råååååååååååååååååååå grym

avgudar lisbeth wallander i män som hatar kvinnor filmerna.... fan min förebild som verkligen står upp för sig själv! luftslottet som jag såg igår med min älskade vän elina var den bästa, då får man verkligen veta allt som hänt henne från grunden. ja jag vet att det bara är en film.................
match mot huddinge elit imorgon, sedan skall nog sandra färga mitt hår.
förövrigt äger sandra och hampe på att poppa popcorn ha-ha-ha HAHAHAH...




blir nästan tårögd, hur fan kunde jag klippa av håret!


SAW 6 nu med sandrua och hampus, blev bara tvungen att lägga in en sån här tråååååååååååååååkig lista! ;)

Berätta 4 sanningar om dig själv:
1: jag känner mig tjock ibland..
2: fått sämre självförtroende
3: jag hatar att bråka med folk.
4: utan min mamma och vänner hade jag aldrig klarat livet.

Berätta 4 saker du gjort idag:
1: vaknat upp hos elina
2: spelat handbollsmatch.
3: varit hos strindefjord och umgås med massa trevliga människor
4: sitter nu hos sandra med henne och hampus och skall kolla saw 6 snart..

Berätta 4 saker du har på dig just nu
:

1: mjukisar
2: strumpor
3: tshirt
4: adidas tröja

Skriv ner 4 saker du hatar:
1: folk kommer och går..
2: att bli sviken.
3: falska människor,
4: kylan

Berätta 4 saker du älskar:
1: mina närmaste vänner
2. familjen
3: pengar
4: utomlands till värmen


lördag hos strindefjord

sov hos elina älskling igår och spenderade natten med henne, juste fan vad filmen var bra! så jävla grym, och lisbeth hon är fan min förebild, så jävla stark tjej och så smart! idag spelade jag match emot något lag med div 3 damer som var serie ledare som vi tog, riktigt skönt! aja, sen kom mamsen mm ner till sporthallen kanske inte helt nyktra.. de har varit på kryssing, haha jorå skoja bara de är visst nyktra ;) aja, nu sitter jag hos strindefjord med hampus, joppe, martin och resten och väntar även på sandra som ska äta med oss! är rååååååååååååå hungrig. haha har börjat äta nyttig diet nu så det blir en räksallad/viking som jag och mamma delar på så vi blir lite nyttiga iaf (a) får ju dåligt samvete när både hampus och sandra beställer räk ocgh kycklingsallad! haha :) hittade även en bild från öland iår på datan!


saknar, just nu vill man bara fly dit..

pusshej

luftslottet som sprängdes!

idag är det äntligen fridaaaaaaaaaaaaay! blir bio med elina ikväll (: wiie, like it!
förövrigt sitter jag just nu i biblioteket med elin, kom nyss till skolan och har resurs så tjillar galet!
allt VAR bäst än så länge innan jag börja störa mig rejält på en sak! men det är en annan historia! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ HAR LUST ATT SPY! juste kunde knappt sova inatt heller, mådde så jävlar dåligt av smärtan i armen efter sprutan, inte kul :/
kanske träffar sara efter skolan idag också!



pussssssssis, <3

svinet börjar växa fram..

jahajaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu sitter man här helt uttråkad med fridaaaa och rebecka och har slutat för dagen, men handbollen börjar halv 3 så får
sitta och häcka här.......................... har tagit sprutan idag. tyckte faktiskt det gjorde ont, och den känns rätt stel så får se hur det blir med träningen ikväll. hoppas jag inte börjar spy och grejer snart bara ;) yummi,,,,, har även haft engelska prov idag och jag sumpade det rätt totalt. jag har så jävla svårt för engelska, jag pallar fan inte göra omprov heller, så skall nog be till gud ikväll innan jag går och lägger mig ;(((( men det var rätt många som torska på provet, så. sen bara sådär så har jag ätit frulle imorse, mamma gjorde det åt mig och tvinga i mig det, och gjorde så jag gick upp i tid. jag känner mig faktiskt mycket gladare och piggare. :D:D::D:D:D::D:D okej kanske inte så glad -.-... nej men jag skall lyssna mer på vad mamma säger! =)
imorgon skall jag nog färga utväxten, ska fråga emelie eller sandruuuuuuuuua! fast det lär bli rätt sent eftersom jag slutar fucking skolan 16.40 ;OOO


hittade en mysig bild från klassresan i 9an.


puss&kram negerbanan!


because of you baby!

yeeeeeeeeeeeeeeah mitt humör är på topp, älskar livet just nu! äntligen skrivit klart min uppsats också ;).............................. men fuck engelska prov imorgon, oups glömde fan bort det. glöm att jag sa att jag älskade livet :'(((((((((((((( aja, för övrigt är allt bäst iallafall! :D snart väntar träningen med löpning innan. ååååååååh rååå taggad! aja, ikväll fårvi se vad som händer. juste jag skall ju bryta mönstret också vare, så bli inte förvånade allihopa om jag gör något ovanligt ;)



pussis

no one's gonna love you more than I do

borta match mot tumba idag rååå, nu jävlar ska vi ta dem!!
förövrigt känner jag migg rätt snurrig i huvudet, men har tagit en promenad så får se hur det känns senare.
är även hemma hos mina kusiner just nu och håller på med min uppsats om "this is england" rååå drygt.. om skinheads. aja hejdå.




match

match mot tirfing nuuuuuue, hemma senare ikväll!
pussis


sweet dreaaaaams!

igår hängde jag först med alicia hem till henne och fixade oss, slutade 16.40 i plugget......... :oooooo hihihi, aja ronja kom sedan dit också och vi fixade oss. mötte sedan upp sandra och tessan inne i norrtälje och åt ute där på nått tjilligt place! sedan bar det av till sara och umgicks med massa trevligt folk hole night long ;).......... det var riktigt kul, I LIKE IT BITCH! vaknade upp idag och mådde kanske inte direkt lika bra som igår, he-hehehehe.. men det är ju något man får ta. jag och mina sötisar skall snart ner till pizza arena och käka lunch innan vi beger oss hem. fårse hur kvällen slutar om det blir bio eller stannar hemma och hjälper emelie att fixa sig till hennes lagfest och bara tare allmänt lungt eftersom man har match imorgon borta i fjärdhundra, FAAAAAAAN VA KUL! :D:D:D
aja det blir en fet cesarsallad för min del.


tjuuuue bre!

P?

jaha nu har vi tjejerna fått reda i klassen att vi skall klä ut oss till något som börjar med bokstaven P. NÅGOT FÖRLAG PÅ VAD MAN KAN VA? :s vi tänkte nog vara något hyffsat likadant alla, men vet inte vad :s funderar på porrstjärna eller punkare, men vill ha nån mer crazy look...

hos saris!

efter skolan kollade jag "flickan som lekte med elden" den var fan bra :o mycket bättre än den första... just nu är jag hos saris, skall nog lägga slaggen nuee snart så jag orkar med den underbara morgondagen.. :)))))))))))))))))))))



jag vet inte by sandra

skolan, inte pluggat, tränat. wiiho jag är på topp just nu........... :D förutom ett problem men ah tacklar väll de på något sätt.
imorgon ska jag kolla bio med familjen pluss bästa tjejen! sedan slaggar jag hos sara!
hörs imorgon my lovers!


fan va cutie!


the girl and the robot

taggad till 100000000000000...................................

hatar söndagar!

inatt sov sandra hos mig och vi kollade en skräckis, haah fyfan. jag och skräckfilmer alltså...! haha :D aja, idag drog vi in till stan, sandra skulle köpa en jacka på cubus men den storleken fanns inte :/ och jag köpte en ny bh. aja sedan drog vi vidare till tumba och mötte upp elina och kolla först tumba damer mot skuru. sedan tumba herrar mot västerås! tyckte fan västerås skulle förtjänat en vinst, de var det bättre laget. men sån tur var det inte.. nej tumba vann. aja sen drog vi hem. och nu sitter jag här och svullar middag. har knappt ätit nått på hela dagen................................. så lite hungrig är man ju ;)
jadu från ingenstans så vill jag bara säga hur mycket jag hatar söndagar. usch skanog hänga mig. nej precis helt otaggad på en ny skolvecka..
så jag säger det!



åhhhh ta mig tillbaka nu...





ciao bello

vi är inte såna som i slutet får varann..

jahapp då vare redan lördags kväll........
igår blev älskvärt, min prinsessa sandra kom. älskar henne mer än vad jag själv tror.
ahjaaaaa,
idag lirade jag och mitt älsklingslag match mot spåret, alltså ska jagvara helt ärlig så var vi bättre, vi kasta bort för många chanser. men aja, rätt nöjd ändå förutom de 2 sista min.
sötisarna sara och emelie kollade även på matchen!
min gammelfarmor har även varit här på besök, länge sen jag träffade henne, hon bor ju trors allt vid andra sidan stan. ikväll blir det en lugn myskväll med den bästa. tänkte hyra film och käka grösaker med dippis! (a) like it!
troligtvis skall emelie sällskapa oss också om hon skall till johan. imorgon får vi se hur detblir! antingen in till tumba eller norrtälje.


har aldrig sätt nån som du
du fattar ingenting..
för jag vet att denna natten komme döda mig
om jag inte får va med dig.
varför kan jag inte bara släppa dig
ur mina tankar..



denna natten kommer döda mig

Varje gång jag sa att jag ville ha dig nära så ville jag ha dig närmast. varje gång jag sa att jag saknade dig så saknade jag dig. varje gång jag sa att du betydde mkt för mig så betydde du mest, varje gång jag sa att jag älskade dig älskade jag dig. tar inte tillbaka något av det

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


du måste va blind, för du kan inte se (?)

tjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuue,
idag hade jag prov i samhällskunskap, det fick prima (y) naaaaaaaaat!
men skönt att få det avklarat iallafall. sedan blev det för mig, fridaaaaaay och alicia att gå på klassjakt!
och vi samlade ihop alla, så bäst som vi är! sen slutade vi tidigare idag!
då drog jag och alicia och solade och blev negrar! =) hehe.
ikväll skulle jag egentligen gymmat med elina, men blev andra planer.
antingen skall jag med chippen till märsta eller kolla matchen här hemma med bästa emelie.
men jag fårse ;)'






pusssssssssssis



the end's not near

ajjapajja.... länge sedan jag bloggade då. men aja har inte haft så speciellt mkt tid till det, har ängnat mig åt massa annat för tillfället! imorgon har ja även prov i samhällskunskap :/ usch.... får hoppar på det bästa!
aja skall strax ner och äta stuvade mackaroner mmmmmmmums vad gött! :D
och sedan på träningen klockan 18.00...
pusssssssssis lovers!



HAHA STÖRT SKÖN!

En kille slår sig ned bredvid en
snygg tjej i baren och börjar pilla på sin klocka.
- "Är din dejt försenad?" undrar tjejen.
- "Nej, det här är en specialklocka som skickar ut information.
Just nu står det att du inte har några trosor på dig."
Tjejen säger kaxigt:
- "Då hoppas jag att du inte betalt alltför mycket för klockan,
den fungerar uppenbarligen inte!"
Killen ler självsäkert och säger:
- "Den går en timme före....."

HAHA fett skön, hittade den ur www.sarajoelsson.blogg.se

ey skall lägga slaggen nu, puss bitches!

hoppas på något

haha imrse vaknade jag av att mamma frågade om jag skulle upp vanlig tid, jag ba: ja klart?
hon ba; ahmen varför ligger du här då? klockan är 8.30.. ah då kan ni nästan föreställa er vad som hände där efter, jo blev en VÄLDIGT stressig morgon! konstigt nog somnade jag 23.00 dagen efter liksom den tidigaste dagen och så försover jag mig... illailla. haha
aja, dagen har varit kolugn faktiskt, det var 9 pers som var sjuka i klassen och det märktes verkligen. aja, hemma nu och snackade lite med emelie nyss, och skall snart ner och hjälpa till med maten och käka och sedan blire träning 19.00 - 20.30 typ. glömde fan bort att blogga igår typ eller ah vad som hände på kvällen. det slutade med att jag drog ner till elina ett tag eller ah inte hem till henne utan till en annan familj som hon var barnvakt åt barnen där. och vi har kommit fram till att vi är väldigt lika på ett sätt, och ah negativt. och vi erkänner det iallafall, inte alla idioter som gör det..


bild från somras..
hej gravida mage!



pusshej!

tack för att du finns.


jag är en vampyr

sitter just nu och lyssnar på "jag är en vampyr" - markus krunegård och fyfa vad den låten är skön. väldigt länge sen jag lyssnade på den, förra vintern så drogade man sönder den typ, får tillbaka massa minnen, otroligt nog kändes det som att då existerade inga problem, man var bara lycklig och levde livet.. hm mycket märkligt :PpPpp... aja, idag i skolan var det rätt chilligt som vanligt förutom att jag höll på att somna vid samhällskunkapen fyfan vad trött jag var, och baa satt och försökte kämpa med att hålla ögonlocken uppe. aja sen hade vi inger i typ tre år... fyfan vad drygt! aja, ikväll skall jag iallafall med mamma och träna och sen ska jag sova tidigt.. btw glad för min älsklings saras skull! =)
min flickvä elina kommer nog också förbi ikväll ett tag och lånar en tröja. ;))) HE-HE..




söndags ångest..

idag spelade jag match mot bollstanäs och vi vann! sedan åkte jag, therese och ronja direkt till norrtälje och träffade sötsara där och kollade först ceres och sedan rimbo herrarna! det var en riktig rysare men sen vann dom tillslut matchen med en spräckt kind på köpet typ.. fyfan. aja sen när ja kom hem har jag bara tagit det lungt, mamma masserade mig och jag höll på att somna där ett tag, när hon var klar låg jag kvar där och halvsov yttligare 20 min. sedan tog jag ett varmt bad med en ansiktsmask på också! sen har jag gjort klart äckel samhällskunskaps läxan och pluggat lite till provet på fredag som jag fortfarande inte fattar ett skit.. skall snart gå och lägga slaggen med en härlig bok "jag saknar dig, jag saknar dig!" baserad på en verklig händelse.. juste grattis pappa på farsdag, älskar dig



har bara allmänt ångest om allt just nu.. söndagsångest att fan nu börjar skolan, inget jag vill blir så ovosvosv.

pussis <3

en ängel utan vingar


tack för att du finns emelie<3

nej nu måste jag lägga slaggen!



NEW YORK!


vinst!

vi vann matchen idag emot skogås med 3 mål typ! det var riktigt skönt, men vi ledde dock med 10 mål i första halvlek så vi höll nästan på att förlora där ett tag :o aja sen efter matchen åkte vi direkt och kollade min brorsas match mot kirurna haha... du sitter jag här hemma hos elina. hon och sandra spelar super mario som jag inte kommer prova på, hatar det spelet eftersom jag suger på det haha. imorgon har jag match igen mot bollstanäs rätt så tidigt så skall hem i lagom tid! =) haha, nu frågade elina precis om inte jag ville pröva spela ;) hon vet att jag suger på det... haha!!

pussis


empire state of mind

igår blev det även en liten promenad ute i mörkret med sandra och elina, gillar't!
idag vaknade jag 12 typ och det kändes skönt! är inte alls taggad på match heller.. för att det kanske gått så dåligt för mig på senaste tiden. aja får bita ihop.. efter matchen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. kanske skall vara med sara fårse. har även bestämt att jag skall kolla nyaste johan falk. det känns som att det är något bestämt idag, kan bara inte hitta påt.. aja shit the same, nått man inte vet något om, påverkar en inte. aja,,,, skall iväg och äta frulle nu tror jag och sedan ner till sporthalen vid samling´. min broder har även SM hemma så kanske skall ner och kolla om det är någon match kvar sen när jag är hemma igen från matchen. 

det är märkligt att det som var det självklaraste i livet förut
känns så främmande..


show most go on - Queen

SÅ JÄVLA MÄKTIGT!
JAG RYSER..


I’m starting to learn

var i täbban med sötnos frida idag, det var myysigt det! blev ett par balla leggings och en halsduk! allt var perfekt förutom det där äckliga kärringen som jobbade inne på SALT. heheh. efter täby åkte jag hem till sara, behövde prata med henne en massa och hon behövde prata med mig. älskar att bara ligga och vila i hennes säng, prata och lyssna på bra musik, jag älskar den tjejen. sen kom pappa och hämtade mig efter jobbet och nu gör jag inte så mycket. ska nog vara hemma ikväll och ta det lungt, kolla på idol med mamma, bättre att jag är hemma så jag inte förstör någon annars kväll genom att deppa..



det är inte numret på tröjan som betyder något.
det är märket på bröstet som gör det.

friskt vågat, hälften vunnet.

vaknade precis =) fan va skönt att få sova ut lite, det behövdes verkligen........ :o aja drömde en mycket otäck dröm inatt också, fan det händer ofta jag gör det nu förtiden, inte kul! aja, idag skall jag in med fridaaa till täby för hon skulle byta sina leggings där som ah krånglade hela tiden. jag skall kolla på ett par leggings på lindex som jag tyckte vad balla! fårse hur länge vi var där, men vi skall inte alls vara där länge. ska hem sen och ta't lunt, baka med mamma och sedan iväg och träna med mamsen! sen ikväll får vi se vad som händer, inte bestämt något ännu! =)



that it's all for the best?
because it is..

hos den fina!

idag var jag i skolan. hade prov och det gick bra, sedan efter umgicks jag med pella och frida ett tag innan jag tog bussen hem =) när jag kom hem så snöade det, GUUUUUUUUUUUD VAD MYSIGT MED SLASK, LOVE IT! sedan drog jag på träning kl 18.00 efter den så drog jag till den fina elina, min rumppiska, hon tänder på rumpor så se upp........ drar hem lite senare hörs då..... BYE BITCHES


Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här..


ber en bön

idag har jag inte gjort så speciellt mycket, haft en underbar dag i skolan idag iallafall och det kändes skönt! drog ner till station med massor med kärleksbarn! sen tog jag bussen hem halv 5 och harvarit hemma nu. halv 7 skall jag ner till träningen och träna handboll. vet faktiskt inte ens om det är en träning idag (??) eftersom damerna har match idag så kommer inte många alls träna och har vi ens någon tränare? haha what ever, får väl se! :) men känns bra att träna nu för jag behöver verkligen det, måste röra på mig mer.. skall ut och springa med therese och andersson innan också. skall verkligen försöka ut och springa mera nu så jag inte blir ännu större.. aja har så mycet tankar i skallen just nu, både glada men även hemska. vet inte vad jag ska ta mig till.. aja det löser sig väl förhoppningsvis, jag har alltid varit en stark person och har alltid lyckats tackla sånt här..




pussis / sophia

taste it

tjenääääääääääääää, idag gick jag i skolan som vanligt och hade en mysig och bäst dag med dem. sedan efter skolan hängde sandruuuuuuuuuua med mig en stund hem och ah vi pluggade. jag pluggade mit komunikations kapitel som vi tydligen skulle läsa igenom och typ ha redovisning om imorgon (?) aja, läste iaf igenom det och skall nog göra det innan jag somnar sen igen. men shit the same, senare kom elina till mig iaf också och åkte med mig och mamsen till träningen. först hade vi möte om laget osv, vad vi har för mål tills säsongen är slut. sedan hade jag träning med mitt älskade lag och det var faktiskt kul idag och det gick bra för mig. sötsara var även där och kollade som hon inte ens hade sagt innan.. aja sen nu är jag hemma har precis ´drickit te med honung mmmmmmmmums (aa) och lyssnar på musik. just nu "party all the time" - black eyed peas. love it! snart skall jag i säng och läsa lite mer och sen sova! imorgon måste jag upp tidigt.. 
 
känns tungt att jag vet att du kan skriva
 till mig just nu.jag bara väntar på det
 hela tiden, för jag tänker inte ta första
steget och det värsta är att det kommer
 inte du heller göra, känner dig allt för väl..


jag älskar oss!

hejdå.


- don't bring flowers after I'm dead - erik hassle


blev bara tvungen, så söt!


hos älsklings sara!

idag var det första dagen efter lovet då... riktigt tungt! men den var helt okej, fick ju träffa min älskade klass iallafall! hihih. efter skolan så mötte jag upp sötnos sara som jag inte träffat på ett tag, och jag solade och sedan följde jag med henne hem, och sitter i hennes rum nu. hon ska möta vårat lag idag och hon är jätte nerväs, tror att jag skall skratta åt henne haha! :D nejdå.. ;) skall även möta upp elina vid flygfyren innan matchen och kolla med henne. sedan tar jag bussen hem om det inte finns någon plats i någon bil hem. sitte thär och laddar ner låtar till min mobil haha :) och juste jag hade även redovisning idag, hade ingen aning om det. men de gick väl bra. fick G+ bara. de var jag, linda och robban. hade vrelat haft lite högre men vi snackade lite med henne efter för vi glömde bort lite saker så fårse om det påverkar betyget nått. aja shit the same! :D snart skall vi ner till sportcentrum iallafall! :)




puss&kram negerbanan / sophia

SÄG INGENTING TILL MIG JAG SER ALLTING ÄNDÅ..

LÖRDAGEN ;
ojjojj glömde blogga igår.... nej men jag och några fina vänner vid namn, sandra, elina och therese tog 8.00 bussen till märsta igår. ALLTSÅ 8??? ofta man går upp så tidigt frivilligt på en lördag. .. nejnej, men det fanns en baktanke i det hela. vi kollade både upplandsflick juniorer spela matcher, a-flicks upplandslag och pojkar 92ors landslag, ååååååååååh har en idol där kan jag säga, men det är hemligt.. ingen som vet det, eller ah nästan ingen som vet. han är min KUNG! aja tog typ 21.00 bussen hem eller något liknande och kom hem mycket tidigare än i förrgår iallafall! när jag kom innanför dörren hemma så satt mami, fredrik och martin och kollade wallander film typ, fast mamma skulle hyrt "johan falk" som är grymt mycket bättre. aja i vilket fall som helst så joinade jag dem. sen slaggade jag i mamisss säng inatt, eftersom pappa är på kryssning.

IDAG:
idag vaknade jag runt 11 och skulle egentligen med några in till märsta idag igen, men pallade inte och finns andra skäl till att jag inte åkte heller. skall istället med mamma till IKEA och checka runt lite! länge sen man var där. sen får jag se vad jag gör ikväll, kommer säkert få bli plugg för min del, har inte pluggat på hela lovet :PpPp he-he.. aja vafan när det är lov ska man fan fån ha lov också (?) OHNOOO imorgon börjar skolan igen, fan vill och orkar inte. men min kära klass är typ de enda skälet till att jag pallrar mig upp på morgonen. juste ska fan ha redovisning imorgon också om jävla kurder som jag inte fattar ett gittttttttt om! aja får väl se hur det kommer gå ;)) men skriver nog ikväll sen om jag hittat någe på IKEA. juste skall även med mamsen, emelie och susanne på friskis&svettis ikväll. hare så gött då länge!
btw; saknar gbg väldig mycket " fan va oooooskön du e!"

ber en bön v


/ SOPHIA JOHANNA LOVISA <3

RSS 2.0