedan bussen hem och skulle egentligen till märsta with elajna på fest men hade inge dricka satt... har varit hemma sen och kollat sista delen av stenhuggaren och planerat inför imorgon. då jag skall in till stan (stockholm) för alla som inte vet att stan=s-town. och shoppa gärnet på mellandagsrean!
så lär inte vara hemma så mycket imorgon alls!
har saknar elina som bara deeeen, så skal bli skönt att träffas igen.
dock är sandra och salina borta fortfarande.. ahja ;)






pussis

HAHAHA don't ask..


måste ju utforska camen lite...........;) haha tråkigt värre!

you rock my world!


whata say, whata say,.. what did you said?

har ingen lust att blogga idag, eller kanske blir ett senare inlägg sen.
men har iaf storstädar rummet, städat ur garderoben, varit ute och gått långpromenad med mamma och rensat tankarna, varit med pappa i nacka vid kyrkogården och tänt ett ljus, nu är jag väldigt trött och inte lust att göra något alls. speciellt när jag bara får skit jämkt från dig, förlåt för att jag försöker och för att jaf finns, men nu vet jag vart du står.. hoppas du någonsin inser vad du gjort mot mig,.
sen kom raggie hit iaf till freddan och fick lite sällskap från han.


inte ofta familjen är samlad på en och samma plats,
förutom julafton förstås.

pusshej / S

I'm in loooooooooooooooooooooove - ONE MORE TIME

yeah jag är käääääääär i julen! så jävla mysigt alltså.. började dagen med att mamma slängde upp mig ur sängen och vi drog och träna kl 10.00 haha på juladfton, ja fan bra jobbat då ju (Y) he-hehe.. sen blev de tjill och fräsch time med spotifylistan på sååååklart. sen begav fam. blomqvist till mormor och fira med släkten där och fick några julklappar.sen när vi kom hem igen så öppnade vi resten av alla julklappar, blev faktiskt väldigt nöjd i år!
fick;
-bärbar dator
-datorväska
-väckarklocka
-hårfön
-smink
-ansiktsrengöring
-smycken
-pengar
-kläder
-godis
teckningar mihihihh..
-balla underkläder

fick säkert något mer men inget jag kommer på just nu,
bilder från julafton lär väll komma upp snart.
sitter förövrigt vid min nya dator nu, kääär i den, LOVELY!
hoppas alla andra också haft en underbar julafton!
snart väntar väll nyårsafton bara! :)


GOD JUL SÖTISAR!

HihiHihIHiHIhIhIHiH JULAFTON IMORGON förfaaaaaaaen! chill eller vad??!?!! haha jag har beställt en snygg klänning från nelly. och skall nog snart draaa slaggen för imorgon skall jg upp först och lukta på julaftonsdagen och njuuuuuuuuuta och sedan iväg med mamsen och träna he-heheee och sedan väntar julklapparna jue........................ härligt värre.

du får mig att må bra.

Aksel Zipper Tunic SEK 249, Vila - NELLY.COM
klänningen jag köpt, nyår kanske?

det är inte vart man kommer ifrån som har någon betydelse,
 utan vart man är påväg..

this years loveSsSssSs..

har varit inne i norrtälje idag med fröken ohlsson och vi gick först och köpte en ny uttöjning till henne och sedan gick vi runt och kollade lite i affärerna och snackade om allt möjligt :))) sedan gick jag till apoteket och köpte en ansiktskräm till moooi! sedan gick vi till café hörnan och drack varm chocolaté med en bulle (a) fast terese körde på den mer moooooogna stilen, caffe latte ;) men jag vill fortfarande vara liten och barnslig.... sedan tog vi bussen hem nöjda och belåtna! var väääääääääldigt länge jag umgicks med den söta filuren kan jag säga er, ändå så har vi varit vänner hela livet, bara att vi tappat kontakten rejält. men känns skönt att vi ändå finns där fö varann jämt,och känns så onödigt att tappa en sån bra vän som var som en syster bara för att vi glidit ifrån varann. så rätt c00lt ändå att vi kan hänga dåochdå, och röjja tillsammans! menar vissa gamla vänner kan man ju knappt hälsa på längre! HehEHehHE...........
ahja gillar den bruden stenhårt! en vän man nog aldrig kommer tappa.


OjOjOjoJO det var inte igår?!!??!?!
vet jag var mini.


the way we get by..

det blev inte riktigt som planerat idag. . . jag var helt enkelt för trött för att gå upp och ta 8 bussen in till norrtälje.. men ah vi får kötta någon annan gång!! men skall iaf ta 10 bussen in snart med terese och gå runt i n-town och hare mysigt. hmm skall väll kolla lite till i affärer, skall nog in på apoteket också och köpa en ny ansiktskräm. ahja fårse vad som händer senare ikväll..... blir nog rätt luuuuungt I think!



byebye fuckerside!

00:22 love snow <3

haha som man kan roooooooooa sin kväll att kommentera om en bild som egentligen inte har nått med bilden att göra??!?!?!?!?! haha schteek........ aja morgondagen är fullbokad iaf! LIKE IT.. skall först in med alicia till n-town och gymma på natilus(?) vet inte hur det stavas.. där vid roslagens hotell iaf, och köra en solning därefter också. sen vid 11.00 så möter jag upp tessan vid station och skall följa med henne först oc typ köpa en ny uttöjning ;) sen skall hon handla julklappar, riktigt lääääääääääääääääääääääääääääääääääänge sen jag och hon umgick kan ja säga er! RIKTIGT LÄNGE. aja alltid kul det med :) sen på kvällen blire julfika I hope och hjälpa mamma klä granen för snart är det julafton :D
RÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TAGGAD PÅ SNÖBOLLSKRIG OCH PULKAREJS GIRLS!


+ PELLA & FRIDAAAAAAAAAY


town today!

slaggade hos sandra inatt, hon skulle ju till fjällen idag :/ och fira jul där..... så kommer sakna den filuren NÅGOT.
haha vi skulle kolla twilight innan vi gick och la oss eftersom sist vi skulle kolla den i somras så somnade jag efter 30 min eftersom jag blev så jävla trött. satt på den runt 1.00 då typ. haha men iaf så bad jag om att få se den, vad tror ni jag gör? jo jag drar slaggen efter drygt 45 min......... lyckat fia!!!! :p HE-HE inte lätt e där.. jag kämpade med att hålla ögonlocken öppna men de var för tunga och vann striden.. FUCK. aja sandra åkte 8.00 imorse och jag sov som en stock då fortfarande, mamsen hämtade mig vid halv 12 då jag hade slaggat ut ordentligt, är nyduschad du och skall snart iväg med brorsorna och julhandla i stockholm. eller jag är redan klar med julhandlingen men jag skall köpa en nyårs klänning typ eller kolla iaf, annars har jag hittat en snygg på nelly. aha hörs later aligator!


he-he me and my horny bitch <3
(blev tvungna att ta en innan hon skulle åka juuuue)

one of us

fan vad jag älskar musik.. hade fan inte klarat livet utan det, ha-ha fråga sandra hon vet............ ;)
sitter för tillfället hemma hos sandra, hon ringde mig närjag var på jobbet och ville träffa mig idag, hade andra planeringar egentligen men när hon sa att hon skulle till fjällen imorgon så vare bara planera om. klart att jag måste träffa henne innan hon åker liksom, annars kommer jag bara ångra att jag inte gjorde det. så ah, har ju tid för andra i veckan ;)
vet inte vad jag mer skall skriva, men aaaaaaaaaaaaah nanananananan det var allt!


haha kommer du ihåg?

I MISS THIS..

       
livet förändrats vart jag än går, det kommer kanske alltid vara så.

baby from the star.

somnade rätt sent igår med, runt 3 somnade jag. det fick jag stryk för imorse när jag väcktes av mamma klockan 7.30 fyfan vad tungt det var.. aja sov nästan på hela vägen til jobben men försökte öppna ögonen hela tiden men de var för tunga.. ahja sitter nu vid någon dator och gör något arbete på windows excell haha yeye har jobbat med det i skolan så lite koll har man ju...... ;) haha ladda även hem spotify så sitter och nördar de samt inne på fb då och då (a) åker hem med mamsen runt 4 skulle jag tro, fårse om vi svänger förbi stan en snabbis!
behöver nog skriva av mig igen.. men det kommer ni ej kunna nå.


julafton 2008 <3

I'm a lady, lady! baby dont you know that? this is my show.

NÅGRA FAVORITER JUST NU!



my life - pitbull ( jason derulo)



memories - david guetta





meet me halfway - black eyed peas


silly boy - lady gaga


hold me tight - chris decay




break your heart - taio cruz


my show - gaby


och självklart lilla sötnosen justin bieber - one time

enjoy / S

meet me halfway

har varit och kollat handboll idag med andersson och jenny! asso blir så lack det är bara cassie som kämpar typ, helt sinnesjukt hon är 93a, hon är min vän och även min handbolls idol fan, ingen kan ta hennes skott! sedan efter det så drog jag och andersson och solade och drömde bort att man var i gran canaria kanske... (?) kan ju alltid drömma he-he.. sen kom jag hem och emelie ville att jag skulle följa med henne och mamma och träna så har gjort det och det var fan dryyyyygt jobbigt men det behövdes! :) skall tare lungt idag, skall ringa ett par samtal först och fråga en god vän om hon vill vara med mig, sen blire slaggen för imorgon skall jag hjälpa mamma på hennes jobb lite..kulkul-.- kommer adda hem spotify och sitta på fb också haha så det blir väll rätt chill trots allt.


hey hey, yeah yeah!
you make me feel good.

ahja skall ta en dyyyyysch nu och sedan får jag se vad som händer.. det lär visa sig!

crosses - jose gonzalez

haha det blev inte speciellt mycket sovande för mig inatt... nej jag somna runt 7 imorse efter ett lååååååååångt samtal med en filur och vaknade 11 för ska med 12 bussen in till spc i norrtälje och kolla damernas match. har så jävla ont i huvudet dock.. om meddo är öppet tänkte jag och andersson ta en solning ;) ifrån den här kylan......... :p
ahja det var allt jag hade att komma med manneN
bye bitches!


I just want to take you away from thss shit.


don't you wrong or right me

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Chew me, sue me
Everybody do me

Kick me hike me
you can never get me

JULMINGEL

måste bara lägga in den här bilden också, det var när vi hade julmingel innan vi slutade!
haha vet att alicia dock hatar den he-he.........;)


vet itne vad det är för fl på mig idag, bloggar ju som bara den.. hm.... märkligt.

långt eller kort?

 


massa tankar fullt av skit, tvingar er absolut inte att läsa..

jag har suttit och funderat väldigt mycket att hoppas är det lov nuu????? vet inte vad som flugit i mig men jag tycker faktiskt helt ärligt det är roligt att gå till skolan nu.. i hela högstadiet var jag helt trött på skolan och hatade att gå dit vissa perioder medan nu så fan fylls jag med glädje när jag kommer till skolan.
jag tänker även på vilka nya människor jag lärt känna under den här perioden och hur jag utvecklats som person. det känns som jag blivit så mycket starkare, vågar säga vad jag tycker och är mig själv, jag står för den jag är och skiter fullständigt i vad andra tycker om mig. angående skolan så har jag skärpt mig mer och verkligen försöker prestera mera och tar det seriöst. mycket i allt det här är till stor dels mina vänner förtjänst, de är de som gjort mig till en stark människa, så många nya vänner jag fått under de här terminen. seriöst tjejerna i klassen: alicia, freaky friday (zahlander), elin, doris, pella, fridaaaaay ( mattsson), emma som jag knappt kände någonting förut har verkligen förändrat mitt liv. visst jag kände väll frida zahlander lite eftersom vi gick i samma skola men det var inte direkt attvi pratade eller umgicks, nej man visste mer vilken hon var, likaså alicia visste jag vem det var men inte att vi kände varann. och nu när jag tänkt efter så har vi hittat på saker tillsammans och har umgås på helgerna och verkligen festat till det och har myskvällar tillsammans, tror inte så många andra har vågat släppa sig ut från de "gamla" och brytit mönstret och ta ett kliv ut tur det gamla som man är van vid och verkligen våga satsa och lära känna nya vänner. nu ska jag inte säga så bara för att jag tror det. För visst alla är ju inte likadana som de var innan sommaren och umgås med samma folk, för det gör ju fortfarande jag med. Sandra som är som en bästavän kommer jag ju aldrig kunna byta ut. men tror seriöst inte att ni som känner mig trodde  att jag skulle våga "bryta mönstret" och verkligen börja umgås med andra och liskom vara mig själv strunta i vad andra tycker. jag trodde faktiskt inte själv att jag skulle våga det, att liksom våga gå ur bubblan som man levt upp i alla år och umgås med samma personer, nej jag trodde verkligen inte jag skulle öppna mig och våga lära känna nya människor. sara joelsson har jag ju också lärt känna innan sommaren precis, och hon har också förändrat mig till något bra, hon får mig att känna mig bra och behövlig. jag skiter i vad folk tkr om henne eller om mig när jag umgås med henne för det är mitt val, och jag vet att jag gör helt rätt! för en gångs skull känner jag mig så jävla nöjd för att jag gjort mig själv till den jag är idag! för  er som inte kände mig för ca 2 år sedan kan ju inte direkt veta hur jafgvar för person men jag  har tagit ett stort kliv och rivit muren. jag var verkligen en liten tjej som inte vågade säga ifrån och var fast. jag visste hela tiden att jag ville ha ett bättre liv och kunna vara mig själv, och kämpade verkligen för att kravla mg över den där muren som blockerade men ville fly. att jag sen något år efter vågade det är ja så jävla tacksam över, jag hjälpte både mig själv men även andra människor som hade ett sammanhang i det hela! att ha levt under vissa regler i drygt 5 år så är jag så jävla stolt för den jag är idag. att jag började gymnasiet ändrade verkligen mitt liv ovh hjälpte mig på traven efter att ha blivit mig själv och efter att ha letat så länge vem jag är och vart jag hör hemma så har jag äntligen hittat hem.  sen så har jag och salina även haft massa problem under det senaste året med bråk för att vi är så förbaskat lika, trodde aldrig jag skulle våga käfta mot dig när jag lärde känna dig precis och när det blev trion. men har insett att du är en sån vänn som jag behöver vid min sida också, du är som en syster för mig som lyssnar på ens problem. visst det är inte bara hon som gör det, men vet inte hur jag ska förklara det hela men hon är en speciell person som jag behöver i mitt liv också för att må bra, för när vi bråkat så har det tagit på krafterna så mycket. man säger att man inte bryr sig om varann men ändå snackar man skit om varann och det tyder bara på att man saknar varann eller att man bryr sig. känns rätt skönt att erkänna sina misstag. men nu iaf när vi är vänner igen så känns det bra det med, men som sagt under de svåra perioderna under den här terminen så har skolan och alla underbara tjejer i min klass räddat mig, fått mig att tänka på annat. och jag har verkligen förändrats. allt känns så mycket lätare då eftersom de inte har en aning om mitt förflutna och dömmer mig inte för den jag var, utan för den jag är. vet inte varför jag sitter här och skriver allt detta men det är väll för att jag satt och tänkte och allt jag gått igenom under den här tiden. hur ens vänner kan påverka en, och hur man kan påverka sig själv. vet att jag är rätt konstig och skrver ner allt detta jag menar som om någon bryr sig? jag kan tom erkänna själv att jag är löjligm sitter tom och skrattar åt mig själv hur patetiskt jag är ibland, men jag är isånafall töntig och patetiskt för att vara mig själv än att vara någon jag vet att jag inte vill vara.

break your heart..

kom hem vid 3 snåret, efter gårdages trevliga fredags kväll hos sarah bogefors med alicia och hmm nu ska vi e om jag kommer ihåg namnen men iaf mia zetterström, elin  och massa andra sköna peoples! HAHA dock blev det inte som vi hade tänkt oss, men shit the same, vi fick en låååång promenix iaf........................ ;)
vid tre ungefä så skjusade någon hem oss till alicia då vi hade en låååååååååååååååååååååång pratstund som var mycket´trevligt, och det behövdes verkligen, sen slockande vi dírekt och vaknade typ första gången 10.30 sen slockande vi igen efter att vi skulle gått upp utan slutade med halv 2 typ haha då vi gick ner och kolla grinchen haha! sedan drog jag hem vid 3 somsagt idag, och har städat rummet och käkat en god mddag, blir nog att bara tare lungt ikväll med mamsen och en film med massa godsaker, annars hade jag tänkt att kanske gå över till min underbara barndoms vän tessan om hon är hemma, men fårse!
imorgon blire nog norrtälje och vara golvtorkare til damernas match.. -.-
aja see yaaaaaaaaaaaaaaaaa!

 
jag och min sötnos elin <3

pussis


for yoooooooooooooooooooooooooooooooooou!

fredag idag, skall ta 21.15 bussen in med friday till norrtälj och där träffa alicia, pella, sarah mm. sedan dra vidare till n¨gon fest, sover troligvis hos alicia!

pussis

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...............

har itne hänt så speciellt mkt idag i skolan förutom att vi brudarna hyrde1408 och kollade LITE på den när vi hade långrast, sen efter plugget solade jag med alicia och tog halv 4 bussen hem sen. då jag käka osv,sitter nu hemma hos sandra och tjillar!sandruuuuuuuuuuuua håller på att fixa sig för fullt., skall snart på dejten som sagt ;) go bitch ;* HE-HE.  fårse sen om jag skall kolla herrarnas match 20.30. aja hörs



pussussspusss

123456789

jag är hellre ledsen med dig, än glad utan dig.

that silly boy, get out of my head..

hejhejhejhejehjehjeh, jag har grymt tråkigt och skit ont i huvudet tänk om jag håller på att få migrän som sandra? :s fast då borde man ju fått de för länge sen liksom. aja skolan idag var okej, lite dryg bara.. just imorgon så skall man ta med någe fika typ för på engelskan ska vi fikaaaaaaaaaa =) mums. men ah får se till att inte gtlömma bara!
ahja hade nog inget mer att skriva haha!


bjuder på den!

TACK ELIN!

JUSTE TACK BÄSTASTE ELIN FÖR NY BLOGG DESIGN! LOVE YOU

MY SHOW

har resurs timme nu och ah vi brudarna sitter vid datorn och chillar. hahaaaaaaa.
sandrua slagga hos mig igår, var även hennes födelsedag så det var väll lite speciellt att hon ville sova hos mig. haha mamma sa ett förslag om att vi skulle bjuda på hallon och glass så det fick det bli! sedan fick hon ävene n cholkad ask av OSS ;) haha! sedan hade vi en lång pratstund som vi brukar haha! aja det märkliga är att hon alltid har sovmorgon när hon sover hos mig... skolan idag har varit rätt dryg, en lektion kvar. när jag kommer hem ska jag nog till mina kusiner och låna deras dator och sedan träning tror jag om jag orkar, om min jävla huvudvärk går bort någon jävla gång! fan dampar på den snart..
FÖRÖVRIGT HATAR JAG MATTE! SKA NOG SÄTTA MIG OCH RITA HATBILDER OM MATTEN!


puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssss

you can tell the sun..

sitter just nu i skolan och ah skall jobba med en uppgift, men typ inga som gör det, sitter antingen på fb eller spelar spel hihih! jag har skit ont i huvudet idag, har ingen aning om vrf men tror de kan ha nått med att jag höll på att frysa ihjäl inatt. fyfan jag somnade vid halv 2 för att det var så jväla kallt. eller de konstiga var att jag var varm men frös inom mig typ. aja och imorse kallsvettades jag typ, hoppas jag itne börjar bli sjuk bara. men mitt huvud kommmer typ sprängas snart känns det som.. idag får jag se vad som händer, jag hoppas jag hinner ner på stan innan jag tar bussen hem men fårse, skule behöva kolla på en grej. igår kollade jag på hockey ocksaå och de vann ju rätt stort hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) eller vad sägeru salle? ;d
ahja det var allt för mig.förutom att erika vill att jag ska med på ekonomi festen på fredag vid folketshus, men fårse. skall ju till katrineholm i helgen men ah om snyggingen ska dit till folkets hus så ahfan :o


skulle behöva ligga där och bara vila en stund..


tjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuue bre

baby you go down

du sårar mig så jävla mycket av att se allt.
lika bra att blunda och chansa på vart stegen leder mig.
för du fattar ingenting, det sårar att se sin "bästavän" vända sig om och gå åt andra hållet..

steg 4 nästa,

jahaja nu har jag kommit hem efter en fartfylld helg! i fredags var det så jävla roligt! seriöst, vilket härligt folk! ;) haha.. sen drig jag på SM och vi gick vidare till steg 4 med ett hyffsat lätt motstånd, mer än så säger jag inte. imorgon blire plugget igen med mina brudar sedan blire nog sola och skall även kolla på en as snygg skjorta, mami är snäll så får kanske pengar av henne (a) skall även kolla hockey match med salle, behöver komma bort från all skit just nu och prata av mig, det är väldigt få jag vekreligen litar på just nu. vet inte vart jag har alla!



några bilder från fredags!

tjingeling!

friday night!

nu är man äntligen blivit klar med rapporten och är väldigt nöjd! men har svenskan idag så skall nog dela upp texten i stycken....... ikväll är det samsäk festen, inte så jätte taggad men ah eftersom jag inte får dricka någe, men vafan man göre till det man vill ;) så ah! om de inte e kul så lär det bli det ändå! haha.. i helgen har jag även SM så gäller att TAGGA som fan!!!!
efter skolan drar jag och brudarna till pella direkt och fixar oss där ;););)



pussis&knull mitt hjärtegull/ pella

WHIII!

Hejj! Elin e bäst ingen protest!

you're so sweet

är typ klar nu med rapporten, överlycklig! mamma skall bara komma och kolla igenom den innan jag skickar iväg den.. sedan blir det hem och packsa tills imorgon och tills SM i helgen, det var ett tag sedan jag la in en nytagen bild så ah jag bjuder på denna ;)



big love


ett tråkigt inlägg

jahaja ännu en väldigt stressad dag, kan ej slappna av. håller på med min rapport fortfarande. och har suttit i skolan tills nu. helt sjukt vafan jag slutade liksom 13.20 (?) aja skall snart till idrottshallen och vänta på sandra och sedan när jag kommer hem så skall jag till sandra och umgås med henne. men först måste jag bli klar med mitt arbete som är väldigt viktig.. fan måste bli klar ikväll. sedan får vi se vad som händer senare ikväll ingen träning iaf. måste nog börja fixa packa tills helgen men även fixa kläder tills imorgon då jag ska på sam säk festen,. men skall inte vara där så länge. mamma skall hämta mig sen när hon åker hem från henens julfest inne i stan. måste träffa elina snart också.. hon kanske kommet till sandra senare ikväll om jag har tur! pusshej

carolina liar - coming to terms


lyckas alltid få mig på depphumör..

stress faktor..

just nu känner jag mig väldigt stressad men samtidgt hängig.. ont i huvudet och allmänt slö, och eftersom jag höll på att tuppa av igår på träningen så tar ja det lite lungt idag, eftersom det är A-FLICKS SM i helgen! men är s¨å stressad för att jag inte kommer bli klar med min rapport i tid som skall vara inlämnad på fredag. och har inte läst klart boken riktigt än, men skrivit en jäkla massa i rapporten så hoppas jag pristerar bra, för har jäkla höga krav på mig själv nu förtiden. har liksom suttit hos mina kusiner från halv 4 idag tills nu och bara skrivit om min rapport och ingenting annat, och nu börjar jag åtminstonde känna lungnet eftersom jag är klar med själva berätterlsen men har några delar kvar och annat som måste justeras. men tar det imorgon. kom genast nu på att jag knappt hunnit umgås med vänner på ett tag. ja det är sant jag har vänner... (?) :ooooo nej men jag är serios och det är för att jag har haft så himla mycket i plugget nu. matte proiv imorgon också usch... men tror jag borde klara det för känns som att jag fått kläm på ekvationer och algebra annars är det bara att göra omprov. men rapporten känns mer viktigare just nui eftersom den betygssätts av både min svenska lärare, informations & layout lärare och människan socialt och kulturellt läraren. så därför lägger jag ner extra tid på den. men har ju blivit extra stressigt för mig eftersom jag böt bok förra veckan och fick läsa om en helt ny bok från början, för att den andra var itne speciellt bra tyckte jag.. annars ärt det ju omöjligt att läsa en bok om den inte är bra. men nästa vecka blir de lugnare i plugget då skall jag umgås mer med vänner lovar! men händer så himla mycket runt omkring mig just nu.. vänner, plugget, killar och andra onödiga beskymmer.
vet att jag fortfarande är usel på att uppdatera, men tack ni som fortfarande läser som jag inte fattar varför ni ens gör, eftersom det är måste vara världens patetiska och tråkigaste blogg haha! :s ;)

sen de här med julklappar osv oskcås.... jag skall nog julhandla nästa vecka i stan och köpa julklappar så det är klart. hittade förövrigt en uuuuuuuuuuuur snygg tröja på inse och hoppas inte en jävel köper den för då jävlar. sen lär jag få en dator i julklapp men man vill ju ha mer :/ aja fårse! skall vila mig nu iaf och kolla tv med mamsen och dricka te med honung och sen slaggen kanske? jotack.

  
från junior SM förra helgen nere i småland!


pusshej sötnosar


so fucking tired...

jahajaaaa då var man i den vanliga rutinen igen. känns väll sådär, jag ligger ganska mycket efter eftersom var på skol sm igår och missade matte provet och även en gruppuppgift som tydligen är skit viktig. men Alicia var också på skol sm så vi får görat tsm, men vi behöver bara skriva fakta om kap 3 som nog lär bli enklare, men gäller att bli klara idag! ;)););) haha. det kändes så mycket skönare av att sandrua fick ligga kvar i sängen imorse medans jag gick upp :/ vi prata väldigt mycket igår om allt, host host. ah hon vet exakt vad jag pratar om, och det kändes rätt skönt även fast vi nog snackat om exakt samma saker 20 ggr, haha lite jobbigt bara när mamses och papsen skall konma in och störa, papsen som är halft döv och mamsen som vill veta allas åsikter om allt jämt. aja idag blire hårdpluggning, eller ah hela veckan framöver.. sen ikväll träning.

jag vet att jag är usel på att uppdatera för tillfället men har fortfarande inget internet hemma än, men skall snart fixa igång det igen!


mysig bild! :)

pussen

JSM steg 3 i eksjö

jadu det gick väll sådär.... losa bara med två mål mot sävehof, visst vi förlorde, men vi mötte deras 91-92or och det är fan bra ändå, det kändes som en ljuspunkt och vi belv bara ännu mer taggade till de andra matcherna. men tyvär vände den där ljuspunkten när vi mötte eksjö då vi förlorade, vi förlorade inte både matchen utan laget också... men det kan vi gå in på någon annan gång ;) skall ia vi a-flickor till helen imorgon och träffas och snacka. förövrigt sitter jag hos saris som precis somnat och ronja packar och fixar och donar, vet faktiskt inte ärligt vad hon gör haha! imorgon är det skol sm. vet inte o  jag kommer kunna vara med, jag har träckt höften på något klantigt vis...... och det gör piss ont men fårse hur jag känner imorgon, men tror de blir vila eftersom vi a flick har sm steg 3 i helgen och måste hinna bli bra tills dess! fick även veta att min brorsa har typ fått en rejäl stukning i foten eller att ledbandet gick av (?) vet inte riktigt,, men verkar inte direkt våran tur helg :o aja, skall nog sova snart iaf.

pussssssssssssssis

crazy sexy cool!

hejhejhejhej var ett tag sedan vaaaae.. har inte haft till,gång till internet nu heller,m men pallar inte riktigt bry mig. kan sitta i skolan på¨internet om jag vill ioch just nu så renoverar vi hemma typ eller ah renoverat klart så liksom internet är väl inte det största problemet. ahja skulle tränat idag egentligen, men känner mig rätt hängig och måste även bli klar med min inlämningsuppgift idag................ :o
justfan, jag och freddan var på sån där handledarkurs med mamsen och papsen igår i 4 timmar helt sjukt.. men man fikc ju massa fika (a) ;) sedan färgade älsklings sandra mitt hår, så det är rätt mörkt nu! men det gillar jag. :(:(:( och hon drog även slaggen hemma hos mig, haha delade säng t.o.m. haha den är ju sååååååååååååååå stor ;) skall även vara pirat nästa fredag på samsäk festen. men jag ska inte dricka någe eftersom jag har sm den helgen så ah, men kan ju ha kul utan alkohol! nu på fredag skall brudarna i klassen till pella som precis fyllt 16 år igår! så skall dit och käka god middag och sedan skall vi kolla idol och ha de massa mys!



pusssssssssssssssssssssssssssssssspussssssssssss

RSS 2.0