FJÄLLEN

nu åker jag och ett STORT jävla gäng upp till fjällen, yey, som jag har längtat efter att få glida på min bräda, åh i år ska jag bannemej lära mig trixa med brorsan. imorgon kväll kommer friday också, kan det bli bättre?


så blev det jul igen.



igår åkte vi till stavsnäs (värmbö), ute vid skärgården och hälsa på min älskade gammelfarmor. just nu leker jag "mamma" åt något fulla människor här hemma, som precis har vaknat, och kanske fått i sig lite för mycket alkohol, men jag mår väll också lite sisädär, en dag som denna, hehe. åh snart kommer chippas hit och lämnar lite stuff, soft.


GOD JUL

önskar sophia och batman

din famn, min famn

vila huvudet mot en bröstkorg och enbart höra hjärtslag,
studsa i ett svagt vilande eko. en ocean av känslor samlade
i ett för trångt utrymme. en kärna som snart kommer explodera
i en fängslande ström, en ström omgiven av samlat lugn.allt står så tydligt för mig.


JULLOV

i måndags körde jag och snöggellen en sleepover hemma hos henne, med en massa farligt pulkaåkande, Oc och godis, guld. idag skall jag iväg på äventyr wihooooooo. om två dagar är det julalfton, rätt sick.


STOLT JÄVLA VÄN!

sååå jävla stolt över min cassie, seriöst finns ingen bättre handbollslirare, så jävla grym!!!!!!!!! grattis till allstar, du är fanimej bäst. snart skall jag till norrtälje och umgås med ellenpellen hela kvällen/natten. grrr.


min älskade jackaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pussy


ÄLSKLINGS FRIDAY 17 BARRE.

igår befann sig mina finisar hos alicya keys, och hade det så attans jävla kul och mysig kväll, då vi skulle fira friday som fyllde år. skit god middag som jag stod för (typ), bad ute i kylan, så förjäkla fint. hahahah hade en massa tävlingar, vem som kunde hålla andan längst, vem som kunde stå upp och härdas av kylan längst, vem som våga springa ut i snön och rulla runt.. resten är nog lite hemligt hehe. men bättre än så kan nog vara jävligt svårt att slå, eller jo okej om dorran skulle vart med skulle jag varit helt NÖJD. idag har jag hunnit med mycket mer än jag förväntat mig. varit med mami och hälsat på gammelfarmor, alltid lika kul att hälsa på henne när hon aldrig kommer ihåg vem jag är.. idag trodde hon att jag hette tanja, som motsvarar mormors hund... ahja, sen har jag varit nere och köttat på gymmet med mamma, kommit hem och håller på att kika handbolls finalen nu..... går bra nu, men jävligt tveksamt om dem kommer kunna ha en chans framåt slutet. sen ikväll blir det kommissarie späck med familia.

dem är faktiskt rosa..
drömmen.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH SATANS NÖJD

igår köttta jag åp gymmet med freddie b, johan och emli!!!!! kött. idag vare chilldag in school, men lite julsånger som micke och johan stod för, hahahaha galet. sen följde jag med elin till frisören, hon klippte sig kort grymt. sen gick vi ner och fika lite, innan man skulle ta bussen hem. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH GISSA VAD JAG ÖPPNA DÅ??? MIN ÄLSKADE SKITSNYGGA SNOWBOARD JACKA, GASSSH tror jag är kär!!! råball. sitter just nu och väntar ¨på friday så hon kan komma och peta mig i näsan, men verkar ta en jävla tid................hon är ju sjutton och allt imorgon, detr skall FIRAS med dem bästa, bada jacuzzi osvosvosv. kan man ha bättre tjejer? tror ej det. TJAOOOOOOOOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!

juste nämde jag att jag älskar min ruuuumpa? nej men nu vet ni. hej!


10-9

hatar äckliga snöviderkalla dagar som denna, kyla- bussar - skola går inte ihop....................usch. fick sitta i skolan idag och vänta en timma för att bussen var försenad. menkul att man har så snella killar. juste allt var ju inte helt negativt med dagen, var ju och fika men mina älsklingar idag också. score.

snart såååååååååååååå får man åka,,, längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

råååååånöjd tjej!

fan vad jag är N.Ö.J.D men denna dag. först skoen slappig dag i skolan och ett studiebesök hos akuten. sen fikat med världens sötaste emelie, mktmktmkt snack... lite ironikiskt att en chey snackar skit om mig till min brors flickvän, det mest idiotiska och korkade man kan göra nästan, man lär ju inte få reda på det? eller. ha. sen har man varit nere på gymmet med johan och mamma. satan vad jag är nöjd. sprang 1 mil på dryga 40 min! rååånöjd, har fan inte tränat på mer än en vecka pg.a. att man inte ätit något för tungpiercingen, så lite yr blev man efteråt. men vart ju tvungen att slå brorsan på vem som orka springa längst. åååååååååååååh juste min snowboard har levererats till ica nu........... glad man är yeeeeeeeeeeeeeeeeeeah!!!!!!!!! men kan dock inte hämta den fören mamma har cash...den var ju inte direkt gratis..MEN RÅSNYGG.

en vecka sen när jag sleepa over hos friday, hinkade glögg, lussisar och plugga aset. somna till solsidan, guld.

erika färgade håret på mig, haha så klantig som man är så blir utväxten orange, smartass... men ah färgade håret svart dagen efter så nu är det tjill.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRÅ.Å.


ursäkta att man vill bli lite älskad.

mamma tyckte jag skulle läsa boken "ursäkta att man vill bli lite älskad" för hon tycker jag överdriver att jag inte får tillräckligt med uppmärksamget typ.? fattar nada.. idag var jag i sollentuna och julhandlade, så nu har jag inhandlat julklapp till mamma, pappa, martin, johan och fredrik ye! sen drog jag och mamma vidare till norrtälje till roslagsskolan där martin hade innebandy matcher, fan vad dem suger så man börjar asgarva typ.. nej nu ska man inte vara så taskig. skall snart färga mitt hår om jag hinner.. men hoppas. förövrigt så har jag typ skrivit klart min engelska rapport usch vad jag är kass på det, men frågade om en vän ville läsa igenom det, så skickade det till david nyss höhöhöh. sen ska jag plugga till social omsorgs provet imorgon.. blä. men slutar tidigt imorrn iaf, inget ival tjihooooooooooooo!

ett halvt rött öga, rätt fräckt.


fulla för kärlekens skull

damerna tog hem seger emot partille, herrarna losa mot stavstens, martin losa sina också... bilder kommer sen. nu skall jag vidare tralalalalalallalaallalalala.


tonight I have to live it.

idag blir det ner till valvet och heja på herrarna och damerna, på kvällen får vi se vad som händer... inget bestämt än men många valmöjligheter, tänker inte sitta hemma det är en sak som är säker.

ibland rådiggar jag min klass alltså.... hahahah


du ljög mig rakt i ansiktet.

hm hur skall jag förklara denna dag, denna dag var helt klart mer negativ än positiv iallafall. haft fruktansvärt ont i tungan....fick knappt i mig någon lunch, känns som att jag kommer rasa i kilon om det kommer förtsätta sähär.. vet inte om det är bra eller dåligt! sen att min älsklings durdona åker idag.. fan vad jag kommer behöva och sakna henne känner jag, en hel månad kommer jag inte träffa henne. igår kom min storebror med världens dummaste idé, som tyckte jag skulle fråga den idioten, aldrig att jag någonsin skulle göra det... blev även en super lång och mysig farväls fika med alla söta brudar jag har innan doris skulle åka. idag blir det en väldigt skoen friday, idolmys med min lillebror som jag skall stanna hemma med, eftersom resten av familjen är på julbord. men inge gottegott för mig blire inte... utan kanske blir några isglassar istället och en fritiof kommer nog också över till oss och myser. juste skall beställa min snowboard jacka nu också woop woop!

resultatet på min piercing, lär bli en bättre bild sen med tanke på att tungan är 123 m tjock just nu typ.., tänkte att jag lika gärna kunde ta bild på hur min navelpiercing ser ut också.


I MADE IT.

yeah, så vare gjort, gjorde ungefär lika ont som i naveln, fast lite otäckare kanske.. eller något otäckare. hahaha vi drog direkt till UF mässan efter och checka in lite.. var iofs en rätt kass idé för min del, eftersom jag inte kunde prata ett skit, dem jag pratade med kan ju knappast hört vad jag sagt? pinsamt. ahja, var och lodade lite hos friday, sen skjusa hon mig till bussen. så nu är man hemma och tjillar lite, skall väl läsa bok snart sen bara ta det lungt. shit känns som huvudet kommer sprängas snart.. och även så grymt ont i halsen. :((((((((((( synd om mig ibland, fast det är ju mitt eget fel. igår slaggade jag hos friday efter att vi hade pluggat och HINKAT i oss glögg, så lovelyy wonderful <3 sen sov vi sött efter SOLSIDAN, riktigt rolig serie haha... nästan älskar den.nej nu skall jag ner och umgås med familjen. sen läsa och tarelungt. bild får komma imorgon på resultatet!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK INTE SKRUTTUNGE


PEACEOUT


Everybody wanna know why I'm walking round with a big smile on my face

lediga tisdag. uppskattas. åkte dock in med papi imorse och gjorde ett prov. men träffade även mitt älsklingsfödelsedagsbarn elin, grattisgrattisgrattis finaunge. sen sitta i norrtälje och vänta i 45 min på att min buss skulle komma, men vad gör det när jag har min nya älsklingsbok att läsa, så försvann från verkligheten för ett tag, och läste och läste. älskar självbiografiska böcker, läste ut två stycken när jag var i cypern. satan, nåja åter till the real. sen fick jag fnatt och började städa nedervåningen, det lär mami uppskatta när hon kommer hem, älskar hur fint vardagsrummet är just nu. hur mysigt som helst. just förtillfället sitter jag här och degar. borde egentligen börja plugga lite till provet imorgon. men orkar verkligen. friday & jag skall plugga det ikväll ändå så kan vänta lite med det.. eller? jo. det får vänta. måste ju läsa lite nu igen.... btw jag älskar människor som är råa. vänner som man trodde var sina vänner. fast ne. rätt skönt det med, orkar inte med bitterfittor. tjue
nu ska jag typ kanske laga någe nyttigt?????????????????????? hm. omelett typ, sen ikväll blire träna core. måste.

ser rätt lockande ut.

typ världens snyggaste lillebror?


vart hamnade jag? var det kul? hade jag sex? jaså

detta KOMMER jag glida runt i, i fjällen. nu gäller det bara att vara gulligull mot pappa.


It become a problem you're too pussy to tackle, get up,Be a man, stand, a real man woulda had this shit handled.


råskönt med ett vg på redovisningen idag. ååååååååååååh älskar även snööö, ska snart ut och hoppa och skutta i snön med min fina vän. jaaa för han är rätt shyrr. sen plugga lite, skall in och göra prov imorgon bitti, blä.


jag vill kramas och kyssas, men du vill knulla mig.

fysatan vad jag BORDE vara trött nu?!?!? men det är jag inte och det är rätt sick. jag och dorran somna runt 4 inatt. sov då i 3 och en halvtimme. sen vare dax att gå upp, för så duktig som man är så skulle man iväg och workaaaaaaaaaa på pappas jobb. var ju inte direkt jätte skönt att man fortfarande var full...h.ah..a ... typ hela släkten blomqvist jobbar väll där? men det behövdes mycket folk idag för HELA lättviksmotor/cramo skulle inventeras. elelr vad det nu heter? så jag, mami, dorran, fredrik och erika åkte in till jobbet och satt igång, sen kom även johan, emelie ochhennes lillebror erik och hjälpte till,. men satan vad slitsamt det var, men rätt underhållande.. jag LÄR somna med en massa jävla siffror i skallen inatt och inte kunna sova... ahja det är inte ofta man tycker om söndagar, men tycker faktiskt att denna har varit den bästa på länge. work = pengar rullar in som det ska! sen fick jag iofs plugga lite som inte var så kul.. men sen hade mamma hyrt film så vi hade lite filmmys nyss.b bröderna karlsson.. nu har jag iallafall skickat min redovisningen på hotmailen så jag kan skriva ut den imorgon, men fan usch, har inte ens läst igenom den........gash bajshelveteshorpussy. ahja fan mkt jag har skrivit... men ah denna helg har varit UNDERBAR.

whataafuck sa ingen att jag hade läppstift på hakan hela kvällen?!?!?!

jag insåg att det knappt fanns några bilder på mig och friday från igår.. eller det kanske fanns med problemet kanske är att alla bilder hon & jag tar tillsammans SPÅRAR vi alltid. ja exakt.. så tror den här bilden får räcka.. resten spårar sönder.. men jag vet att hon vet att vi båda vet att vi gillare.


Mitt liv i backspegeln, blir tyst och förtegen.allt som ekar e stegen.Sätter in nyckeln, dörren glider upp. Allting e tyst, ingen röst skiner upp

åhåååååååp. suttit och tittat på en debatt på svt..... you go girl! typ min förebild, så skön chey!!!!!!!!!!!!!!!! HahIHAIh.- dorran kommer hit vid fyra. men innan det skall jag bli klar med svenska redovisningen. mami är och julhandlar.. man kanske ska börja handla julklappar snart också. förövrigt så älskar jag PETTER och EMINEM de är så råååå grymma. älskar deras låtar. sen är man RÅÅÅÅTAGG tills ikväll rå. Weyryeye.eye.




taxiiiiiiiiiiiiiiiiii

jag behöver skjus imorgon natt........................


Nu jag går genom livet och tänker tillbaks, När jag satt i vårt rum och bara räknade slag.

hatar dagar som denna. hatar.

if you keep coming back for more.

åhååååhapp. fått tillbaka min mobil, eller en svart blev det... så suttit och lagt in en jävla massa låtar på den hela eftermiddagen, åååh ätit fajitas (L) biglove. lägger även upp några bilder från några veckor sen på mig och fritiof. bättre sent än aldrig.

ungefär sån sminkning blir det i helgen med, fast mer sotning...
NU MÅSTE JAG PLUGGA MATTE SÅ JAG KLARAR PROVET IMORGON...


RSS 2.0