tatoo

nobody can go back and start a new beginning but anyone can start today and make a new ending.

should i give up, or shoud i just keep chasing pavements, or should i be a waste even if i know my place, should i live it there?

galen hård helg. idag fick jag ändligen sova ut för första gången på hela sommaren känns det som. men tog mig trotsallt en mil powerwalk sådär på morgonkvisten. väntar på att min fina tjej skall komma hit en stund. sen skall jag nog tjata på mamsen om att ut och köra lite bil. sen ikväll blir det förmodligen ner till gymmet och bränna lite. sen vet man aldrig vart man hamnar ikväll. imorgon börjar jobbveckan igen. puss

finns ett antal personer som man saknar i din närhet.


just give me something.

sommaren går så sjukt fort.kom hem ifrån åhus för drygt 4 dagar sedan, det var sol i två dagar där, resten vare skit väder. sen har jag jobbat dem senaste dagarna som jag varit hemma. jag har inte haft en enda sommarlovs dag nästan, har aldrig fått vara hemma och bara haft sovmorgon. men skall snart åka utomlands med min käre vän pella iallafall innan sommaren börjar, så nu försöker jag jobba in cashen.


heart of stone

hoho, tjena bloggen var ett tag sen faaaaaaaen. var i göteborg hela förra veckan och lira handbollscup, åkte ur i kvarten, men helt ok utifrån att vi tränat en träning innan, och vi hade knappt spelare, men älskar goa götet. träffades på efterlängtade personer, och på torsdag åker jag ner till åhus och spenderar mer än en vecka där, soooft. jobbar nu fram tills torsdag, och imorgon blire bio, baksmällan 2!!! soft. pusshej, fårse nästa gång jag dyker upp här inne, bjuder på lite bilder iallafall!


RSS 2.0