from ayia napa!

har varit här i två dagar nu... anlednignen till att jag sitter vid internet är för att lillebrorsan skall in på farmville hela tiden.. och vågar inte gå själv så klart en storasyster ställer upp! flygresan gick jätte bra ner hit trots att jag var väldigt nervös. men klarade det galant, sov förmesta dels hela fylgturen som några filurer säkert har svar på... sov cirka 1 timme den natten innan jag skulle flyga hahah! men igår så drog vi till golden beach där vi låg och stekte hela dagen. dock så smörjde jag inte in mig ett skit, vilket jag kanske bort gjort så brände mig lite på ryggen, men det är helt borta idag. idag åkte vi till vattenlandet och det var najs. stekte lite till så nu känner jag att jag fått lite färg iallafall hehe =) imorgon skall vi nog bara ligga på nissi beach och steka och badaaaaaaa. älskar havet <3 måster ng börja plugga lite på samhällsprovet också.. usch läskgit,. försöker läsa men fattar ingenting :(:(:(:( men iallafalll det är det jag gjort hitills. och juste besäkte även centrum där det finns massor affärer hät, jag var där för tre år sen med mamma också och då var jag helt kär i en affär. antingen så har jag fått bättre klädsmak ellr också så har affären fått fulare kläder haha. så vart lite besviken. men nu skall vi snart upp på hotellet och dyyyscha och sedan skall vi fixa oss och ut och käka. ciao bitches,.


cypern, ayia napa. here I come.

ojojojjjo bara tre timmar kvar tills jag åker hemifrån, kanske dax att dra slaggen nu så man får någon timmes sömn. men kanske skall berätta min födelsedag. började med att fredrik och erika grattade mig 00.01 inatt/imorse. sen sov jag till kl 10.00 tog bussen till norrtälje och köpte ett par hörlurar. sen hem igen, iväg på match i  uppsala. sen middag hos mormor, efter det vid sju var det hem till mig där några snygga brudar bakade tårta. blev drömtårta, smakade dock inte som den skulle men whata fuck who cares?!?!?! not me. sen åkte jag och elina till tobbeboi och titta film SKRÄCKIS med tobbe, elina, johan, lillje och wester. sen drog jag, elina, tobbe och patrik till donken i hägernäs, sen blev det till täby en sväng och sedan förbi Djursholm där vi tittade på snygga kåkar! dock blev vi stoppade av polisen, haha det var ju väldigt bra att tobbie hade körkortet med, så vi fick glida vidare sen. så kom hem nyss ungefär, dax att sova nu då kanske. för ikväll är jag i ayia napa och njuter av värmen och firar min faders födelsedag! JAG HAR IALLAFALL HAFT EN UNDERBAR FÖDELSEDAG MED FINA VÄNNER! <3


17 år om en timme och elva min.

just nu sitter jag och tjillar. match imorgon + födelsedag yeeee. sen blir det hem och bli grattad av mormor osv. och senare blir det tårta med dem finaste. sen blir det en repris från förra söndagen. filmkväll och en tripp till donken, men först måste jag packa allt till cypern... åker ju faktiskt i övermorgon. sweet!!!!!!! men imorgon måste jag in till norrtälje innan min samling och köpa ett par wesc hörlurar som jag får av min älskade bror i födelsedags present. och MÅSTE ha med dem till cypern så är det bara. inte så kul att sitta helt ensam på ett plan utan musik. nu kommer lite bilder från gårdagen då jag blev firad av massor sköna och fina människor i förskott,



love


almost gay.


skulle hitta på ett bra skillt namn. det fick bli amost gay, och passar dem perfekt. träning idag råååå. haha skrek som en hönsgård som gillades. haha vi hade även tidningen i hallen som skulle intervjua oss och ta kort på alla i laget. usch så ful man blev istället, hade ingen aning om att tidningen skulle komma.. vågar man ens titta i tidningen imorgon eller i övermorgon eller när fasen det kommer ut?!!? hm..... nu är någon galen och vill titta på film med mig ikväll, så kanske att han kommer och hämtar mig, så blire någon rulle. men frågan är om man orkar. skjuss hem är ett absolut måste i. såfall. fårla se, märks väll imorgon om jag går som en död zombie och gäspar om jag haft filmkväll inatt/kväll!

eyeyyeyyeyeyey. imorgon sover mickanboii here!


19:29

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey, jag är lagom trött. blev tre timmars sömn igår, blev till hägernäs vid ett på natten typ med elina och tobbe.. sen väcktes man halv sex imorse av att mamma och pappa och martin skulle till arlanda. för idag åkte dem till cypern. skolan var väl helt okeiiokeiii, förutom att man hade skolfoto äckel, och hatar äckelfotografen. här hemma sitter det en massa snygga sexiga killar, eller inte? skall iallafall ut och gå i äckelkylan med elina nu, usch vad jag känner mig anti allt. men skall lägga mig tidigt ikväll så blir allt bra, oups kom på att jag inte ätit middag än.


weweweweyy. vidare steg tre.

fan vad kött. vidare i steg tre nudå, var obesegrade denna helg. rätt lätt egenom, vann en match med 48-10 och en annan med 38-18. var längre bilfärd än jag hade trott faktiskt. imorgon åker mina päron och lillebror till cypern, så jag blir ensam här hemma i en vecka.. men det blir nog skönt, haha dock lär det bli lite folk här ändå.... om jag känner min bror rätt, som jag tydligen gjorde. men nästa måndag så åker ju jag ner till cypern till dem, så det ska bli rå skönt. men medan mina föräldrar stressar med att packa och hitta grejer så drar jag ut på en promenix med min kära vän elina.


älskvärt.


en fredag med storebror framför idol!

ikväll blir det endast softar helg hemma i fredriks lägenhet, där vi skall titta idol och äta gott!
var ledig idag, så friday sov hos mig inatt, då vi hade one tree hill marathon typ, älskar OTH! sjukt stört hur det kan påverka mina känslor. ahja anledningen till att det blir myskväll ikväll är väll mest det att jag skall upp halv sex imorgon bitti, skall till härnösand på JSM ju så nu äre bara tagga och kötta sönder. blir awesome. skall snart ner till träffen och betställa en advokadosallad till mig och någon pizza till fredrik lär jag tro! här kommer en bildbomb på lite randompics som tagits i veckan.


Sagan är slut, jag sätter punkt för sista raden.


match ikväll, tagg!

sitter just nu i skolan, och arbetar med vårt grupparbete angående "barn som far illa i hemmet" med elin och dorran. går riktigt brao nu, jämfört med sist. heheh. slutar även tidigare idag rätt soft. har match ikväll klockan 7, seriepremiär div 2.då jävlar måste vi kötta! i helgen har vi även junior sm steg 1 i härnösand det blir najs det med!


I will follow you into the dark

sköndag.idag. fick tillbaka min lovelyipod av dorran, med en nu fetmaxad lista. sen blev det lite planer vid lunchrasten angående hur min födelsedag skall firas. sista lektionen hade vi socialomsorg och vi har delats in i grupper, min grupp ska specificera sig inom "barn som far illa i hemmet" angående barnmisshandel i hemmet. hahah dock hade gruppen lite olika åsikter kring det, hehe och det blev lite fajt, spår, skrik osv. men, haha det löste sig tillsist. drog ner och sola en stund efter skolan, sen blev det bussen hem direkt. jag har fixat lite mer i mitt nya rum på nedervåningen, börjar nästan bli lite mysigt nu alltså! lovely. har även sökt på internet om kvacksarverilagen... usch prov imorgon, tappade bort pappret där det stod om vad lagen handlade om... så nu har jag letat upp det på internet, och skrivit ned allt. snaaaaaaaaaaaart blir det träning. vad annars liksom (?)
troligvis så sover jag över hos mina bröder inatt, mysigt mysigt. åhye cypern är bokat och klart! den 27 september åker jag, alltså dagen efter min födelsedag!




bryter tystnaden

idag vare match, vinst med ett mål, chill! sen har man bara varit hemma och degat, och tagga om till ny vecka. åååååååååååååååååååååh vill bara till cypern nue. väntar på att dorisboii skall in på msn så jag kan skicka min megafeta lista som hon skall lägga in på min ipod, men bjuder på en låt härrre.





I loved you first.

helg nurå. galet, har inte ens någe plugg jag behöver göra. imorgon är det tidig match. puss på det!
sen efter blir det kanske in till norrtälje och träffa mickis en stund, men får la se.

vi hade håltimme i 2,5 timme, tjaokamera.


the sweetest drug

dagarna, veckorna rullar på... precis gjort klart mitt svenska arbete, yew. debattartikel jao, känns bra. kanske lite finslip imorgon bitti bara sen blire guld! förövrigt så valde jag mitt sämsta klädval hitills idag, short till detta väder. vad fasen tänkte jag med? njae trött och sliten var jag satt hjärnan tänkte inte riktigt klart. imorgon efter skolan...............blire pannkakor med friday, antingen hos moi eller henne, vi får la se helt enkelt.
tjao.tja.hej.då.


I'll never love again.

trött efter träning. lite små lack är man nu också, så ser inte framemot denna äckliga vecka. nej usch kommer deppa totalt. stackars alicia skadade sig på idrotten idag, så det blev dirr till akuten. men annars är allt fine. på fredag blir det troligvis begravning också. men ser framemot semester snart!


PUSS


håller tummarna.

dagen idag var väll helt chill. inge speciellt ansträngande. blivit mörkhårig har jag med blivit, typ svart.
ikväll ere träning rå, taggad som faen! njaae. nu skall jag iallafall öva på mina redovisning om miljöpartiet.
håller tummarna som faen nu på att det kanske blir cypern den 27/9!


hang with me.

har som sagt inte varit så duktig på att uppdaterat, men har knappt tid heller. hm, träningar 24/7.
i helgen har jag, i fredags bara slappat framför en bra film med gott sällskap, i lördags drig jag först och elina in till stan en snabbis och stressa runt bland affärerna, då jag ficm med mig ett par svarta cheap monday jeans, en snygg topp, linne weekday, och en till topp från JC blev även lite fina smycken från åhléns, sedan blev det kickoff och kräftis med mitt kära lag, fyfan vad sjuka saker vi blev utsatta för. sa jag SJUKA?....
idag drog jag in till östermalm och tittade när mamma sprang tjejmilen, och gick runt och inhandlade yttligare lite kläder. en jeans väst, en assnygg tröja och en stickad stor tröja!
nu sitter jag hos mina kusiner och väntar på att min moster städat klart så hon kan färga mitt hår mörkare...
imorgon börjar skolan igen som vanligt....PUSS

här kommer lite bilder från kickoffen, dock finns det inga bilder på när vi var så jävla fula och sprang runt på rimbo... men det finns filmer hehehehehehe.


RSS 2.0