det jag lärt mig här i livet, är att inte ta NÅGONTING för givet.

tycker det är så trist att blogga nu förtiden.. finns ingenting att skriva, men jag gör det för er mina trogna läsare! har införskaffat mig en ny hårfärg, vet dock inte ännu om jag gillar det eller inte.. hm. sen har jag börjat ta körlektioner och det går super, skit kul! dock går plugget åt helvete. dock har jag två prov kvar nu innan sommarlovet så nu går jag all in. prov imorgon som jag måste ha MVG på.. suck. snart är det långhelg och det ser jag inte som något annat än en kanonhelg! planer planeras även.

att jag blev tvungen att pajja.. 


mitt hjärta blöder.


I told the world, one day I would pay it back.
Say it on tape and lay it, record it,
so that one day I could play it back.


skiathos imorgon!

har inte haft en lugn helg på över en månad.. och fan vad det känns. men man åker ju till skiathos imorgon satt där har man en hel vecka att vila ut sig på, hoppas ni hare lika skönt som jag där borta! dock vet jag inte vad det är med mig idag, är inte så taggad alls på att dra utomlands, men tagget kanske kommer framåt kvällen får man hoppas. juste förövrigt har jag infördkaffat mig en p&l biljett nu också! tjuebreeee.

mmmmmm....................


får ingen luft, blir knuffad runt.

idag skall jag ner och träna på friskis med laget...som jag gjorde igår också. (död) sen har jag fått värsta svullna läppen, och det gör så ont. fått ny mobil nu också wey. förövrigt åker jag till greek om 5 dagar. livet leker!

orkar inte träna.............fml


jag har gjort allt man inte får göra denna helg. oups

riktigt roligt igår vare, kom hem till lägenheten vid 5..... trött chey. har varit hemma och plockat ihop lite nytt fräscht stuffs.. så skall bege mig till lägenheten snart igen och ha myskväll med pellis och kimmaaa.


ber en bön.


varför..

ibland kan ett enda litet misstag, en enda liten sekund förändra ens liv. det är inte då förens efteråt man förstår att det är allvar. har man då otur kan den sekunden, det lilla misstaget förstöra hela ens liv.


Vad spelar det för roll om du vinner hela världen men förlorar dig själv?

tog sovmorgon idag...behövdes. igårkväll tittade jag på seriepremiären för rimbo if herrar, vann med 2-0 gött. dock satt man och frös ihjäl. nu börjar skolan igen och blir inte ett dugg motiverad på att ta bussen in om 30 min när vädret ser ut såhär. vilket konstigt land vi lever i hörrni. idag blir det spelarmöte med laget, iiiiiiiiih. ne tju.

fan jag jag skulle behöva den här bruden just nu.


allt går för fort.

nu är lovet över. helgen har varig grym, längtar redan till nästa. för skolan och veckodagarna kan ju fucka upp sig. imorgon på min lediga dag skall jag in till skolan och göra prov. blä..... sen fikamys.

valborg fick börja i hetsiga uppsala, men framåt kvällen
 så blev vi D-RAuuuuKkkkkka i rimpan med dem coolaste!


då kör vi

inget av det du säger spelar någon roll längre.


RSS 2.0