ärliga vänner vinner i längden!

hej jag vet att det var väldigt länge sedan jag skrev. men har haft så himla mycket plugg i veckan. och behövt pluggat aset av mig,. blir dock lite trött när man får höra "men du har valt det själv" jag vet det? men känns inte direkt roligt eller peppande att få höra sånt trodde en bra vän skulle peppa en och liksom lyfta upp en lite som liksom"kom igen du klarar det!" men nejnej.. sen har jag haft så himla mycket i skallen den seanste tiden. har märkt vilka som är ärliga och vilka som är falska patetiska människor... hatar när folk snackar skit, fyfan har tröttnat på det totalt. och hatar falska människor som låtsas vara kompis med en och sen snackar massa skit ´bakom ryggen. men sånt är väl en vanlig tjejs vardag.. och det jag hatar mest är att DU som sa att du aldrig mer skulle prata skit om någon aldrig mer, bröt löftet. att det jag fick höra för inte så länge sedan har verkligen knäckt och gjort mig as förbannad! fyfan trodde vekrligen inte så. men man väljer sitt eget liv men när man sitter och hör en som snackar så jävla myvket skit om en person som den låtsas vara vän med annars, då tröttnar man ju nästan.. för är den personen så himla mycket bättre då? nej inte en chans.
sen känns det som att en nära vän aldrig tar kontakt med mig för att jag inte tagit kontakten med henne. det är jag också så himla trött på att få ta kontakt med henne hela tiden. och hon tror ju allt e som vanligt. men nej det är det inte. jag är inte osams eller någonting utan älskar henne utav hela mitt hjärta men jag tänker leva mitt rejs nu och tänker inte ta kontakten med henne först, känns som hon har gått i sidospår till det liv "vi" hade förut. i vintras. jag vill inte bara vara vi "tre" jag vill ha så många andra. vill inte fastna så igen utan på den här senaste månaden har jag träffat så himla underbara människor så det finns inte. hur vackra och snälla som helst. och det här ska inte få förstöra det jag byggt upp. men det som jag kände i helgen när du hela tiden letade efter henne och gick till henne gjorde att jag kände en stor klump i halsen som var svår att svälja.. och bara för att ja visar gränser att jag är med alla och lärt känna nya vänner och itne vill bara vara vi "tre" igen så¨känns det som att ahmen då är skiter de i mig och försöker bygga upp massa eget.
du fattar inte hur mkt jag bjudit in dig i mitt liv och du är som en familj i min familj.
även fast det känns som det gör så tror du att det är helt vanligt. du frågar aldrig om vi ska hitta på något. visst itne ofta jag har tid men att man frågar, undrar hur man mår, undrar vad man gör kanske skulle kännas lite sköänare. men just nu hör du aldrig av dig längre. känns som ja bjudit in dig så mkt mer än vad du bjudit in mig. du liksom kan åka hem till mig fast jag inte ens är hemma, det känns bekvämt! men vill att du ska bjuda på dig själv exakt lika mkt. jag vet att det är svårt, men om du verkligen tänker efter nu; vem tror du skulle bjuda på sig själv,familjen, bästa familjen och verkligen hjälpa dig ur svåra situationer jag eller hon? tänk riktigt noga där.. jag vet inte varför jag är som jag är, jag är ju riktigt jävla barnslig men fan det är den personen jag är. och jag mår fan skit dåligt för att jag är sån. har börjat inse att folk får ta mig för den jag är och vad jag tycker. jag tänker inte ljuga om saker eller snacka en massa skit något mera utan jag ska vara mig själv och säga exakt vad jag tycker. passar det inte så är det bara att dra!
 men det finns vissa människor som verkligen finns där i alla lägen som verkligen betyder massor för mig och det är sara och elina!.
sara lärde jag känna pga allt på sistone som hänt och det finns ingen som utstrålar sån fin skönhet som hon ger ut, för hon är så himla snäll! så jävla glad att jag lärde känna den tjejen. för tror inte att jag hade klarat den där svåra perioden utan henne!
och sen elina min barndomsvän som alltid finns i alla lägen. du finns verkligen alltid där! och blir så trött när allt skit snack går runt och runt och runt. fattar inte vrf folk inte kan acceptera att det är min vän utan snackar en massa skit. fattar ni inte att det är min barndomsvän som jag känns i 10 år nästan!  så vacker person det med. man märker att ärliga personer vinner i längden. och jag har lärt mig vilka som är äliga och vilka som är veka!

jag vet att du är ärlig och äkta med det som jag fick höra gjorde mig bara så himla förbannad. vet att du inte är sån, vart så sur för jag vart så besviken! och det värsta är att du tror att du inte gjort nått. men ord kan skada mer än vad man tror, det handlar om tilit! att jag kommer inte kunna lita på dig på samma sät någe mera...
vet inte vad jag ville få ut av det här, vill absolut inte ha bråk vilket det säkert kommer bli.. men känns så skönt att bara skriva av sig ibland. känns som man måste det närt ingen lyssnar.. jag vet att jag är en tönt för att jag beter mig såhär. men det är den jag är och passar det inte så är det bara att dra!


tisdag

idag har jag gått i skolan till 13.15 rätt chill om man frågar mig! haha.
när jag kom hem så tog jag nått att äta började plugga lite som vanligt typ -.-
sen runt 17.30 kom elina hit och vi snackade lite efter 15 min kom therese och kort därefter kom sandra.
sedan cyklade vi till träningen och det var väl helt okej träning förutom mycket gnäll om allt och alla..
kom hem runt 21.00 då idol precis slutat och hitta en sötsandra i soffan men som drog kort därefter och skulle hämta kläder och skulle sova hos mig men hon fick inte för sin pappa efterson hon var hemma från skolan idag.. /: menmen, imorgon ska hon nog sova här :) sedan blev det lite mer plugg för mig när sandra drog och sara ringde även mig och vi snackade lite grann! sen plugga jag lite till på sveriges län osv.. usch! :o
aja just nu sitter jag inne med grabbarna haha och kollar runt lite. men ska snart ner och lägga mig i dubbelsängen fett naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs! haha måste ju orka upp imorgon också. förstår inte hur killarna pallar det som lanar hela tiden men inte sover nått knappt och ska upp tidigt till skolan :o aja fårse vad som händer imorgon men skolan antagligen sedan träning och förhoppningsvis sover sandrua här!
PS: saknar min mamma och pappa :(
pusshej / s

stockholmscupen

idag hade vi samling 9.30 och det var väl lite drygt att komma upp från sängen med lite sömn.. men när jag väl kom upp så var det helt okej! första matchen mötte vi irsta och förlorade, okej nu låter det som att jag skyller  ifrån mig visst vi förlorade men vi spelade rent ut sagt pissdåligt.. aja sen fick vi ta nya tag trots att det var svårt,vi mötte lugi sedan som jag trodde skulle vara tuffare än irsta eller dom är bättre än irsta men vi spelade så mkt bättre och vann över lugi med 2 mål så det kändes skit skönt. sen sista matchen som var typ runt 18.45 så mötte vi GT 76 och vann med 16-7 ungefär och det var också skit skönt för dom två sista matcherna vart vi ju tvungna att vinna över för att gå till A-slutpel, jag är faktiskt nöjd med min egen insasts också. kom hem idag runt 21.00 och gick upp och snodde en dator! ;) haha brorsorna har fortfarande lan här med massa.. haha men det är tjill. ska försöka somna snart men måste vänta på sandra först som ska komma hit och slagga inatt igen men hon är på kalas så hon kommer väl om ett tag. men sen ska jag i säng för att orka morgondagen! har samling 8.20 fyfan på det! aja det känns mycket bättre mellan mig och en person också, nu har vi börjat prata igen och det känns jätte skönt :) aja möter hammarby första matchen imorgon det är det enda jag vet sen får vi se hur långt vi kommer, får hoppas på första, andra eller tredje plats iallafall.


pusshej / s

stockholmscupen i helgen!

nu sitter jag hemma hos alla lanare med sandra haha och fick låna en dator haha!
aja kom hem från norrtälje typ vid 10 från en kompis det var mysigt, sen har kag bara varit hemma och fixat inför imorgondagen då laget skall till nacka och spela handbollscup fårse hur det kommer att gå! vi har knappt tränat ihop oss känns det som.. :s aja fårse. sen på söndag vet jag inte när det är samling riktigt, ska jag vara ärlig så känns det som man vill att det ska vara söndag kväll haha. mamma och pappa och martin har åkt till cypern och man saknar dom redan haha, nej men det blir nog najs! haha får vi hoppas, men vafan man måste laga mat och sånt själva typ. men ah fårse hur det känns. snart ska man sova iallafall så vi orkar upp imorgon, samling 9.30 hahahahahahahahahahahaah... det blir dubbelsängen för mig och sandra yay fett tjill!




pusshej / s

fredag!

igår hann jag inte skriva så mkt för var en stressig dag då kan man säga. gick i skolan som vanligt, gick hem med massa söta folk till stationen sedan tog jag, sandra och therese bussen hem halv 3. sen hägnde sandra med mig hem och åt, hon skulle på upplandsträning, och jag följde med och kollade. jag har sträckt baksida lår känns skit stelt men fattar inte hur jag kunnat få det :o ellr jo jag kommer fan ihåg på fysen nu vad det var som gjorde ont.. haha men iaf jag följde med dig till örsundsbro och kollade. man vart ju lite sugen dådå, men vet inte om jag har någon stor lust att ens vara med men fårse, det kan vända snabbare än man tror. det gick bra för sandra tycker jag, bästa målvakten iaf! men dom andra rimbo var också bra! :) men alla var ju inte med många är sjuka också, aja träningen höll på från 18.15-20.00 ungefär och man höll typ på att somna för det gick så segt och vissa var ju urkassa :s aja sen åkte jag, sandra, erika hem med sofie och hennes mamma mycket snack blev det i bilen mysmys! aja sen somnade jag ganska snabbt, eller det var ganska stressigt här hemma eftersom mamma och pappa packat till cypern som dom drog till inatt :( kommer nog sakna dom lite iaf.. haha aja men somnade ganska snabbt iaf och mamma kom in inatt runt 4 och sa hejdå.  och idag hade jag lite sovmorgon vaknade halv 8 ungefär och sedan tog jag en dusch, sedan kom ragge och skulle fixa lite i allrummet haha! men nu har jag fixat mig klar iallafall till idag och det blir vanlig skola till halv 3 sedan skall jag hem till en kompis och tillbringa kvällen där sedan tar jag 20.45 bussen hem därifrån och är hemma runt 10 och då kommer det vara massor med folk här hemma! -.- pallar fan inte det men freddan( brorsan) ska ha lan med massa killar, haha fårse om det blir något sömn inatt för min del, har ju handbolscup i helgen fårse hur det går när typ alla är sjuka! aja nu sitter therese här och väntar på mig, skall nog börja gå till bussen nu haha och sandra lär komma snart, fan första gången jag är i tid puss på det!


pusshej / s

godnatt!

dags att sova nu som pappa alltid säger haha!
här kommer lite bilder på hur dagen sätt ut :)





skolfoto hade man idag då!

idag gick jag upp ungefär 7.10 och börja göra mig i ordning tog ett tag med klädvalet eftersom jag hade skolfoto idag då man kanske ville se lite bra ut inför 1500 pers.. :o aja sen kom Therese och Sandra till mig och sandra gjorde en fläta vid luggen haha, sen hade vi matte det sööög som vanligt. sen ¨skolfoto och missa handbollen i skolan tyvärr.. sen hade vi idrott och begav oss till lommarn och skulle paddla kanot det var faktiskt kul men det blåste lite väl mycket kanske. men sen när vi skulle paddla in igen så skulle självklart killarna i klassen john och jim göra bomben precis vid våran kanot så vi vart hela blöta haha! sen iaf hade vi slutat eftersom Lena våran kommunikations lärare skulle bort men vi fick uppgift vi skulle göra och då var det lika bra att ha den gjort så några i klassen stannade kvar och sedan kom sara in till oss och vi gick till station. träffades även sandra där som kom precis när uppsala bussen kom. sen åkte dom med mig hem, sandra är hemma och äter nu och sara e bara här, mkt trevligt! ;) sandra lär komma sen senare, vet inte om jag ska träna idag eftersom den tydligen är flyttad till norrtälje :o och jobbigt så jag ska nog ut och springa istället lite senare ikväll med Therése och Sandra om dom orkar haha. haha men nu skall jag snacka mera med sötsara så lär sandra komma senare.





pusshej
/ s

måndag

skoldagen var helt okej faktiskt, faktiskt riktigt kul med mycket skrattande! :)
sen väntade sara och sandra på mig utanför min korridor och vi drog först till ett fik där sandras släktingar fråbn tyskland (shalaschallaaa) och var här på besök! haha. så jag och sara satt utanför vid en parkbänk och väntade och pratade om allt, kan verkligen prata om allt med den tjejen så underbar. sen när sandra var klar så drog vi och käka på pizzeria arenan och det var gott, länge sen man åt pizza mums! haha sen gick vi runt lite i norrtälje och prata lite mer haha och tog lite omvägar haha pga att jag är lite fjollig kanske (a) haha och sen tog jag och sandra 7 bussen hem eftersom vårat busskort går ut då. sen ringde emelie mig precis när vi kommit till rimbo station precis och undrade om vi ville kolla brorsornas träning med henne eftersom emelie är min ena storebrors flickvän, så först tog jag och sandra moppen till henne och hon böt om till mjukisar sen åkte vi hem till mig och gjorde en repris. sen kom vi till hallen och kollade träningen med emelie och henne kan man verkligen också prata med allt om, väldigt skönt det också! sen åkte sandra med mig hem en stund haha! och sedan skulle jag börja med min samhälls läxa som ska vara inlämnad på fredag men lika bra att få den klar, handlade om socialismen, idologi, kommunismen osv.. haha super svårt! men emelie hjälpte mig lite och förklarade, haha tur att jag inte lyssna på en viss person haha! ;) sen nu har emelie vart lite med mig en stund medans johan varit nere vid datan typ och spelat -.- haha men nu snart ska jag sova, hade en superdag med sandra och sara idag.
puss på dagen

pusshej / s


KÄRLEK!

 

söndag

jahapp det var inte riktigt som jag hade tänkt mig. den jag skulle till vart tydligen ännu sjukare.. men ska jag vara ärlig så var det bara bra för jag tror jag börjar få ögoninflamation! fan hoppas inte... aja så det får väll blir att plugga lite idag då. haha engelska helvete :/ sen klockan 6 tror jag att jag ska till norrtälje och kolla saras fotbolls match, med sandra och martin typ, men fårse om jag orkar! :)












pusshej
/ s

förlåt för dålig uppdatering

förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte hunnit skrivit något faktiskt, igår då som alla vet var jag och kolla håkan hellström men bästa sandra jessica och fia vi åkte först insame och pop expressen haha och insame var grymt läskig men för en stund så glömde man faktiskt bort att man åkte eftersom fia skrek så mycket så tänkte man mer på hennes skrik haha! :D  träffade även elina och linn där inne och sara, johan och emelie :) skoj var det! och håkan var ju så jävla BRAAAA! helt sjukt :o vart typ kär. älskar hans låtar, och den sista låten var finast när jag och sandra stod och höll om varann och sjöng med så det bara skrev om det! brorsan stod även och sjöng med :) sen tog jag, sandra, fia och jessica 2 bussen hem typ från danderyd det var så sjukt kallt, fryste aslet av mig. sen sov man på bussen och den värsta tanker var ju självklart att man skulle upp och gå i kylan hem. när jag kom hem hade man ju blivit lite pigg så satt lite vid datan. sen så slocknade jag direkt i sängen skönt var det. sen vaknade jag runt halv 2 idag på förmiddagen. haha drömde 3 sjuka drömmar.

idag var jag först och kolla fotboll med sandra vid arkadien på herrarna mot riala. sen så frågade sara om vi ville komma till henne på kvällen, och det ville vi jätte gärna! så vi tog kvart över 7 bussen med lite springande till station för att hinna med bussen och sedan var vi hos henne, sjukt fint hus och det var verkligen jätte mys. vi 3 pratade verkligen om allt. jätte skönt att man verkligen kan berätta allt för sara som man knappt bara kännt 1 vecka haha! men jätte glad att hon kom in i mitt liv. sjukt fin person. sen tog jag och bästaste sandra halv 2 bussen hem och trodde bussen gick förbi statoil där jag bor men det gjorde den inte så det var bara att knallra sig hem från stationen .. aja skönt att vara hemma nu iallafall, ska försöka sova nu så jag orkar upp imorgon för jag ska vakna runt 9 för skall till märsta med 10 bussen imorgon och träffa en kompis, sen så ska jag åka därifrån till norrtälje sen och kolla saras match vid ip med sandra och martin typ tror jag :)
















pusshej
/ s


Torsdag

jadu idag hade jag värsta träningsvärken kan jag lova.. sjukt jobbig dag gällande pluggandet också. känns som vi bara får mer mer mer mer mer osv läxor hela tiden. Helt sjukt! aja massa engelska typ tills på måndag så det gäller väll bara att plugga hela helgen. imorgon har jag förhör på nordamerika och även lämna in en svenska uppgift och lite mer so inlämning. fan jag kommer dö om jag kommer få mer läxor till helgen. aja sen hade vi handboll i skolan, det var väll kul! det har kommit mer tjejer från mitt lag nu :) haha. aja sen tog jag, sandra, therese och andersson bussen till rimbo och hade sedan handbols träning i sporthallen 17.00 - 19.00. sen har jag bara varit hemma och pluggat på länderna fyfan vad drygt.. kommer nog at bli en liten genomgång innan jag går och sover igen sen. IMORGON BLIR DET HÅKAN HELLSTRÖM PÅ GRÖNALUND! wiiho! :D


helt slut i kroppen..

vaknade runt 7 idag. var inte så speciellt sugen på att det går upp när det regnade och blåste kallt ute.. men var bara att pallra sig upp. var skit sugen på att ha mjukisar men det vågar man ju inte direkt. aja hade två lektioner sen hade jag individuellt val handboll haha det var faktiskt rätt roligt! :) haha i ca 1 timme och fick frukt och festis wiiho! sen så gick jag och åt lunch sen var det dax för idrott och vi skulle springa spåret :o kul liksom när man redan hade tränat. men det gick faktiskt bra, bästa tjejen i klassen! aja sen så slutade vi runt 16.00. och kan lova dig hur mycket plugg som helst, läxorläxorläxor! spyr på det.. aja sen så hade jag ännu en träning kl 18.30 då vi egentligen skulle ha handbollsträning men p95 hade upplandsträning i hallen så vi fick vara ute och fysa skit jobbigt och sen köra lite beachhandboll, det gillar vi! :) haha aja nu sitter jag hemma har pluggat lite med so. helt slut i kroppen är jag verkligen. känner på mig att jag kommer få värsta träningsvärken imorgon asso! och ska ha handboll på resurstiden då också haha! men aja jag måste fortsätta plugga med engelskan nu, skall få hjälp av min brorsa! haha det lär behövas..

ps: känns som jag börjar bli sjuk igen, fuck om jag blir det!

pusshej / s

bra låt!


home sweet home!

nu är man äntligen hemma då, en vanlig jobbig tisdag helt enkelt..
men det var faktiskt lite kul trots allt, börjar tycka vår klass är rätt så härlig trots allt haha :)
jag slutade halv 4 och gick fort så jag hann med halv 4 bússen (slutade lite tidigare) haha men just nu är jag bara hemma och klockan 19.00 är det handbollsträning, haha fårse hur länge man orkar. konditionen är inte på topp direkt. haha men jag lär nog skriva lite senare ikväll också :)



pusshej / s


RSS 2.0