hejdå sverige.

uppstigning runt halv 5 imorgon bitti. planet går typ 9.
en veckas semester i egypten med två sköna familjen, kan inte bli allt annat än bra!
hejsvejs så länge!
lär sakna alla mina fina vänner också,,,,,,,,,,,,,,,,


final imorgon.

fan vad gött. vann mot. körde över gustavsberg. vann sedan semin mot gt.
imorgon blire in till söder och spela slutspelsfinalen. mot spåret, återstår att se vilket lag som är bäst i stockholm. TAGG. käkade även med mami och papi på någon skit fin grekiskt restuarang i frösunda, mums.
sen har jag även börjat. packa, till egyptien............... snart bara två dagar kvar :s:s:s:s:s längtar........................................... . . men först tagga till final!


someone new

igår började jag tagga upp med elina på träffen, sen vare kolla kilarnas match. sen skånela killarna mot huddinge. sen lirade  vi som sagt emot huddinge. vann. 31-16 eller någe sånt.
samling halv 10 idag. åker till stan och liras oss till final. hoppas, jag.

dax för slutspel!

har nu sovit en timme hemma, huvuvdet 'är tungt men det är lungt. skall ner till träffen och käka där innan match, tagga till ordentligt. ikväll slår vi huddinge 20.45


I'll make a man out of you.

fan vad jag. bara ÄLSKAT. denna dag.
jag, alicia, friday har äntligen. fått våran. redovisning. gjord. a w e s o m e.
ett starkt vege. oj, sry att jag skröt lite. men fan vad sköööunt, endast ett prov. kvar nu. innan. jag åker. till egypten. åker om 6 dar............ sweet. för övrigt mår jag sådär idag... äckelväder + äckelhals = ingen bra kombination. kanske inte. blir. någon träning idag då.. knarka halstabletter, och ge gärnet imorgon på träningen? känns bättre just i detta tillfälle.

får väll se hur hjärntvättad denna tös kommer
bli efter en veckas semester med mig.... ;)

fight for this love.

Nu blire skolan, hoppas på en mysig fika ute tillsammans med mina tjejer.


plugg,pligg,plagg,plask.

oki. denna vecka. kommer jag var hur osocial som helst. endast jag och mitt pluggande.
ibland, bara iblaaaaaaaaaaaaaaaaaand funderar jag på hur jag kunde välja denna linje.
onsdag; samhällskunskaps redovisning på 10 min, engelska redovisning. träning. kanske se match (?)
torsdag; klippning och färgnings dax. plugg. träning.
fredag; kanske matteprov.. första slutspelsmatchen.
lördag; slutspel, plugg.
söndag; eventuellt slutspelsfinal. plugg.
måndag; prov, lämna in kustbevsknings rapport.

så där har ni, så vet ni vad jag gör i veckan..

hey, soul sister

har besökt min käre mormor idag, somnade nästan. i soffan.
sen tog jag en springtur hem med martin, bredvid mig. som cykla på sin nya snabba bike, jag vann iallafall. på försten hem. varit duktig. och pluggat lite, matte. och. jävla. föredrag. på onsdag. som jag inte kommit någon vart med..  ahja skall ner. och träna med mamma nu. kl 19.00 sen. blire antingen hem. eller norrtälje.


we will walk

okej ska sammanfatta gårdagen kort.
skola vare, bad till gud att det inte skulle regna på kvällen. rätt hade jag också. awesome. jag å sandra åkte med. mamma och pappa. och martin och hans kompis till roslagsbro. kollade dennis match. mot rimbo. hm, kul. de vann med 7-0. robro alltså. annars vare as kul. ;d;d;d sandra gitta senare vidare när vi kommit hem. jag var övergiven och ensam som alltid.

imorse vaknade man upp vid 9. drog runt 11. vidare till handbolls avslutningen. jag fick pris för 300 matcher och 1a i upplands serien, gud så bra tjejer!......vad har man gjort sen då (?) justeja. jag hade tajmat allt i minsta detalj, efter att jag tjatat på mamma så kom jag i perfekt tajming till bussen. som jag skulle ta. till norrtälje. däer jag träffae dennis. vi kollade film. åt mat osvosv. sen vare dax för mig att åka hem. kom hem där de väntade ännu lite mer mat, så ókej tog de. efter en massa strul och tvek så blev det hemma för mig ikväll. kom precis på att jag och emelie skulle ju ta en lång promis idag.. äsch de har vi gott om tid för någon annangång. min käre barndomsvän terese fyller även 17 år idag, stort gratis! nej. ska nog ner och titta film med mamma.pappa.johan.emelie nu. imorgon blire friskis med mami på morgonen, skulle kanske till stan men tror de får bli i veckan ist. kommer nog inte ha tid imorgon. för har en massa äckel plugg då också. nej nu har jag skrivit alldeles för mkt. bör skaffa en dagbok ist kanske. hej.då.då.


min pojkvän som ni ser på bilden.
var awesome. gjorde mål från halva planen.

 


when I feel too free

usch jävla pissväder.. kan man bli mer depp eller.
efter skolan. ska jag sola med sandra, sedan drar vi hem till moi.
äter någe sweet, sedan åker jag, sandrua, johan, emelie typ och kollar dennis match.. om det inte är skit kallt.


eeeeey, slow it down.

fan vad jag är grym. har nu gjort klart repotaget. tror jag. även har jag. gjort klart engelskan. kanske bör ta fram äckelmatte boken. eller också inte. eller. nej. kanske ikväll. isåfall..
 väntar för övrigt på mamma. att hon ska göra mat. och sedan ner på träning.



varför går jag ut? jag vill bara komma in.

denna dag har varit råå skön. har haft två timmars skoldag. hur sweet är inte det, jorå rätt så.
tog halv ett bussen med friday hem idag igen, efter att jag, hon och dorran varit nere på stan ett tag.
nu SKA jag börja plugga med repotaget. som ska vara inlämnat imorgon. dör. mmh..


gårdagens kalas


S W E E T D A Y

fan vad denna dag varit så jävla underbar!
började med att jag och min älskling gjorde en rejäl frulle.
första timmen vare idrott, chill. sen bestämde vi tjejer att det var dags att inviga den där daimtårtan son vi snackat om så länge och gå ut och lägga oss i gräset. blev även festisar till det, supersweet.
slutade även kl 13.50 idag så det gjorde dagen bara ännu bättre.
jag och friday sprang till bussen på 3 min, sen satt jag mig dirr ute och dega framför solen.
tog inte lång stund fören mami kom och höll mig sällskap.
nu har jag precis gjort två morotskakor som klassen skall käka på imorgon första timmen, och halv sex så kommer elina hit, vi går sedan vidare till gymmet. gymmar 45 min typ. sen vidare till träningen som börjar sju. eller halv åtta (?) vet inte. ahja dagen har iallafall varit jäkligt S W E E T.


en lagom gammal bild.


see the sun

igår sov min käre vän sandra hos mig, vi hade ett väldigt deep talk. det behövdes verkligen, och haha lite annat roligt prat också. yes. kunde inte heller sova, för var för pigg för det, fast jag gick upp halv 6 samma dag.. vad göra. ahja imorse vare lite jobbigt att komma upp. haha men lite jobbigare för sandrua, men tror jag har svaret på det nu, hehe såg att jag tydligen pratade i sömnen inatt, som jag inte hade en aning om, så hon kunde kanske inte somna. hehehehe. kul. ahja skolan har varit rätt jobbig ärligt talat. först föreläsning från 9.00-12-00 sen varen bara jobbig. hade så förbaskat ont i huvudet. fast vädret var ju dock awesome. efter skolan hade jag utvecklings samtal, och ah det gick väl sådär. planera lite nytt eftersom jag drar till egypten om ca 2 veckor eller mindre. efter samtalet fick vi med oss freddie från plugget också, sen haka dennis på nere vid centrum där vi hänta han, och yttligare en själ fick åka med oss på våran hemfärd och det fick bli marrebarre. men hans äckeltelefon. nu sitter jag här ensam och övergiven. freddie, johan och demp drog ner och gymma, jag skall på handbollsträning vid 7, men elina kommer hit så tar vi en powerwalk dit =) känns som det är något viktigt jag ska göra imorgon, fast ändå inte.. kommer inte ihåg. . . . . . .



back on track

usch nu har skolan börjat igen då.., allvaret är i fullgång. idag är jag så stolt över mig själv. gick upp 5.20. åkte till norrtälje. tränade gym med alicia och frida. hur soft är inte det? rätt lagom sweet. trampade på som faen. jag och tjejerna fick en fin idé och gick ut i solen och schteekte, och det var inte bara lite hett. rätt varmt. fan blir så taggad på sommaren, när man har så mkt planer. hur kommer man ha tid till allt? men fan över 50% skall iaf bli av. oavsett. ikväll får jag natt sällskap av sandruuuuuuuuuuuuua. då blir jag glad.
men nu skall jag fortsätta plugga, jävla repotage............... och jag fattar ingenting, vill i´nte vara kvar. jag längtar hem till er min käre mor och far ;(


pyssssssssssssssssss.


lång promenad med mamma nu.

vad ska man säga, rätt patetiskt om ni frågar mig.
värde, ta hand om det när det gäller som mest.


the end's not near.

då var man vaken igen rååå. var sugen på en promenix. men nesh. dålig väder. dåliga elina.
idag ska jag nog bara chilla aset. fast friskis ikväll hoppas jag på. inte hoppas. ska görat.
förövrigt, skit kul med skola imorgon. nej inte dirr.

the bad touch

igår; dennis kom till moi, vi anlände senare i norrtälje. åt på g, med hans familj. godmat. trevligt. mycket trevligt. mjo. :) sen åkte vi till rimbo senare. han sov hos mig.

idag; jag gick upp halv 10. gjorde mig iordning. papi skjusa ner mig och johan till bussen som gick 11. dennis sov fortfarande typ. ahja jag elina och sandra E gick i eskilstuna centrum ett tag, senare vare MATCH, och ojojojojojojo vad det var match.............. - alsvenskan nästa ffs. så råååååå gött.
för övrigt kom jag precis hem. har varit nere vid sportbaren (?) och firat med killarna plus alla andra trogna rimboare,. nu hör jag även mamma och pappa komma innanför dörren, perfa!

heyheyhey.


I'm so tired to hear all your stories all the time. That because I hate the love sometimes.

vaknade runt 6 imorse.. smådrygt. ja. gick ut och gick 10 min, för mådde lite illa. elina den j***veln bangade ju.
men nu har jag duschat osvosvosvosvosv. väntar på min pojke som varit på begravning. sen skall jag troligtvis ut och äta med hans familj osv. sen ikväll får vi se vad som händer.


åhhhh glad jag ser ut.

en hel dag i eskilstuna

började dagen med en timmes promenix med elina. fint väder. jaaaa. sen blev de pannkaks kalas. sen hem. duschen. fixa sig. klockan blev slagen 14.00. och vips så var vi på spelarbussen som skulle till eskilstuna. skönt frågesport där utan frittes sida. eller nej. det skar i öronen. eftersom mannen skrek i micken. sen blev det en shopping runda för mig och elina där, jag handlade en jeans shorta på JC och hon chacka även ett par jeans. rätt heta. på henne. mjo.  sen blev klockan slagen ännu en gång fast kl 19.00 då en utav årets viktigaste match spelades. killarna var så jävla awesome. vinner skiten med två hela bollar i förlägning, fatta om jag var nervös. jag satt nästan i elinas knä. har knappt några naglar kvar. men vad gör de. på lördag far vi tillbaka till eskilstuna i spelarbussen igen, gör om exakt samma saker nästan. förutom att vi skall äta på ett annat place. för där vi åt,. sög det. JA. aaa. hahaha blev t.o.m stoppade av polishelvetet i rimbo när vi åkte hem. kl 00.00 på natten liskom, herregud.................................................................................. men nu skall jag sova, för imorgon har jag mycket att göra. men inviger den med en lång promenad med elina. eller kanske två, tre, fyra, fem. who knows?
äsch tjue bitches. dags att sussa.


pocketful of sunshine

igår mötte vi som sagt finska junior landslaget och vi torska med 5-6 bollar.. men tyckte vi hade dem nästan hela matchen dock. ahja senare kom dennis. jag var dock utelåst. inte kul. nej. men mamma kom iallafall.
jag, demp och marren skulle sedan kolla film, tog ett tag att välja. eller? jo.... vi vela mellan sex olika filmer ungefär, kolla 10 min ena, 5 på andra osv... men dennis fick som han ville och det blev davinci koden. eller hur det svavas. jag tyckte den var mindre bra och somnade.
imorse kollade vi två avsnitt av OC. sen gjorde vi iordning, för vi hade betämt att vi skulle in till stan och chacka lite stuffs. dennis köpte en jätte fin jacka och ett par jeans, och eftersom jag inte dirr hade några pengar så följde jag mest med som klädcoach. men ett par ljusa jeans shorts blev det och en stråhatt som jag skall ha med mig till egyptien. rååå skönt, bokat och klart nu. så det 27/4 bär det av!
eftersom träningen blev inställd idag, så skulle vi träna på egen hand, och jag är träningsugen som fan, men inge kul att träna själv.. försökte få med brorsan på gymmet, men nej.. så fårse om jag får med mig någon.. annars blire nog en löprunda. för något måste hända. jo. ja-aaa.aaa.


egyptien med denna tös!

 


seasons fly

usch somna inte dirr så tidigt igår, eftersom fredrik och hans vänner inte kunde hålla käft.
vaknade runt 10. eller nej vänta,,, vakna första gången drygt 6. kul, nej. iallafall har gjort klart lenas uppgift nu, check! sen har jag städat nedervåningen så mumi får ett leende på läpparna när hon kommer hem. sen är jag jävligt stressig just nu. vet inte riktigt varför, men saker man måste ha klart för sig osv..
kl 16.00 äre samling iallafall och bär av till märsta. då vi möter finska landslaget.


troligtvis egyptien den 27 april!


åhhhh galet.


show me the best part

träningen gick awesome, fan kändes riktigt bra. men fan vad jag mådde ännu bättre när alicia messa mig om en grej, men inte helt säkert ännu, men imorgon är det iallafall helt säkert hur det blir, så avslöjar då.
imorgon har vi tydligen match emot finska landslaget i märsta kl 17.30 fan nu jävlar tjejer!


världen är elak.

ibland är världen riktigt elak, då man inte får det man vill..... menmen bara kötta sönder på torsdag nu, då jag kommer vara trogen hejaklack!
skall snart och träna med mamma på friskis, sen vet jag inte ännu, rätt trött, men. ah någe blire. tror jag, men nu skall jag draaaaaau med mami.


the chosen pessimist.

igår kväll runt halv 12 fick jag ett mess av sandra och hon undra om jag ville ut och gå med henne, så liksom varför inte. sen blev det att jag sov där också, var ca 2 månader sen vi satt våra själar i varandras hus, men what to do.. usch vad sur man blev när man fick se det =#%)#/)¤%/()=¤&=/(¤=&(=& vädret...

kom nyss hem, skall nog fixa mig ordning om en stund, men först frulle.
sedan blire inte till norrtälje med elina och kolla herrarnas kval match mot eskil, kom igen nu ba!





TJUUUUUUUUUE.

situationen är så sjuk.

maten satt perfekt, nu bjuds på några bilder på minihjälpen och presidenten från kvällen;






jag har slitit ut så många skor, i en stad där ingen längre bor.

jag kommer aldrig bli mig själv om vi inte möts igen.

helt nöjd med gårkvällen/natten, awesome!
hahahahha som vanligt blir det alltid att alicia och jag sover på varsit håll hos våra pojkvänner även fast vi bestämt att hon skulle slagga hos moi, men liksom what's to do...;) bara schteekigt.
åkte hem från dennis vid 12.30 imorse och papi, johan och emelie hämtade upp mig vid station och vi åkte vidare till ica och handlade lite gott inför kvällen, då det bjuds på grillat! MUMS.
fick även ett feting stort påskägg av dennis pappa, haha as mycket godis har jag nu... inte så ok.
skall snart ut och gåå med elina en sväng vid sjön tror jag, sen en dusch, senare blire käk med gäster. '



bild från fredags hemma hos fridus!


beställd!


taggad som fååååååååååååååååååå.

igår vare riktigt fett, F E T T.
drog ihop ett par sköna tjejer hemma hos friday, käka efterätt, drack gott och hade en allmänt trevlig kväll/natt.
somnade till spirit, den ni...... så nu har jag bestämt att jag och demp ska kolla lejonkungen nästa gång vi hänger.
idag vaknade jag upp mindre taggad, var uppe 06.30 faktiskt, åkte in med pappa till norrtälje först, och sedan vidare ut till ljusterö, där jag grilla korv, träffade trevligt folk och schteekte ute i solen halva dagen.
andra halvan har jag först spenderat med fetis släkten hos mormor där vi käkat påskmat,
och alicia anlände precis till rimboooo terminalen och sitter just nu beside me.
vi skall börja göra iordning, fixa och tagga till snaaaaaaaaaaart.
and tonight we gonna party hoe's!


gitarrer och bas, trummor och hat.

helgens planer;
- imorgon till kista och chacka massa inför lördagen + till garderoben!
- imorgon, vinkväll hos friday med massor med söta människor.
- lördag, jobba hos papi, äta middag hos mormor med släkt.
- lördag, glitter och glamour, dansa hela natten lång.
- söndag, vet att det är något.. men mitt minne är inte dirr lagom tjockt!

  
GLAD PÅSK FÖRESTEN.

1 månad med älskling!


jag tar ett steg framåt, ett steg bakåt, ett steg vänster och känslan kommer tillbaks!

igår vare vanlig jobbig skoldag, efter det drog jag och alicia och käkade sallad nere på stan, sedan tog vi bussen med sarah och jocke in till stadion då vi skulle vara djurgårds värdar, dock vare skita kallt... men kollade första halvlek iallafall, och det var sweet!
jag och Aliiiish drog förbi seveneleven vid tekniska och svulla i mig nudlar, mums!
sen tog jag bussen till norrtälje och var där runt 21.30 då dennis och hans kompisae var och kolla barza-arsenal någonstans nere på stan så drog dit och kolla med dem, sen drog vi hem.
och jag tänkte hela tiden, guuuuuud vad skönt med sovmorgon imorgon!!!!!!!!!!!!!
men ah hade känt hela dagen att jag inte mådde så bra, så ah runt 1 kom all mat upp.. och det blev demp som fick vara min assistent hehe ;) nejmen sen blev de bättre och sussa om, men blev ändå att jag är hemma idag och de blev ingen skola för mig, lite surt sista dagen innan lovet, men jag har så himla bra saker att se fram emot i helgen så det gör inget, eller jo lite kanske.... skulle ju hjälp papi efter skolan och fått lite money i fickan men ahja... är hemma hos dennis själv nu, och fårse hur jag ska ta mig hem.


17 år!

igår fyllde den här fina människan hela 17 sköna år, grattis terran <3

RSS 2.0