jag saknar dig mindre och mindre.

idag har jag; tittat match, övningskört inne i stan, köpt vinterjacka, gymat.
nu väntas söndagsmat, fläskfilé, bakad potatis osv.

tänkte bara berätta hur en veckas träning för mig ser ut, denna vecka har jag:
måndag: simmade 30 min med alicia, kvällspromenad 1h.
tisdag: löpning 5km
onsdag: vila, kvällspromenad 45 min
torsdag: löpning 5km och styrkeövningar, sedan tog jag mig till badhuset och simmade 30 min.
fredag: morgonpromenad 45 min
lördag: morgonpromenad 45 min
söndag: gick på bandet 4km, crosstrainern 3km.
det är min veckas rutin ungefär, och vanligtvis handbollsträningar 3 ggr i veckan också.

skall nog börja skriva träningsdagbok snart, så man kommer ihåg hur mycket man tränat på veckorna, samt förbättringar osv, verkar smart.


om jag bad, så bad jag för oss.


igår förkrökade jag, agnes, sofia och ronja lite innan vi begav oss till mobergs, där kvällen fortsatte med mycket dans! idag bestämde jag mig för att ta det lugnt, efter att pella åkt hem från mig och ville att jag skulle följa med på lite myspys/krök (?) hos ludde. imorgon blire se herrarnas b lagsmatch, och sedan skall jag och mamma bege oss in till stan där jag ska övningsköra. sedan gymmet ofc. bara jag som blev alldeles varm utav "så mycket bättre" så galet bra, och fan så tomas ledin spred kärlek och värme.
btw; ÄNTLIGEN LOV!!!!!! på onsdag blire kryssning!


att jag alltid lyckas.

nu har jag varit riktigt kass på att blogga känner jag.. men har inte riktigt haft tid. i helgen blev det ännu en vit helg, då jag i lördags kikade herrarnas match och sedan var vi några brudar hos sandra och badade jacuzzi, sedan på söndag bestod den största dagen utav bussåkande till bollnäs och tillbaka, där vi hade match. igår efter plugget drog jag och alicia och simmade en halvtimme och sedan dror en solning efter det.kvällen spenderade jag med en vän och tittade på kommisarie späck och sedan baksmällan 2. idag var jag hemma från skolan, hade en sån fruktansvärd mensvärk...så jag och salina stannade hemma och hade en liten "relaxdag" och sedan drog jag, salle och virre till gymmet då jag sprang 5km. har precis käkat mat, och nu ska jag bara ta det lugnt, dock skulle jag väll behöva ta tag i alla de 100 försenade uppgifterna som jag inte ens orkat lyft ett finger för ännu. fml. men jag ser framemot helgen om något, då blire festligheter.


@ elins place

igår gick jag i skolan som vanligt, och när vi hade håltimme i tre timmar så drog jag och min classmate sebbe till gymmet och tränade, då jag sprang 6km och körde lite ben sen. sen blev det slappa framför tvn hemma innan jag fick bege mig till gymmet vid 20.00 där vi hade styrketräning med laget med vår gymtränare. idag blev det en hyffsat kort skoldag, för jag och elin bestämde oss för att gå hem till henne och fortsätta plugga på projektarbetet. sen runt halv tre skall jag hem och antingen ut och springa med virre, eller så skall vi till gymmet, och senare ikväll ska jag vara barnvakt!

onepeace

sitter i skrivande stund med min älskade onepeace, så himla nöjd med det köpet! idag har jag gått i plugget som vanligt, drog ner till gymmet och sprang 5km på löparbandet, och sedan lite styrka efter. sedan vare handbollsträning till 20.00. och har precis gjort klar en skoluppgift som skulle vara inne senaste idag, så nu har jag inte lika tungt lass på axlarna längre, skall väll gå och dra slaggen alldeles strax, för imorgon väntas en hårt träningsdag!


folk tittar, men vi bryr oss inte.

var ute på en promenad i morse, sedan vare bara att bege sig till plugget. kom hem för någon timme sen, och har gjort klart ett inlämingsarbete som ska vara klart idag, och tänkte gå och ta en tupplur alldeles strax, så man orkar med träningen ikväll.

jag har märkt den senaste tiden, hur många jag saknar att ha i min omgivning, men att tiden inte räcker till, men måste kämpa för det som är värt något.

saknar alanya, saknar oss, saknar allt.


just skin++

har aldrig sovit ut så mycket som denna helg, rå skönt! vaknade runt 9 imorse, eller okej vaknade vid 8 och låg och drog mig i sängen en timme. käkade sedan en suverän frulle, bra uppladdning till mig 1,5 timmes promenad i solen! sedan tog jag mig ner för att se lite div 2 match i valvet, och seda begav sig familjen till lagunda för att se min brors match. skall snart ta tag i lite plugg.. sedan sova i tid, så man orkar upp imorgon bitti för morgonjoggingen. puss


love is just a word.

tjulululu... jobbade idag från 8.00 - 14.00, duktig som jag är! sen drog jag och alicia oss ner till valvet och kika allsvenskan, sedan blev det innebandy direkt efter. ikväll ska jag ta det relativt lugnt också, har bestämt mig för vit helt. behövs sånt ibland med. skall fortsätta lyssna njutbar musik och läsa igenom lite bloggar, sedan blir det filmtittande, och imorgon blir det gym på morgonen, och sedan bege mig till lagunda för att se min brors handbollsmatch, sen är det dax att vinka adjö från helgen.. men komma undan pluggande imorgon lär jag inte lyckas med.. tjue.

brun man kände sig där då, måste ta tag i solningen alltså när min tatuering läkt!!!


take it all.

sprang för första gången på denna vecka på löpbandet nere på gymmet idag, har ju behövt ta det lite lugnt eftersom jag tatuerat mitt revben precis, och är då lite öm fortfarande. men det gick helt ok, sprang igenom 6 km, och gick sedan powerwalk i 3 km. när jag känner att min tatuering läkt ordentligt så skall jag börja springa HIIT hade jag tänkt, så man kör slut på sig ordentligt. efter jag löpt på bandet, körde jag mina vanliga rep på mage, armar, rumpa, rygg. imorgon blir det upp tidigt och jobba, sedan kika damernas allsvenska match, och sedan innebandy hade jag tänkt, sen får vi se hur kvällen blir. nu måste jag gå och sova så jag orkar ta min timmes promenad på morgonen innan det bär av till jobbet!

bild från mig och salina, när vi hade 18års firande.


you were not close enough to be able to hurt me.

känns verkligen som att denna blogg har gått och dött ut lite, eftersom jag är fruktansvärt slö på att blogga nuförtiden. förutom att skolan rullar på som vanligt, så försöker jag träna ca varje dag, minst en timme, vill verkligen kämpa för att få en snygg vältränad kropp, så kör stenhårt. jag försöker även jobba så mycket som jag bara kan nu också, kombinerar skola och arbete så gott det bara går. för er som inte vet så har jag tatuerat mig också, min andra tatuering som fick bli på revbenet, är riktigt nöjd. då det står "dream your dreams with open eyes". idag är det fredag igen, och det betyder äntligen ledighet, denna helg ska jag för engångsskull ta det väldigt lugnt, skall ner till gymmet lite senare och köra ett hårt fyspass. sedan blir det fina människor, till idol.


RSS 2.0