galet grym jävla roadtrip.

helg galen jävla rolig helg jag haft, i torsdags drog vi upp till söta funäsdalen (tog 6-7 timmar.....) vi basta och bara chilla fint. sen i fredags så åt vi godmiddad och sedan begav oss till en härlig liten söt krog där vi chacka aset hela natten lång. sen igår så fick vi en flipp och bara drog till orsa och festade ruset av sig, åkte sedan hem runt 3 på natten (ronja blev galen..) och kom hem runt 7 imorse. fint galet sliten alltså. nu är det bara att ladda om batterierna för på tisdag drar jag till borlänge.

fyfan så kul jag haft, tack brudar!


man i tried so hard, but always be a victim of these streets.

imorgon åker jag och mitt guldgäng upp mot dalarna och spenderar midsommar där, kommer bli grymt kul! hemma på söndag igen. tjue.bre, sen är det bara att packa om väskan igen!


fittcpcancerkrampmage.

idag har jag inte kunnat gått till jobbet, för kramperna från igårkväll har inte försvunnit ännu, det för så sjukt ont, till alla tjejer i denna värld som har den mensvärk, fan så synd det är om oss!! men nu har doris kommit hem till mig, så vi ska ut och ta en promenad och sen bara mysa lite granna och snacka om livet. imorgon blire troligvis en tungpiercing IGEN.


I VECKA KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

på midsommar kanske det blir en roadtrip med mina sköna girls, ÖLAND troligvis!!!....en vecka kvar till P&L!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEAH SKA BLI SÅ GRYMT JÄVLA AWESOME, LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR!!!! sen blire att packa om resväskan, och ta flyget ner till göteborg med mitt kära handbollslag och lira boll. fyfan inte en lugn minut.. sen blire hemma en vecka och steeka (?) sen beger jag mig ner till skåne, till ÅHUS med min fina tvilling salleballe och softar sönder där och lirar lite beachboll, fårse! vad jag sedan gör sen när jag kommer hem återstår att se, men lutat mot en sistaminuten med min käre vän pella.

bjuder på lite sommarbilder från förra sommarn; 


vad jag hunnit med under den senaste tiden, (eftersom jag inte orkar lägga ner tid på bloggen så mycket mer)

  • ätit alldeles för onyttigt (pizza).
  • festar alldeles för mycket
  • umgåtts med alldeles för underbart folk
  • levt livet alldeles för mycket.
  • jobbat en del
  • tog årets första nakendopp i fredags natt.
  • firat en nybliven student uppe i rånäs där det var en av de roligaste natten någonsin!
  • börjat tränat hyffsat igen.
    badat bastuuuu
  • umgåtts med jätte fina tjejer
  • övernattat och varit med pella alldeles för mycket, men det gillas mycket.
  • börjat på p&l feber!!!!
  • inset att det inte finns ett skit att hämta från dig.
    grillat en massa
    badat tunna
    övningskört en heldel.
  • åååååååååååååh nu skall jag bara förtsätta leva livet.
  • i helgen blire ju fekke igen som alltid.. untz untz.



    jag hare bra.


LOV

men så ramlade jag pladask ner på marken.

det är någonting som säger mig, att vi kan gå genom eld ikväll.

denna känsla är helt obeskrivligt underbar.


mitt liv är som en bergochdalbana.

igår vad det superskoj hemmah hos ellen, där vi var ett stort gäng tjejer, sen droppade det in en och en annan fylleskalle efter tolvslaget. just nu sitter jag i fredriks lägenhet och väntar på att sandra ska komma, och sedan röra oss hem till mig. senare blir det pizzahäng hemma hos mig med fina tjejor, och sedan vidare ut till sjön där det skall grillar marsmalowssssss (stavning??). kan inte bli annat än guld. sen har jag en viktig grej att göra innan denna helg är över.


destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

sjukt att man bara har tre skoldagar kvar innan man släpps ut för lov. sjukt. även alla rester och prov är klara, wiho. det firades igårkväll att det blev långhelg, med ett skönt gäng, soft place och bara hare. ikväll blir det bada badtunna med ett gäng girls. sen har man se vad helgen tar en, känner på mig att det blir en relativt lugn helg, fast jag brukar ha fel på den fronten. fan ocksååå. åååh snart är det p&l också, herregud så taggad jag är istället!!!! kommer bli galet.


RSS 2.0