Devil´s work.

veckans träning:
måndag: löpning 5km, mage, rygg, ben
tisdag: promenad 45min, mage, ben, armar
onsdag: löpning 6,7 km, mage
torsdag: löpning 5km
fredag: vila
Julafton: promenad 5km, löpning 2km, ben, mage
juldagen: löpning 5km, HIIT 20 min. kutat 30sek, vila 1min.

känner mig jävligt nöjd, ska fortsätta i denna takt, så hoppas man på reslutat. snart bär det av till sthlm för mig del där det gäller ALL IN på juldagen!



funderar starkt på att dra till solen snart, värmen är den bästa plats på denna jord!


för man vill ha vad man vill ha och man vill ha det nu.

god jul kära läsare! min jul har vart mysig, fick en dator, lite kläder, presentkort money osv. längtat till morgondagen då vi ska shaka aset inne i stan, och på onsdag ¨åker jag upp med brudarna till funäsdalen. klicka precis hem denna jacka, soft.


körkort, snart jullov och funäsdalen. guld.

blogg är inte dirr min starka sida, men sitter knappt vid datorn, förutom när jag pluggar. har hunnit få körkort iallafall, riktigt jävla fränt. igår firades sandra 18årsdag med en utgång på mobergs, LYCKAD som fan! jag, salle och frida somna som flodhästar runt 5 imorse, sen ringde klockan vid 8 och det var dax att ta sig till jobbet. tagit en behövlig dusch idag var dagens höjdpunkt, försökt få lite plugg gjort och det gick sådär.. skall kika på min eventuella pälsjacka jag skall shacka från modekungen. sen blire slapplördag, skönt som fan. imorgon blir det troligtvis driva till katrineholm och kika sverige elitcupen med mina sköna hoes.

sjuk värld vi lever i.

som tjej lär man sig nya saker hela tiden. bara för att en kille håller om dig en hel natt och kysser dig ömt så betyder det verkligen inte det att han vill något mer än vänskap med dig. har man flickvän så betyder inte det att hon är den enda som man har sex med. och man tror jämt att det finns någon som inte är som alla de andra svinen, men alla är dem exakt förbaskat lika sviniga allihopa. trött på bortförklaringar och skitsnack, trött på att idioter som du tror att man kan leva och bete sig hur man vill, utan att man får ta emot konsekvenserna, såna som du bör inte ha tjej, det har du verkligen bevisat. att man var så dum och trodde på något, men blir man förvännad i denna idiotiska värld? du som gjort bort dig, inte jag. så jag mår bra. du däremot borde ligga i fosterställning och gråta dig till sömns, och tänka igenom vad du gjort, om man älskar någon så skulle du aldrig gjort som du gjort. finns inga genvägar igenom detta. true story. har lärt mig mycket av det här, och dessa erfarenheter ska jag ta med mig helt klart.

snart nyår iallafall, kommer bli grymt.


RSS 2.0