xoxo

denna dag har börjat hur mysigt som helst.. vakna och kom på justfan, klockan ställs ju om en timme.. sen har jag bara legat nere i soffan och myst och degat med mami, fredrik och erika. skall till farmor klockan fyra och äta middag, med henne, mamma, åsa och anna. sen vet jag inte riktigt vad som händer. en lång jäkla nattpromenad står på schemat iallafall.


tenkte å faktisk gå og få litt søvn.


nått för dem som väntar

igår blev det rajtantajtannnnnnnn, mycket trevligt! dock så blev det väll inte riktigt som vi hade tänkt oss.. elin förstår. meh det blev jätte trevligt ändå. efter att gått hem med fredrik, så ringde några andra snubbar som var utanför mig, så vare bara att åka tillbaka med dem dit igen.. sen skjuss hem och sen slaggen. cccccchönt. sitter just nu och väntar på att doris kommer hit, och senare friday.. älskar att vara i mina älsklingars närhet.

några bilder från elins kamera.

legat sövd på akuten, varit död i minuter.

igår sov jag hos min älsklingselin. var rååååmysigt där ute i skogen. dock bussresan på 1,5 timmes färd kan ju ta sig. men vad gör man inte för sin fru? rättsoft skoldag idag ändå. när man kom hem hade freddie och erajk lagat mat, eller nej inte riktigt... men nästan. ahja papi och lillebrur har dragit bort från idag till söndag, rätt skönt! nu är jag så himla taggAAAAAAAD ¨på helg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kommer bli grymt. skall nog kila iväg och ut och springa nue.

sugen på att kasta en melon på någons huvud.


det finns ingen garanti på att livet är enkelt.

hehjhejhe,hej. vet ni vem jag är hemma hos????????????????????????????????????????nej bra ni kommer aldrig att få veta heller. nehmen. skola imorgon också pussheeeeei. kan säga att jag är utanför norrtälje förbi hallstavik.

känslan kommer tillbaks.

har legat och sovit hela dagen sen jag kom hem.. blev knappt en timmes sömn inatt. skoldagen förövrigt var väll ok, dock börjar jag tröttna på en viss person i klassen, att han aldrig kan ge sig någongång.. är inte riktigt på blogghumör satt sätter nog punkt där.

tack för att du finns.


spola tillbaka till sommaren, för en liten stund.


skönaste bilden, stor arsel & en fritiof


If you see me walking down the street.

äntligen hemma. ganska dryg dag idag, börjar känna mig riktigt hängig i huvudet. är det min tur att bli sjuk? eller är det bara att jag deppat ihop för det som nyss hänt. vene. men skall nog vila idag tror jag.. har även fått hem skolkatalogen så skall nog tjilla lite och checka igenom den, min snygging är ju även med på förstasidan, mjau på dorran!


@ my bitchs place.

bosatt mig ute i bergshamra hos min älskling. har varit in på ica bergshamra/fjällsaffär typ.. köpte hem lite chirre, för vi skall tjocka i oss chips och dipp till i rymden finns inga känslor. fuckhej.


i told you once, i told you twice, and now my shoulders cold, like a block of ice

njaaaae blev lite ändrigar... inge bioooooooo. nesh blir fetare. har iallafall gjort mig ordning, fan känns som jag har något att dölja? något hemligt kanske? hm..... skall träffa min sötiiiiiiiiiiiiiiiiis iallafall. sen glider vi troligtvis.
såååååååååååååhär ser jag ut ikväll. tjahej,cptjej.

Vad jag bryr mig om nu, är att aldrig ge hjärtat rakt ut.

igår blev det först träffen med elina, salle och tessan, där slang det ner en pizza, var år och dar sen sedan det hände! sen var det  mycket handbolls tittande, först var det b damerna emot rosers, sen var det b herrarna emot skånela. var en underhållande match! yee. sen gled jag vidare.
idag funderar jag på att åka och se bio inne i stan, på "i rymden finns inga känslor" med fint sällskap!

vi skulle kommit längre, men räckte inte till.

hej.hello.hi.bonjour. idag har det varit en ganska galet lugn dag... efter skolan, gick jag och elin ner till det nyöppnade cafét och tog oss en rejält fin fika, satt fint i magen, nästan lite för fint. sen samlades hela bunden där utav en slump, eller?! njaaae så gick det nog inte riktigt till, började med att frida droppade in, och kort där efter kom alicyya och dorran på efterkälke! sen när jag kom hem, så kom en viss tjej som jag inte träffat på evigheter, nämligen salina, år och dar sen. så fanns en hel del ord att byta, vända, vrida och justera. mysigt var det iallafall. saknar den lille filuren något. nu blir det kolla klart på robinson, tjaaa.

Alltid lär man sig väl nåt, det var väl så det skulle va
Det blir en massa spe och spott, men det är skit man måste ta


Jag ljög med luften det är ett inbyggt fel, man kan inte sätta eder som inte finns på spel.

tjenixen. grym skoldag idag, för engångsskull!!!!!!!!!!!!!!!!! redovisning och ett plättlätt prov, eller?
just nu väntar ja på att alla bilder från åhus och partille skall laddas upp på facebook.. går ju inte snabbt iallafall.. sen skall jag kila iväg till gymmet och träna! sen drar jag väll vidare. tjueeee.

sommar, värme, solbränd, handboll.


different city

hemma efter ett 2,5 timmars träningspass. nu blire slaggen.

ta mig tillbaka.

until we bleed

denna helg har verkligen varit en topphelg, i fredags blev det in till norrtälje för röjj med en massa brudar! sen lördags blev det två allsvenskamatcher,,, en vinst och en förlust. träffade även på min käre homie chippas, mm. sen på kvällen åkte jag och elina till friday där det var ett gäng sötisbrudar, hade en dundermysig kväll där det avslutade med the last song. sen igår blev det en städ dag/pluggdag. sen åkte jag till en kompis och hade det trevligt! denna dag orkar jag dock inte med...hade prov första timmen, hade glömt alla anteckningar i skolan, så har inte kunnat pluggat på det under hela kvällen, så vill bara hem snart. sen ikväll blir det träning! ye PUSS.
 


hanging high

tjenaaaaäaä. degig dag, fick tillbaka ett prov.. haha vad ska man säga. godkänt iallafall. sen vare ner på stan en liten snabbis, sen kila till bussen. just nu sitter jag och väntar på att frida skall bli klar med sin polle.............hinner nog se lite idol innan hon kommer. sen blire norrtälje till några trevliga tjejer, eller till ett annat chillkrök.

if you don't know better, runrunrunrun.



hi, idag gick alla äckliga lektioner innan lunch snabbt för en gångs skull. och fick godkänt på mitt matteprov för en..gångskull! sen så drog jag ävel slaggen på naturkunskapslektionen haha längst fram i klassrummet. sen. vare bara att...springaaaaaaa fortfortfort till bussfan. hemma nu,. sitter och funderar väldigt mycket hur jag ska göra med dagen. finns två alternativ, men jag vill de ena, fast vet att det andra egentligen är det mest förnuftiga. men jag vet inte riktigt längre... känner att jag vill fundera lite mer. säkert ingen som fattar vad jag surrar om, men det är meningen också. hih.i.i.i.i...fuck


sbtb

hejhejhejhejhopp!snop. dagen började med två timmars massage, score! sen gick dagen som en dans. dorran höljde med mig hem efter.......skolan. vi skall snart ut och gå en promenad med trevligt folk, sen blire lite plugg till testet imorgon...åååååååååååhjuste skall FÄRGA HÅRET också. heheheblää.
hehehehe fezzt... jävla tobbbeboii som lurar ut oss på gatan!!!


fan varför...

idag är det ingen vanlig dag, ne.j. det. är..... min lillebrors födelsedag......................... hela 9år! köpte en fin tröja till han på H&M efter skolan. är just. nu en bunt. sköna lirare här,. min farmor har även lovat mig att sticka en halsduk till mig, yea.h. jag orkar. dock inte. vara social.. längre.. klar med .hemprovet är jag. också, score! ah.ja. skal.l... be.g.e. m.ig .till .tobbeboi.i .nu. för filmtittande. ååååååååååå.ååååååå.åå.åå.åå.å.å...ååååååh walka med elinasnutt.


våga bara vara dig själv.

usch vad jag är hängig och pissig............................................. tre prov skall vara gjorda imorgon. jag fattar fortfarande ingenting. matten lär ju gå åt helvete som alltid. samhällskunskapsprovet är så himla tråkigt. social omsorg lär väll bli det som kanske blir lyckat. eller inte. ahja får väll för fortsätta plugga resten av kvällen som jag gjort hela tiden sen jag kom hem från skolan.... fan vad det här är tråkigt................................................


jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

igår var det riktigt fredagmys med en sötis......... elinsötis. först var det thaifood. sen blev det soffliggande med en massa godsaker till idol. OLLE my man!!!!!!!! daniel är det inget fel på heller. mjau. sen blev det mycket snack innan vi äntligen kom till sängs. haha jag älskar att prata i sömnen när andra lyssnar på mig, för man säger så smarta saker då.. =) nyss gick jag till station med svenne, och jag sitter här och dregglar på min snygging till man, när jag sitter hemma och väntar på att mamma skall vara klar i sporthallen, martins match skall vara slut. sen skall vi in till stan och inhandla en vinterjacka till mig mm. sen ikväll luktar det elina. myyyyysigt. förövrigt älskar jag ögoninflamation för får det alltid så sällan.....................................FETT
channing, så jävla snygg.


home sweet home.

hemma efter en galet skön och mysig vecka från cypern,. slänger väll upp några bilder från cyern nudå. men orkar inte lägga ut så många ikväll... skall ut och gå med en sötsak nu!



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH juste....... blir kräkfärdig när jag tänker på dig, ditt lilla vider. bara LER åt dig haha.

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

RSS 2.0