usch hatar det här, vill bara hem.

igår vaknade jag upp hos älskling, tog sedan bussen hem och städa rummet osv, sedan kom han vid 18.00 ungefär och efter vi ätit tacos med familjen drog vi och gymma med freddie och raggie så duktiga som vi var,, ;)
sen blev det wallander film och sedan blev det slaggen..

idag mår jag skit överallt, usch vill bara hem och somna om igen.

I need me a remedy

igår blev det en trevlig kväll med fina människor, alicia kom till mig vid 21.00 då jag precis kommit hem från matchen i stan ungefär, sedan tog vi bussen till finsta där kvällen fortsatte hos patrick mias pojkvän.
nu sitter jag och väntar på att min kusin ska komma och hämta mig och freddie och sedan hämta upp älskling i norrtälje och vidare till spc, där en av årets viktigaste match kommer spelas!

pusshej.

dom kommer kliva på dig igen!

skoldagen var väll helt okej, lite borta i huvudet dock.. träffade upp tess efter skolan och vi tog bussen till söderhall och där hämta coachen upp oss,, kl 18.00 vare match mot spåret, och vi vann faktiskt, eller inte :d hahaHahHAH.. nu väntar jag på en snygging, aliciaaaaaaaa wowow!  vi lär dra ut någonstans, imorgon kanske vi drar till märsta och kollar martins DM, och sen vid 17.00 är det herrarnas match, kval! viktigtviktigt!


 jag hoppas du trivs nu, för du kommer aldrig någonsin få en chans. =)


när blir jag en man, när älskar vi varann?

innan träningen drog jag till min kära elina en stund och drog en snackis. träningen gick väll helt okej... imorgon blire tydligen dam elit match i stan mot spåret, sen på kvällen får vi se vad som händer och fötter!
fan vad jag hoppas det här lyckas nu, då skulle det vara så jävla fucking guld!


ja jag vet att min underarm ser retard ut...


midnight

kom hem för ett tag sen, varit slappskoldag, sen drog jag och tjejerna ner till cafet smulan eller vad de hette och åt våfflor och thé underbart eftersom det är våffeldagen today... börja även planera massor mot sommaren så awesome!
fick skjus hem av demp så det var skönt!
snart är det träning!

pussheyyeee


dreams and lies

idag var man ledig då, hade den där kom i kappdagen!
drog med mamsen och gymma kl 8.30-9.30 imorse, jävligt skönt!
just nu försöker jag plugga massor, skall även hjälpa mamma städa huset..
sen ikväll blir det troligtvis träning, nyss kom fredde hem, blir nog ner och göra nudlar med han nu!


taggad som fan.


I looking up to the sky, can't understand the world is mine.


jag älskar dig,

jag undrar om du, kunnat ge och kunna ta, att kunna öppna dig som jag.

gick helt okej att sova inatt även fast det bulltade lite, dock tror jag att jag fått sömnproblem, vaknar minst 2 ggr varje natt. inatt vaknade jag kl 5 och var pigg och sen halv 6 igen... fan orkar inte.
skola idag igen råååå, men imorgon är vi lediga, eller ah"komma ikapp dag". nej nu ska jag iväg till plugget!


dirty picture

sådärjaaaa, då blev det av. blev en röd diamant, det gjorde inte så ont när de väl stack igenom med nålen utan det är mest nu det värker, men överlever, alla som inte fattar ett jota av vad jag jiddrar om så tog jag precis hål i naveln idag, sweeeeeeeeeeeeeeet!


förövrigt kanske dennis kommer ikväll men inget bestämt,
får väll se om han är man nog att komma?!!?! ;)


back in the mother fucker school!

jahapp då var man tillbaka i skolan igen, kul att man fick reda på att vi hade engelska nationella första timmen (y) jag och alicia sitter dock och ber om att vi inte kommer hinna idag! skönt med detta väääääääääder iallafall, efterskolan blire troligvis att pierca naveln, usch börjar bli lite nervös..


lite mer värme nudå!

home again

Lite bilder från fjällen 2010;











nu väntar äckel skolan igen då...

I don't wanna win, I don't wanna lose, I just wanna be there for you.





bilder från dagen, imorgon blir det fjällen riktigt skönt!


GULD!

har precis kommit hem från en heldag i enköping och lirat DM, guld iår igen, kanske lite kaxigt sagt men så äre! =) trött är jag också.... ikväll blire sova borta iallafall.


keep on walking

alltså jävla skandal.... salem skulle vunnit.
kom hem för en timme sedan från elina ungefär då de var massa trevligt folk här, skall gå och lägga mig snart eftersom har samling 7.00 imorgon bitti.. fårse hur det går!


förra året

pussis


right now

idag vaknade jag upp med den finaste, sedan blev det kista med alicia, hon skulle åka och byta sin jacka så jag hängde med henne :) fint vårväder var det också!
sitter just nu hos mina kusiner och har ätit god mat, skall ner till centrum nu och möta elina och se melodifestivalen snart och imorgon är det DM i enköping! =)


du är finast.

first kiss,

inlägget under vet jag inte riktigt vad jag menar, fick ett litet utbrott tidigare idag bara pga en grej, men ahjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de är livet, såna smällar man får ta!
ikväll blire heja på herrarna med massa trevligt folk!


klockrena!

.

att du inte märker.


this it my life my friend, this is my time to spend.

Idag har jag varit med tre klockrena brudar, tack för att ni finns!
sedan gick vi tidigt ner till hallen för att vara hejarklack till killarnas träning??? (a) eller hur vare?!
hehe.. iaf sen hade vi träning kl 18.00 sen blev de lite missförstånd, hit och dit.. inga kommentarer helst! men en ovanligt skön och rolig träning =) har gjort klart de sista tills redovisningen imorgon, lär ju typ somna med pappret i knät inatt, usch så nervös jag kommer vara..... ahja!

hur kan ens psyke förändra ens självbild så brutalt?
pusshejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

Vinst!

känns lagon skönt med vinst mot gustavsberg, rätt pinsamt att visa där ska spela juniorsm med gustavsbergs junior lag. ahja, kross blev det iallafall!
har precis skrivit klart om mitt föredrag som jag ska ha på fredag, känns som att de börjar likna något nu! imorgon äre skola som vanligt, och jag går upp ovanligt bra nu eftersom solen börja skina väldigt tidigt, vilket jag älskar! efter skolan tänkte jag spinna lite med två söta töser, terran och salle! sen blire träning.



en gammal busig bild, som var med i tidningen förut ;)

drop the world

hann inte uppdatera igår, men hade så mycket att göra. hade 'ven två prov, då ett varade i fyra timmar.. :o sen efter skolan så såg jag att salle hade frågat om jag ville sola med henne efter skolan, och det passade ju utmärkt eftersom jag hade planerat att göra de då. sen följde hon med mig hem och vi tjillade lite innan träningen.
sen kom dennis och sov hos mig, idag hare varit mycket plugg också.. men "plugg listan" börjar minska iallafall, gjorde klart tullrapporten idag. nu är det bara svenska och engelska redovisningen kvar.

ikväll är det match mot gustavsberg!


All the right moves

usch på denna dag, men nu har jag iallafall pluggat stenHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRT. har hunnit gjort klart engelska rapporten och läst tills provet imorgon, vet inte om jag seriöst kommer klara det,. men ska lägga mig i sängen och läsa igenom det igen om jag inte hinner somna, vill bara ha den här veckan avklarad, för troligvis kanske jag åker till fjällen nästa vecka, skönt att bara komma bort ibland också.
nejnu skall jag sova.



tummet upp till mig för mitt slit idag jao...... ;)


pusshej niggah!

Do not look back and grieve over the past, for it is gone

Sitter och har datorkunskap just nu, har precis gjort klart en sajk rapport om "vad är internet?" vad är det för jävla fråga. har hur mycket plugg som helst den här veckan också, och jag mår inge bra någonstans för tillfället..
blir direkt hem och plugga till två prov imorgon, vet seriöst inte hur jag kommer klara mig igenom allt de här, tror fan inte jag kommer palla det. ahja hejrå.

stamp on the ground

tack joline för min nya header, råå sweet =)
åt nyss en awesome middag with my familia, imorgon börjar skolan igen vilket suger lagom hårt, en hel ny skolvecka kan det bli vidrigare... usch kan man inte få vår nu, skulle sitta så fint. skall nog slagga hos dennis tonight, vad jag vet nu, men sugen på att hänga med fredrik på gymmet men äsch fårse hur det blir med den saken.
tänkte lägga upp två bilder på vad jag köpte i fredags i kista.
-rosa sommar linne
- jeans


I'm calling out to you again, where ever you are.

igår blev det bio råå, alice i underlandet den var faktiskt rätt najs, och fan imej lite smått läskig,, men jag är ju en tönt satt! sen var det meningen att vi skulle åka hem till mig och slagga, men bussen hem gick inte fören 00.15 och tänkte fanimej inte stå vid busstation i en timme och frysa häcken av mig, hade kanske inte klätt mig för rätt väder heller, eftersom det fortfarande är ISTID i sverige.. men efter massa samtal med folk som skulle kunna tänkas skjusa oss, men som dock hade druckit osv.. så bestämde vi oss för att sova kvar i grind.
imorse blev det en fet frulle, sen begav vi oss ner på stan då alicia köpte hårfärg och jag ett par leggings, sen tog jag halv två bussen hem och nu sitter jag hemma och bytit om till myskläder.


vy från ett luftslott

jahappppppppp, förlust rååå, där sätter vi punkt för det.
har precis fixat mig iordning och skall dra in till norrtälje och se bio med aliciaaaa runt 21.00, sen hänger hon troligtvis med mig hem och sussar, fårse vart kvällen leder oss helt enkelt.

tjue

fly high, kiss the sky and never look down again!

imorse vaknade jag upp med en söt tröttmössa som ville ligga kvar,, själv gick jag upp och fixade mig och såg till så martin var klar. vid 10 var alla klara för avfärd, dempis skulle ta bussen hem och jag och mamma drog till kista och shoppade aset, eller ah det blev väll mest shopping för mig del. sen efter vi hade varit där en lååååång dag så stannade vi till vid arningen och storhandlade mat, jag fick äran att dra matvagnen.... (y) nu är jag hemma och inte gör någonting alls, tänkte gått på bio först men sen så hade man ingen lust, utan fårse hur det blir,.
men de jag brände pengar på idag var;
en body från ginatricot
en vårjacka/skinn från JC
linne från monki
jeans från monki
sommarskor från någon konstig affär (?)
shorts från carlings


bort med snön nu tack, tack.

fuck you elajna...

jahajaaaaaaaaaaaaaaaaa, bara för att elina fucker klagar på mitt uppdaterande så ska hon få sig ett LITET inlägg rååå =)
hm..... pluggandet gick ju sådär, men börjar komma in på ett spår iallafall om vad jag ska redovisa om. sen blev det träning, riktigt rolig och köttig träning, minimål i slutet är en favorit! sen blev det hemfärd, heheh jag och tessan hade tanken att sitta på flaket, men då skulle vi tydligen frysa ihjäl så ah jag, sandrua, salle, terran och elina KLÄMDE ihop oss i luffes bil! hemma har jag inte gjort så mycket, mest tjillat med bror min, drog ner till starre och tömde butiken, eller inte. senare kommer demp hit, han hade sen match i uppsala. imorgon blire kista för shopping, wiho!

 
en bild på mig och jiddrarN!

 


never stops this feelings

idag vaknade jag upp med sis, hon var dock lite piggare än vad jag var och försökte få mig att piggna till.. vi drog en fet frulle, elllllllllller juste jag har ju inte käkat något (??????????????????????????) kanske ska gå ner och göra det snart.. men tappat matlusten. ahja sedan var jag så underbart schysst så jag massera salleballes rygg, och det uppskattade hon väldigt mycket, hon sa t.o.m. att hon skulle kunna betala mig för massage, so why not? hehe. salle och terran drog till stan för en timme sen drygt, och jag har mest mögglat hemma, skall nog försöka sätta igång lite med plugg eftersom jag har lite att göra och ta igen.. sen ikväll blire köttarträning x2!
ensamt det känns när familia är i nacka och hälsar på gammelfarmor, bad.
nej nu blire plugg och frulle.



I'm so hard.

idag har jag varit med dennis ett tag, vi gjorde as god omelett =) sen skulle han iväg på träning så jag softade lite hemma... later came salleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee som jag har saknat, den jäveln drog ju till skara i söndags. vi har tjillar rätt mycket, svullat, snackat och kollade en film vi hyrde! lär väll bli sängen snart, salle har redan parkerat, så dax för mig också snart kanske. imorgon blire tråkdag hemma tror jag, lite plugg behöver ju också göras och sen träning såklart!


ja lagom gammal, sisådär.


dark

varje gång så känns det som jag faller mot marken..

ingen, ingen, ingen, ingen chans..

´tjenääää, idag vaknade sandrua upp hos mig och vi drog i oss frulle, sedan gick jag och mötte pellis och har umgåtts med henne hela dagen, färgat mitt hår, bakat, snackat massa osv =) EHheHEEehhhEHe.
imorgon kommer min snygging hem från skara också så det blir rååå najs, fårse om vi träfffas på kvällen dåååe =) pysssssssssssssssss.


jag glömmer bort att andas för sex,musik och våld.


rude boy

fan vad dryg dag...... så ska sammanfatta den kort,
- vaknade upp i norrtälje, tog 9.30 bussen hem.
- tandläkaren
- gjort klart lenas frågor
- städat och röjt undan allt i huset
- tränat
- ska nog hjälpa till där nere snart med pappergrejset till pappas jobb, får 1000 kr om jag göre.
sen vettefan vad som händer, försöker snacka ihop med alla mina bitches vilken dag vi skall ses osv. =) det blir nog gött!
btw; avatar som jag och dennis kolla på igår var faktiskt helt okej, men rätt lång =)

saknar denna tös, och det vädret skulle inte sitta fel.


RSS 2.0